varför kommer man alltid på saker försent?

Var ute och gick i 45 minuter och sen kom jag hem och duschade och sen var det Top Model. Efter det hade jag tänkt att jag skulle gå och lägga mig, men istället sätter jag mig vid datorn och snackar med lite männsikor. Detta slutar med att jag är vaken nu , 23.10 .. skulle sovit för en timme sen minst ! Varför kommer man alltid på sånna saker alldeles för sent? Ajaaa, tänkte bjuda er på en bild som jag har suttit och dreglat över hela kvällen .. den pryder även min bakgrundsbild på datorn. Andreas Wijk är ju sååå het. Godnatt på er, vi hörs imorgon !


paus

Nu har jag pluggat i sisådär 4 timmar sammanlagt, därför tycker jag att jag är värd en paus. Tänkte dra på mig mina joggleggings och gå ut och gå en runda. Hade tydligen glömt mina uteskor hos pappa så någon jogging blir det inte. Kanske mamma och hunden hänger med, fast det vet jag inte. Sen ikväll vid 8 är det Top Model, det ska ses. Hehe.

Är väldigt stolt över att jag upptäkt min förmåga till att plugga även fast jag typ dör av tristess, det gjorde faktiskt min dag haha! Därför kanske jag ska kolla igenom historian någon gång till innan jag entrar sängen? Aja puss på er så länge, hoppas ni har haft en fin dag!

Solsidan - Ove Sundberg överraskar sin granne i regnet

Hoppas att ni såg Solsidan igår? Om ni inte gjorde det så kolla på detta klippet, dör varje gång jag ser det .. så himla roligt! HAHAHA, Oves min slår allt!!!

Okej, youtube vill inte samarbeta med mig så ni får klicka HÄR för att se klippet!

sista januari

Godmorgon, hur mår ni idag?
Själv är jag hemma från skolan då jag inte alls mådde bra när jag vaknade i morse. Huvudet dunkade och så hade jag feber. Eftersom hela min familj har varit sjuk så trodde jag det var min tur nu, men efter att ha somnat om och vaknat fyra timmar senare så kände jag mig frisk igen. Konstigt värre! Aja, det var iallafall ganska tur att jag var hemma idag, för fick reda på att vi hade en inställd lektion mitt i dagen så att jag hade haft tre timmars håla och sen en liten rutten lektion på eftermiddagen. Därför är det bättre att jag är hemma idag och pluggar historia som jag har prov i imorgon, måste naila detta provet alltså! Aja, rolig jag är idag .. not. Men cant help it, har för mycket att tänka på nu.

Pusselipuss på er !

30 januari - SÖNDAG

Hejhej, tyst i min blogg i helgen men jag har verkligen njutit av varenda liten ledig sekund jag har haft. Igår var jag somsagt i Höör, och sov där till idag. Träffade lite nya människor viket var trevligt och sen blev det mys med film och snack till fyra på natten. Trots det så vaknade vi i tid idag och jag var hemma runt 1. Strålande sol idag vilket gjorde mig på superbra humör, delade ut reklamen med ett leende på läpparna. Och sen kollade jag på handbollen, det gjorde mig myyycket arg att Sverige förlorade. Men vafan inget kan gå fel för mig idag så jag fick släppa det. Nu är jag hos mami och har pluggat lite och sådära. Tänkte lägga mig i sängen och chilla nu typ, skola imorgon och sen på eftermiddagen ska det pluggas historia tills medeltidens historia kommer ut genom mina öron.
Hahha shit vilket långt och innehållslöst inlägg, om ni läste det lär ni ju vara döda nu. Aja, hoppas ni har haft en underbar helg! Puss på er

29 januari - lördag

Heej, idag har varit en ganska seg men skön dag. Har varit en runda på Nova området med pappa och Axel, pluggat lite, tagit ett låångt bad, vikt reklam och sedan har jag varit och handlat mat med pappa. Vi ska göra hemmagjord pizza idag, det är faktiskt mycket godare än köpt tycker jag. Nu tänkte jag fixa mig för senare ikväll ska jag till Höör och sen ska jag nog sova där.

Vad ska ni göra ikväll? Pusss



jag har bestämt mig, det ska bli som förr. Nu går jag all in!

28 januari

Hej, ledsen att jag inte har bloggat innan idag. Men jag slutade 16.10 och sen kom jag inte hem förrän lite i fem och sen hade jag en del att fixa och sen var det ju handboll. Fy vad surt att Sverige förlorade!!! Nu sitter jag här med en ond tumme, stukade den (hoppas jag) på idrotten idag när vi spelade volleyboll. Om det inte blir bättre till imorgon får jag åka till akuten och röntga det.

Ikväll ska jag njuta av att göra absolut ingenting. Och i helgen måste jag verkligen plugga historia, vika reklam och imorgon kanske jag ska på fest, vi får se! Rolig helg som väntar, (not) aja får vara glad att jag slipper skolan iallafall.

Tror att det blir tyst på bloggen ikväll, mår som sagt inte så bra pga av min tumme. All energi går till att försöka att inte röra den. Men ha det bra, PUSS

död sill.

Kollade nyss på de två avsnitten av Styliserna som ligger uppe på Kanal 5-play, gillade det faktiskt jättemycket. Men nu insåg jag att jag är dödstrött, kan knappt hålla mina ögon öppna. Så jag tänkte plocka fram lite saker inför imorgon och sen tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och sova. Går 8.15 till 16.10 imorgon så det är väl lika bra att jag sover så att jag orkar med dagen, usch och fy för så långa fredagar!!!

Aja, nu ska jag sluta tjata. Hoppas er dag har varit bra! Puss

27 januari

Hej!
Idag var det faktiskt en bra dag i skolan, den var lagom lång och vi hade inte så jobbiga lektioner. Solen sken också idag, fattar ni hur glad jag är!!!! Dock är det ett litet minus att man fryser ihjäl bara av att sätta ut en tå utanför dörren.

Vet ni vem jag såg idag, på stan i Lund när jag skulle gå till bussen? Okej dum fråga klart ni inte vet .. men jag såg Torkel Petersson. Han som är med i Kopps, Tur och Retur och Patrik 1,5 mf. Vet ni vem jag menar? Han bara gick där på stan och sjöng för sig själv.
 

Nu tänkte jag bara ta det lugnt, har redan klarat av plugget för idag. Pussss


Förälskad

Okej, jag är heeelt såld på dessa skor. Kan tänka ut så många snygga outfits med dom. Muuums! Dom finns i blommiga också, lika snygga dom med. 299 :- på H&M, när mina pengar kommer SKA dom bli mina no matter what! Allt är från H&M i kollaget.


Thailand del 5


Mister Donut på MBK i Bangkok!

Nattmarknad även detta i Bangkok

Elise och jag!

Trötta på thaimat, det fick bli ett stopp på Pizza hut.

Såhär såg hotellet, i Bangkok, ut från poolen (4:e våningen) Pullman King Power hette det.

Kall pool.

Därför stekte jag och Axel i solen.

Traficjam!!!

Fiskspa ännu en gång, dock en aning brunare denna gång!

Manet på Siam Ocean world.

26 januari

HEeej!
Denna dagen är den jobbigaste dagen på hela veckan, börjar 8.15 och slutar 16.30. Så jaa resten är enkelt att lista ut, jag är helt jäkla död nu! Så ikväll tänkte jag plugga liiite historia och sen ta ett lååångt bad och typ bara chilla. Hoppas er dag har varit bättre än min! Puss

Förresten det kommer upp ett till inlägg med bilder idag, ni har redan fått se ett? :)

Thailand del 4


Bada var det ja!

Aporna gillade vissa mycket ..

.. men andra lite mindre!

Familjebild igen!!!

Sööta syskon jag har!

Vamos a la playa!

Solnedgång på Kamala beach i Phuket.

Jag älskar er!

Har ni sett några familjeporträtt på stranden innan? Nej jag tänkte väl del.

På ett skytrain mot MBK nu i Bangkok, shoppingsugna!!!

20.07

Nu har jag ägnat typ en halvtimme åt att ladda upp massa Thailandsbilder, så några fler inlägg kommer. Känner att ni kanske inte tycker det är så roligt att titta på mina bilder, men det finns så många fina. Aja, imorgon kommer det nog upp tre inlägg med bilder, sen får det vara stopp haha!

Nu tänkte jag bänka mig i soffan och heja på Sverige, Frankrike i semifinal vill vi inte ha! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss


Thailand del 3


Tjusigt nagellack!

Fint.

Longtail båtar.


Beatiful.

Ebba springer från vågorna. Ser ni Axel i vågen?

Sleeten, lunch på stranden.

Shopping!

Jag och Elise ännu en gång, dock en aning svettigare

Tsunami-monument!

Det flyter på!

Thailand del 2



Schteeek.

Snorkling.



Paradisö, Koh Rook

Koh Rook.

Hej vilda varan! Dom gick fritt runt på Koh Rook.

Julkort, haha!

Söt Ebba!


Thailändsk pannkaka, gud vad det var gott! Man kunde ha allt möjligt på, detta är choklad.

Lem sing, finaste stranden jag någonsin varit på.

Systrami och jag, på balkongen i "vårt" hus i Phuket.

25 de enero 2011

Tjaa!
Skola idag som vanligt, fick dock sluta tidigare från historian det gillas alltid! Efter skolan drog jag hem och sen stack vi till Elises skola och var på deras "Öppet hus", rooooligt! ;) Aja, nu ska jag plugga lite och ta tag i mina individuella val inför tvåan, shit vilken röra allt det där är vill läsa så himla många saker så det går inte ihop. Därför får jag pussla lite med det nu. Senare ikväll är det Sverige - Danmark i handboll, det missas ej.

Förresten tänkte jag langa del 2 av mina semesterbilder, vet inte om ni ens tyckte det var roligt att se. Men eftersom jag har fått lite önskemål om att jag ska visa dom så gör jag väl det.

Pusss


hehehehe

Jag är otroligt trött även fast jag inte har gjort så jättemycket idag. Ett nk prov i morse och sen har jag varit bra på att bänka mig i soffan. Kollade precis på Top Model och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog lägga mig i sängen och sova. Det är ju faktiskt skola imorgon. Pusss och godnatt!


Cjuuuuuties.

PERFEKTION by H&M


Thailandsbilder del 1

Nu kommer ni få se Thailandsbilder här ett tag framöver, har dock inte sorterat i kategorier så vi börjar från dag 1 och slutar efter tre veckor. Därför är vi laagom bleka i början haha. Aja här är iallafall del 1 av bilderna.


Pappa och jag första kvällen på Koh Lanta, slitna efter 27 timmars resa ifrån Sverige.

Vita turister på marknad.


Marknadsmat.


Ohyes, någon måste ju vara blekast i poolen!


Solnedgång.

Sunset.

Fiskspa. Fiskarna skulle äta upp den döda huden på fötterna. Usch vad det kittlades!!!

Chockladshake!

Luckyballon

Ebba fick flätor i håret.

Ledig måndag

Godmorgon, har inte haft tillgång till internet på typ två dagar eller något så bilderna kommer upp idag med lite annan bloggning också. Förresten är vi lediga idag, men jag har äran att göra ett prov i nk ändå heheh. Så ska klä på mig några kläder och sen dra mig in mot skolan. Tror att jag åker hem och chillar sen efter och tar vara på min lediga dag. Har ni skola idag som vanligt? Pusss på er hoppas ni får en fin dag!

take me back

Hejj, nu är jag hemma hos pappa och håller på att lägga in bilder från Thailand på ett USB minne, shiiit vad jag vill tillbaka dit alltså. Allt var så underbart. Aja, laddar upp bilderna succesivt senare idag. Nu tänkte jag ta mig an reklamen, yey. PUsss
Här kan ni iallafall få en bild. Fy vilken kass kvalitet det blir på bilderna här, men det går inte att göra något åt.

22 januari - LÖRDAG!!!!

Godmorgon, idag är det lördag naajs! Har precis duschat och ska snart klä på mig lite kläder och fixa mig för att sedan cykla mot bussen. Ska nämligen till pappa och vika reklam, underbart kul jajjamensan! Sen ska jag nog dra mig till Sandby igen och fixa Elise som ska ha "fest" idag. Ikväll vet jag inte vad som händer, tror att jag ska försöka hitta en anledning till att ha på mig min svarta sammetsklänning, är sjukligt sugen på det!

Ska förövrigt lägga över lite bilder på ett USB minne när jag är hos pappa, så ska äntligen lägga upp bilder från Thailand. Vet att jag är döööseg! Aja, puss på er hoppas att ni får en superbra lördag och inte mår allt för dåligt från igår.


21 januariii

Herregud, förlåt för ingen bloggning alls de senaste dagarna! Men saken hör till den att min lilla söta skoldator blev akut drabbat av virus, hallå liksom? Det började ploppa upp en massa konstiga rutor och bakrgundsbilden ändrades till någon konstig blå färg med en massa röd text på som typ varnade mig att mitt liv var över, typ! Så ja igår fick jag lämna in den till it-teknikerna på skolan och sen idag på eftermiddagen fick jag hämta den igen, omformaterad och utan ett enda litet dokument kvar. Inte ens en bild! Så så kul är det.

Idag var det colegio som vanligt, slutar 16.10 på fredagar numera! Fy för det nya schemat alltså. Efter skolan mötte jag Amanda och Alice i stan och efter en fika stack vi hem. Skulle egentligen träffa dom ikväll igen men jag har ingen ork och mår inte speciellt bra så jag tror att jag stannar hemma idag. Alltså jag har tänkt på en sak, vad tänker schemaläggarna med när dom lägger mitt schema så att jag börjar 8.15 varje dag? Alltså jag går upp vid 6 då, alltså när det är mörkt och sen när jag kommer hem är det redan mörkt igen. Vilken energi skulle jag ha till att plugga eller att ens sitta uppe och titta på TV? Nej jag förstår som sagt inte hur dom tänker.

Nu tänkte jag sluta klaga och sätta mig i soffan och typ .... titta på någonting som är på tv. Typ Let's dance. Hoppas ni får en roligare fredag mina vänner! Imorgon ska jag försöka blogga, om jag har tid. OCh då inte med sånnahär trista inlägg, pusselipuss på er ! :)   omg vad detta inlägget blev långt, ni som läste det är bäst!

190111

JAha då var det onsdag idag som egentligen är den längsta dagen i skolan, men iinte idag inte. Min historia var också inställd så egentligen slutade jag 12.20 men jag fick inte reda på detta förrän typ halv 2 när lunchen var slut, lite surt med ändå. Så ja då drog jag och pluggade matte med några söta filurer i min klass. Asså denna dagen har typ bara varit bra, det gick bra på det praktiska musikprovet och så fick jag reda på att jag fick MVG i matte A hur nice?

Ikväll ska jag plugg kemi-regler och sen ska jag bara njuta av att inte ha så mycket att göra. Kanske kommer upp en liten överraskning här senare, får se om jag hinner. PUSSS på er!


pinsamt sverige

Förlust mot Argentina, ajajdå! Jag lyckades inte med att heja.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen med min keyboard och plugga lite musik inför imorgon, ska nämligen ha praktiskt musikprov direkt på morgonen. Snacka om att jag är nervös!!! (Aja, jag har egentligen inget speciellt att skriva så förstår inte varför jag skriver och ändå fortsätter jag skriva?!) Bedtime, NU! Sov så gott sötisar.

PUSS!

bild på min navel igen ...


ingen kemi

Nu tänkte jag sätta mig framför TV'n och försöka heja fram handbollslandslaget till en vinst ikväll!

Imorgon är det skola as usual, meen istället för att sluta 16.25 ska jag sluta 14.50 för jag har ingen kemi på eftermiddagen, hooow nice liksom? Ajaaa vi hörs kanske senare annars imorgon. Puss!


18 januari

Heeeej alla glada! Hur mår ni idag?
Jag mår faktiskt väldigt bra, fick reda på att historiaprovet som jag har fasat för är uppskjutet i två veckor. Yeyyyy, en mindre sak att plugga och en stoooor sak som släpper från min ångestfyllda hjärna just nu. Tänkte fira detta genom att kolla på några Hipp Hipp avsnitt, har faktiskt missat alla de tre nya avsnitten som har sändts. Efter det väntar lite plugg och sen klockan 8 ikväll är det Sverige - Argentina i handboll, det missar man inte!

Pusss på er !

top model 15

Jag är makalös, har pluggat en timme idag .. sen förra inlägget sammanlagt 0 minuter. Istället ringde en kompis så snackade jag med honom ett tag, bra där Sofie! Tror att det inte är min dag idag heller, men imorgon fiiifan då blir det andra bullar .. ingen dator förrän historian sitter! Nu ska jag kolla på Top model 15 och käka mitt granatäpple, (kan inte äta och snacka samtidigt nämligen.) Hoppas att ni också tittar på trean om typ exakt 3 minuter. PUSS


17 januari

Måndag idag, vad kul!!! Denna veckan har jag ett historiaprov, ett praktiskt musikprov och ett naturkunskapsprov, en spanska inlämning och sen en massa andra läxor på det. Som ni fattar har jag alltså fullt upp, därför kommer jag inte vara jätterolig i bloggen, men jag ska verkligen försöka för jag kan inte bara plugga hela tiden.

Var precis i affären med mamma så nu ska jag ta tag i plugget i max en timme till .. sen är det dags för top model. Tänkte även käka lite granatäpple. HAhah här har ni min dag och kväll, naajjjz!

Hoppas ni har haft en bra dag och här får ni en mullig bild på mig som är tagen nyss. Puss

söndagar är inte min grej

... Ja söndagar är verkligen inte min grej. Ångesten bara ligger och trycker ner denna dagen. Plugg, reklam och en massa andra skitsaker, jag orkar verkligen inte med mer. Det slutade med att jag grät idag faktiskt, för att jag har för höga krav på mig själv. Plugget fick jag skita i och så tog jag en varm dusch istället. Snart börjar "Solsidan" som jag tänkte se och försöka bli på bättre humör. Imorgon är det en ny dag, en ny vecka, skola och så väntar en massa problem och mmmmuuucho plugg! Viilken skojjig vecka jag har att se fram emot. Håller tummarna för att det ska gå bra iallafall, finner egentligen ingenting positivt med att deppa (även fast jag gör det ändå). Aja ångestfyllt inlägg iii know. Men imorgon blir det bättre. Pusssss!


when you try your best but you don't succeed

Ni tror säkert att jag inte försöker, att jag är nöjd med min tillvaro så som den är nu. Att jag inte alls gör någonting åt detta, att jag inte vill att det ska bli som innan igen. Men om ni tror det så tror ni så himla fel! Jag skulle göra allt för att det ska bli som vanligt igen. Saken är den att jag bara inte vet var jag ska börja. Har insett hur mycket jag har sårat er och hur mycket jag har gjort fel och är typ rädd för att möta konsekvenserna av detta. Jag vet att jag bara måste ta tag i detta nu och inte sen, men hur ska jag göra .. kan ni snälla hjälpa mig på traven? Ni är tre, jag är en. För som sagt, jag vill inget annat än att det ska bli som innan. Jag vill verkligen inget annat. Det gör ont i mig när det är såhär, när det är såhär pga de saker som jag har gjort, det gör så jäkla ont så att ni inte ens förstår det!


i loved you first

Nu har jag varit himla duktig och städat mitt rum ordentligt, har våttorkat alla ytor, dammsugat och tom våttorkat golvet. Sen har jag även delat ut reklamen. Nu ska jag bara njuta av att inte göra någonting och vänta på att pappa kommer hem. Sen bär det av mot mami där en massa plugg väntar. Hoppas ni njuter av den sista dagen på helgen för imorgon är det skoola igen! PUSSS PÅ ER

16 januari - söndag

Heeej, igår var ingenting på topp så datorn fick förbli avstängd. Mös hemma med min lillasyster ensamma hela dagen, vi bakade kladdkaka och gjorde en mycket god middag bestående av kött, ungsgrönsaker och sen lite nachos med ost i ugnen. Vi avnjöt middagen framför tv:n med tända ljus. Ibland bara älskar jag min lillasyster så mycket (ibland är hon världens jobbigaste 13åring!) Aja. Idag står storstädning, reklam, plugg och åka till mamma på schemat, alltså dötrista saker. Därför lär det bli tyst här i bloggen idag igen, men vi hörs ikväll igen. Puss på er!


Lördag

Chilledill dag idag, mår inte helt tipptopp därför har jag inte gjort så mycket. Bara varit hemma och typ vikt reklam och bakat kladdkaka. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket heller, typ vara hemma med min lillasyster. Hoppas ni får en underbar dag! Pussas på er

träning

Nu bär det av mot Friskishuset och träning! Det är drygt att ta tag i sig själv och komma dit, men kul när man väl är där. Tur att jag har en liten lillasyster som också ska dit. Aja nu måste jag hoppa på cykeln och sticka annars blir jag sen. När jag kommer hem har jag lite bråttom att fixa mig och äta för sen ska jag möta upp Emma för en fika i stan och sen ska vi dra hem till mig .. tror jag iallafall ! PUSSSE

Thailands-shopping : ringar, armband, klocka

Två ringar, två silvriga (hårda) armband och en rosa klocka. Allt köpt i Thailand.
Oj jag insåg nu efter att mattan var liite i fluffigaste laget. Men jag hoppas att ni med hjälp av er fantasi kan se vad det är på bilderna.


14 januari

Fredag idag vilket är underbart! Hade bara en lektion idag och sen ett nationellt prov i matte. Slutade vid halv två och sen dess har jag bara tagit det lugnt hemma. Nu sitter jag på mitt rum med hööög musik och ska börja vakna lite, haha. Vid 6 ska jag träna och lite senare ikväll ska jag nog träffa Emma.

Tänkte samla ihop lite saker som är köpta i Thailand och fota dom, ni ville ju se bilder? Eller?
Pusssss


shopping i Thailand - skor!

Jag har ju lovat att ta bilder på saker jag köpte i Thailand så tänkte börja med skorna jag köpte där. Förutom dessa som är på bilden köpte jag ett par vita och ett par röda converse, men dom vet ni ju hur dom ser ut så struntade att ta bild på dom. Här är iallafall ett par svarta pumps, som är lite mockaimiterade, med en massa nitar och svarta stenar på. Om jag skulle fått välja själv hade klacken varit lite högre. Men om man ser det från den positiva sidan är det ju bra med ett par klackar som man kan gå i länge utan att fötterna domnar av smärta, haha!


fucka upp är mitt andranamn


13 januari

HEjhejhallå!
CHilledill dag i skolan idag med två lektioner, två timmars rast och sen typ föreläsning om individuella val. Slutade vid 2 och sen stack jag hem. Är helt slut idag utan någon anledning så ska försöka ta det lite lugnt ikväll utan att plugga sönder mig. Tror att jag hoppar över träningen idag med, förresten yoga sög! Eller jaa det va verkligen ingenting för mig, typ "Nuuu går vi ner i hunden!". Hur kul låter inte det och mitt i allt det tysta så började jag gapskratta och detta hände inte bara en gång utan typ tre, nej jag säger då det .. jag föredrar nog lite mer fartfylld träning.

Imorgon vankas det del 2 i Matte A för min del, JIPPPYYY!!! Fast en positiv sak är att jag slipper spanskan!
Aja nu ska jag inte tråka ut er, vi hörs. Puss

12 januari

Hej, usch vad jag är tråkig. MEn saken är den att efter skolan igår stack jag till nova och köpte present till pappa efter det stack jag hem och lagade mat, sen tränade jag och när jag kom hem duschade jag och pluggade. Sen var klockan redan 10 och jag var dödstrött. Idag efter skolan ska jag träna yoga och sen ska jag hem och plugga. Kanske bloggar lite senare ikväll, men vi får se om jag orkar.

Förlåt att jag är seg, men det är ändå ingen som läser min blogg så det spelar ingen roll! :)


11 januari - Grattis PAPPA

Hejhejhej sötnosar, har inte bloggat på några dagar trååkig som jag är. Just nu sitter jag på en svenskalektion som är chilledill. Igår var jag, duktig som jag har blivit, och tränade .. tror att jag ska göra det idag igen. Förövrigt fyller min pappa 39 idag så efter skolan ska jag dra mig till Nova och möta min lillasyster och sen ska vi köpa någonting till honom. Men det är när jag slutar det, innan dess har jag svenska (som jag har nu), matte och en nk lektion. Ajajdå!

Aja, nu ska jag faktiskt fokusera på rättandet av min uppsats. PUSS på er!


godnatt

Kom precis hem och nu är jag vääldigt trött. Imorgon (eller egentligen idag) är det söndag, en rolig sak är att min underbara mamma fyller år. Men resten som händer denna dagen är bara dååååligt! Dela ut reklam, plugga och sen är det dagen innan skolan börjar. Visst det ska bli lite kul att träffa alla igen och så, men jag är inte alls pepp på detta vill ha ännu mer lediga dagar! Jaja, jag kan inte göra någonting åt saken så det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Nästa vecka ska jag förövrigt börja träna också, det är en sak jag ser fram emot iallafall! Men nu ska jag lägga mig, hoppas ni har haft en bra dag. PUSS

En bild från idag.


if you're on the floor, bring out the fire

Färdigfixad, nu drar jag ut och träffar Amandax2 och Rebecca.  PUSS!

Här har ni en häärlig låt som ni kan tagga till , eller något !

.

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Det är lördag idag, sista hela dagen på lovet och vad gör jag? Jo jag ligger i sängen till klockan halv 3, sen sjunger jag singstar och spelar eyetoy med min lillasyster och sen lägger jag mig i sängen igen. Hallååå, det är ett nytt år och jag skulle bli den gamla vanliga Sofie igen. Vafaaaaan. Nu ska jag sätta på mig kläder och sminka mig och sen ska jag ut och träffa Amanda. För såhär kan jag bannemej inte ha det!!!!


8 januari 2011

Godmorgon!
Idag är det sista hel-hela dagen på lovet, visst imorgon också men det räknas knappt det är söndag. Gud vad deprimerande, jag har varit ledig en månad från skolan nu och så börjar jag i övermorgon fy tusan! Nytt schema som är baaajsdåligt och så har jag en del plugg som jag egentligen måste ha gjort innan måndag. Aaaja, jag skulle ju inte hålla på att klaga. Over and out med det!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, dåligt väder och så ute. Så antagligen stannar jag inne i min säng hela dagen eller så sticker jag ut i sandby och träffar någon söt filur. Ska nog träffa Alice en stund .. men hon skulle ha gäster sen så. Aja jag tror jag protesterar lite och lägger mig med datorn i sängen och kollar på kläder. PUSSELIPUSS

ojojoj din väska trillar

Haha, jag måste bara berätta en rolig sak som hände idag på stan.

Det var så att vi gick in i en affär så stod det en man och en kvinna och kollade på några saker så hade de en liten (men tjock) resväska med sig. Så när vi gick förbi så trillade den på mitt ben, utan att paret märkte, och så försökte Clara ställa den upp igen. Så trillade den igen fast denna gången på Clara som ställde upp den igen, och så hände det samma sak kanske fem gånger. (Väskan var liksom baktung så den trillade bak.) Men detta var inte det roliga utan det roliga var att paret inte märkte nååågonting, asså dom stod och kollade på sakerna i lugn och ro och märkte inte alls att Clara stod där och försökte ställa upp deras väska. Så tillslut Clara bara : "OJOJOJDÅ, din väska trillade visst!" , men mannen fattade inte det heller. Så det slutade med att Clara tog väskan och liksom lutade den mot en hylla i affären, men inte ens där kunde den stå upp så hon sket i det och gick därifrån.

Asså ni skulle se hur roligt det såg ut, asså jag dog typ av skratt. HAhahh hon bara ställde upp väskan en gång sen en gång till och sen en till, haha. Gud ni kanske inte tycker det är så roligt, men shiiiit vad det var kul då.


klackar

Hej, nu är jag hemma igen.
På vägen in till stan mötte jag Sara och Clara som var på väg för att shoppa så när jag hade vikt reklamen så mötte jag upp dom och så gick vi runt i lite affärer och så. Träffade även på några tjejer från min förra skola som precis hade bokat en resa till Gran Canaria tillsammans i sommar, snaaaacka om att jag blev avundsjuk. Gud vad roligt!!!! Sen tog vi bussen hem och nu ska jag bara bädda sängen och sen ska vi käka. Efter det kommer Alice, Clara och Sara hit  och myser .. trevligt trevligt!

Här är en bild på dagens inköp, ett par klackar som jag har kollat på sååå himla länge och förstår ni hur glad jag blev när dom var nedsatta till halva priset. Dom blev alltså mina för 149 kr, Lyyycka!


mot stan

Nu har jag duschat och fixat mig och sånt så nu ska jag snart börja gå mot bussen, eller typ nu skulle jag egentligen ha börjat gå. Ajaaa, ska till pappa och vika reklamen och sen på vägen hem tar jag väl en vända på stan eller något. Nu måste jag iallafall ruuusa för att hinna med bussen. Vi hörs! Pussar

7 januari

Hejhej hallå!
Shit vilket liv jag hade igår, blir nästan tårögd när jag tänker på det. Hahah allvar shit. Aja idag ska det bli ändring på det då jag iallafall ska fixa mig och åka ut ur sandby. Som jag skrev igår ska jag vika reklam hos pappa, sen tar jag nog en vända på stan. Skulle egentligen träffat Hanna men hon kunde tydligen inte så .. Förmodligen ska jag träffa Alice ikväll, tror jag iallafall. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig. Puss

jag är en groda utan hopp

... alltså hopplös!
har inte ens sminkat av mig eller någonting, och jag skulle typ gå och lägga mit för en timme sen. Okej jag är fett tråkig och det har jag varit hela denna långa dag, i know. ni ska snart få bli av med mig. PUSSS och GODNATT !

godnatt

Hela denna kvällen har varit bortkastad tid för min del, jag har kollat på typ 8 avsnitt av Ana Gina - show och halvsovit. Yeyyyyy, what a nice lov liksom! Ajaa, imorgon blir det ändring på det för då ska jag ... taaadammm .... vika reklam !!!!! :D:D:D:D:D:D yyyyyes, som jag har längtat. NOT! MEn jag måste iallafall in till lund då, så kan ju passa på att dra en vända på stan eller något, det är ju alltid roligt. Jajajjaja, nu ska jag lägga mig för jag är rätt trött och lagom cp. Godnatt alla söta... förresten jag bjussar på en sjukt het bild nu, : Sleep tight my friends!


It's so fluffy .. I'm gonna die !!

HAhaha, så roliiigt!


channel 131

Gästerna har stuckit och nu la jag mig i sängen med datorn i knät och kollade på ett Gossip Girl avsnitt. Herregud vad jag har nördat idag, uuusch och fy. Iallafall vill jag tipsa om den HÄR sidan, där man kan kolla på en masssa serier och en massa filmer. Alice berättade om den för mig så nu ska jag se Gossip Girl from scraatch.

Ikväll ska jag förmodligen träffa Alice (om hon mår bättre) och så ska vi nog dra och kolla på när Rebecca spelar Sandby cupen. Vad ska man göra när man bor i denna håla liksom? Ajaaa nog tjatat, pusssee!


smile


6 januari - Grattis Elise

Tänk vilken tur man kan ha att fylla år på en röd dag, liksom alltid vara ledig på sin födelsedag. Hur skönt? JA alla har vi inte lika mycket tur som min lillasyster Elise som fyller 13 år idag. Så ja dagen kommer bjuda på släktkalas, trevligt trevligt! Därför måste jag sätta igång att fixa mig och mitt rum för hittills idag har jag bara legat i sängen och kollat på tre avsnitt av "Ung och bortskämd" hehe vilket liv jag har! Menmen nu ska jag ta tag i mitt liv, vi hörs senare!
 PUSSS

Eftertanken är alltid klokast.

snö

Lång dag idag där jag har hunnit med en massa saker. Redit ut en del tjaffs, shoppat födelsedagspresenter, träffat alice sara rebecca och clara och sen har jag även hunnit städa mitt rum lite. Mycket bra! Imorgon fyller Elise år så då kommer släkten hit, därför ska jag unna mig en sovmorgon (hoppas jag) och sen ska jag bara ta det lugnt hela dagen fram tills dom kommer. Dock måste jag nog städa lite och sånt, men det är snabbt avklarat. Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen, är dödligt trött! PUSSSSSS!

5 januari

Godmorgon läget med er? Jag och min navel mår bra, hah.
Har precis fixat mig och sånt, utan framgång .. har en ful-dag idag! :o Aja, snart ska jag börja röra mig in mot stan. Vad ska ni hitta på idag? Hehe, rolig jag är idag not. menmen ska inte tråååka ut er, PUSSS


.

Det är svårt att vänta på något som kanske aldrig kommer hända,
men det är svårare att ge upp när du vet att det är något du alltid drömt om.


nyårslöften

Nu är det ett nytt år och en ny start, och jag som många andra har en massa nyårslöften. Mina löften från förra året har jag helt glömt bort så som många löften gör men i år tänker jag satsa stenhårt. Jag ska:

- När det blir lite bättre väder tänker jag sätta igång på riktigt. Jag ska köpa mig ett träningskort som ska utnyttjas till fullo och sen ska jag försöka ta mig ut på några joggingturer lite då och då.

- Jag ska försöka äta nyttigare och inte bara hålla på att köpa godis varje dag. Inte för att jag inte vill bli tjock eller så men kroppen mår inte bra av det.

- Sist men inte minst ska jag försöka hålla i mina pengar bättre. Jag ska försöka lägga undan lite pengar varje månad och inte göra en massa onödiga köp. Detta är lättare sagt än gjort, men jag ska verkligen försöka.

Sen ska jag även försöka ta vara på min tid på ett bättre sätt och inte klaga och längta efter allt jag inte har. Jag vet själv att jag mår så mycket bättre och blir en bättre människa om jag är positiv och glad, för det är sån som jag egentligen är! När jag är glad och positiv får jag mycket mer kraft och plugg och annat trist blir inte lika jobbigt längre. Jag hoppas att träningen kommer göra nytta i min kropp och själ och att det kommer hjälpa mig en liten bit på traven att bli gladare.

Har ni några nyårslöften i år? :)


PIERCIIING

Nu har jag piercat mig! Herrregud säger jag bara, trodde att jag skulle kissa på mig av rädsla innan meen i did it och nu är jag supernöjd. Om det gjorde ont? Nejdå, inte så värst. Det gjorde väl mest ont för att jag spände mig, men sen efteråt, i bilden på väg hem, började det spänna och göra ont. Nu känns det inte så mycket längre. Här har ni två urkassa cambilder!:


frustrerad

Ååh jag blir så jäkla frustrerad, kan du inte bara förstå? När en person själv säger att den ska ändra sig så förväntar man ju sig ett bra resultat. Trodde inte att man kunde vara så egoistisk och bara tänka på sitt eget bästa hela tiden. Jag har funnits kvar i alla lägen även fast jag vet att jag inte borde det. Kan jag inte få något tillbaka för detta? Åhhhh jag blir så jäkla frustrerad, vet inte vad jag ska ta mig till!!!

4 januari

Godmorgon alla glada!
Idag är det ... tisdag?, (åh gud jag kan inte ens hålla reda på dagarna pinsamt!) Nej men jag tror iallafall att det är tisdag och idag ska Emma komma hit. Trevligttrevligt! Sen runt 3 ska jag sticka mot mammas jobb och efter det drar vi två till Malmö där jag ska pierca naveln. Ahh, jag är rädd ... det blev inte bättre av att jag fick några kommentarer av att det gör sjukt ont. Haha.

Aja, har en del att fixa innan Emma kommer hit, kan ju inte gå runt i myskläder då inte. Vi hörs senare! Om inte innan jag sticker till Malmö så efter. Lyckades ju fixa webcamen igår ju, så någon bild kommer ni få. Puss och kram på er!


ego

Jag lyckades hitta ett program där jag kunde ta webcam bilder. Så här får ni några egobilder som är tagna nyss, tyvärr var camen inställd på svart/vitt (som alltid) men imorgon kommer fler bilder, promise!

Förresten har jag den nya skjortan på mig på bilderna och som ni ser har jag mycket kortare hår än innan, det är för att jag klippte mig i Thailand. Meeen det är ju bara hår så det växer ju ut igen som tur är.

jag har gjort det här så länge jag kan lika väl fortsätta

Herregud vilken kass bloggare jag är! Har glömt min kamera hos pappa och sladden till min mobil plus att min cam inte funkar så kan inte lägga upp några bilder alls! :o Sen har min systers kamera dött och så måste vi fixa batteri till den.

Bilderna från resan kommer upp om några dagar när jag har varit hos pappa och lagt över dom på ett usb-minne, promise!

Idag har jag varit på nova med mamma och Elise. Det blev en matta, en mascara och en skjorta från JC med leopardmönster. Skjortan var faktiskt fin för att vara leopardmönstrad. Sen så bokade jag även en tid för att pierca mig i naveln imorgon !!!! :D Väldigt oväntat, men ändå.

Okej nu ska jag inte tråka ut er och sen looovar jag att jag ska fixa batteri eller en kamera eller någonting så att det kommer upp några bilder snart, detta är ju sjukt tråkigt. Pussssss på er!

JAG ÄR HEMMA IGEN - GOTT NYTT ÅR

Hejhejhejhej, hur mår ni? Jag mår suuuperbra, är hemma igen vilket är både skönt och inte. Usch och fy för detta vädret, hade gärna varit kvar i thailand med 40 grader varmare och sol. Inte förrän nu har jag insett hur bra vi har haft det, helt jääkla underbart. Har en miljon saker att berätta för er om resan, men eftersom mina föräldrar har alla bilder tycker inte jag att det är så kul att berätta om det nu, det kommer nog några bildbomber senare. Aja, hälften av solbrännan är redan borta efter fyra avslutande dagar med shopping och sightseeing i bangkok attans! Jag lovar att jag inte ska tjata ut er med mer snack om resan, men asså jag säger bara Thailand. Det är det underbaraste stället jag någonsin varit på. Alla är så himla trevliga, värmen, solen, de vita stränderna, shoppingen, asså allt är så himla bra. Men som sagt, när jag får bilderna får ni ta del av resan också. Har även shoppat en del som jag ska fota och visa er. Nu ska jag snart äta lite tacos, muuuuuums vad längesen det var jag åt det! Efter det ska jag nog träffa Alice. Måste försöka hålla mig vaken till iallafall 11 idag också, dagsrytmen är ju helt galen nu eftersom klockan är 6 timmar mer i Thailand än här hemma. Menmen, långt inlägg jag vet. Vi hörs senare, förresten lär min bloggning vara lite seg eftersom jag inte har varit inne på datan alls mycket i tre veckor så lär inte vara det här hemma heller. Iallafall puss på er och hoppas ni har haft en underbar jul och en bra nyårsafton. Gott nytt år förresten.

RSS 2.0