tisdag

Hej! Har haft en intensiv helg som resulterade i få timmars sömn, fest och mys. Igår fyllde Clara år så tog ett impulsivt glas med henne efter jobbet och idag fyllde Johanna år. Blev ett glas då med i Malmö, som slutade med två glas till och en shot! Söta systrar hon har. Nu är äntligen mina små korvar 18!

Nu ska jag krypa ner med Justin bieber i sängen och tagga att det bara är 4 dagar kvar. Woopwoop. Puss på er


Torsdag!

På väg till skolan nu för en massa lektioner och bl.a. en redovisning jag inte ens är klar med. Grått och trist ute, var tog våren vägen?

Jobb ikväll med, härligt liv jag har haha! Fick iallafall hem min balklänning igår och den var jättefin, så det är bra iallafall!

Hoppas ni får en bra dag :)


D-dag med praktik

Hej! Nu sitter jag på bussen till stan för att sedan åka vidare mot jobbet. Har egentligen D-dag idag så borde vara ledig, men har haft praktik på "etik och livsfrågor"-kursen hela dagen. Eller ja, jag och Amanda var på pappas jobb så var hemma vid ett och då hade vi redan knåpat ihop en power point och ätit på grönt och gott. Haha! Powernapade en timme och nu ska jag som sagt jobba! Intressant dag ;)

Hahahaha såhär pigg ser jag ut just nu!


pepp

Heeej!
Dagen idag var bra , har beställt balklänning och delade ut reklam i fint väder. Nu ligger jag nedbäddad i sängen och ska snart sova, är såå trött.

Tänkte bara sprida lite av min glädje. Ska se Justin Bieber om 12 dagar, 10 dagar efter det är det Valborg sen en vecka efter åker vi till Prag. När vi kommer hem är det ca 3 veckor till balen och en månad till studenten. Jag kan INTE fatta det. Det är såååå sjukt! Pepp!!!!

Nu måste jag sova så jag kan släpa mig upp ur sängen när klockan ringer klockan 6 imorgon bitti. Puss på er.


sovmorgon och fräknar

Hej sötnosar!
Idag är det måndag vilket innebär att jag börjar 13.40, skönt. Har suttit ute i solen i bikinitopp och bättrat på mina fräknar hah. Nu tror ni att jag är knäpp i huvudet, men vi har en altan som är mitt i solen och i lä så det var faktiskt riktigt varmt. Jag stektes.

Nu ska jag ta och göra mig något att äta och sen ska jag till skolan. Ikväll blir det en massa plugg för ska jobba tis-tors kväll. Peace!


bal och deklaration

Hej i solen!
Mådde inte bra när jag vaknade idag, så blev att jag stannade hemma. Sitter just nu ute i solen och läser igenom lite papper. Hahah viktig tjej! Nä men fick min första deklaration igår , får tillbaka massa pengar woopwoop! Sen måste jag fixa ett nytt bankkort och kolla över lite till balen.

Dessa två resterande månaderna kommer gå sååå snabbt! Justin bieber om 17 dagar, sen Valborg, sen Prag, bal och tillslut studenten. Har en pirrande känsla i hela magen!

Pusssss


RSS 2.0