sovmorgonsfrulle

God frukost idag bestående av macka med ost och gurka, äpplejuice, kaffe och fruktsallad med banan, melon och russin. Har lång sovmorgon idag, ska snart ta och fixa mig!


håltimmesplugg, löpning och lunch

Två lektioner idag, 5,5 timmar håltimme mellan de. Åkte hem gick ut och sprang en dödsrunda i motvind , blev två steg fram och ett tillbaka. sen lagade jag mig en god lunch bestående av pasta, paprika, oliver, kidneybönor och keso. Nu ska jag skriva ihop en redovisning som jag ska ha klockan tre. Efter skolan blir det jobb. Puss


Fifty shades of grey

Nu ska jag dyka in i den passionerade världen! Ta mig med storm och gör mig inte besviken.


7/1-13

Hallihallå!
Sjukt att skriva 2013, idag på provet skrev jag 2012 två gånger men kom på det som tur var.
Efter provet pluggade jag i två timmar (fick ändå inget färdiggjort, blå) , Anne gjorde mig sällskap en stund. Sen käkade jag lunch med Clara och så begav vi oss till emporia. Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Måste plugga lite till, men kanske somnar alltså ... om en timme ca är det Sveriges mästerkock på tv. Sen ska jag iallafall sova, är så trött!


sista terminen

fortfarande några personer som flitigt går in här .. tror jag vet vem ni är ;)

Iallafall imorgon är det slut på det roliga , slut på långa sovmorgnar , mysiga luncher på stan med fina vänner, dagar av filmtittande, utgång mitt i veckan och slut på allt godisätande! Imorgon ska jag infinna mig i aulan på skolan 08.30 för att skriva ett prov. En dag innan den riktiga skolan sätter igång. Imorgon tar mitt sista jullov slut!!!

Ja mitt sista jullov. Ett halvår kvar i gymnasiet nu, ett halvår till studenten. Eller ja rättare sagt 157 dagar - HELT JÄVLA SINNESSJUKT!

Innan när jag tänkt fram på vårterminen har jag fyllts med ångest. Ångest för vad jag ska göra sen i livet, ångest för alla utgifter, tonvis med plugg osv. Men när jag väl tänker efter så kommer detta halvåret vara ett av de mest händelserika och minnesvärda halvåren i mitt liv. Prag, justin bieber konsert, bal, stockholm, studenten .. ja listan kan göras lång. Därför har jag lovat mig själv att jag ska stanna upp, mitt i allt plugg och roligheter, och tänka efter ,inte bara ta allt för givet. Utan stanna upp och njuta av tiden som är kvar. För om 157 dagar, bara över en natt, förändras mitt liv helt och hållet!

Oj vad jag skriver klyddigt .. svårt att se sammanhang på en liten mobilskärm. Iallafall så pussar jag och Justin er godnatt nu!


RSS 2.0