Sista maj

Hejjj! Undra om det fortfarande är folk som klickar sig in här. Om ni hör det har ni säkert märkt att det är typ noll uppdatering. Anledningen till detta är slutspurten i skolan .. riktigt överjävlig! Men idag hade jag mitt sista prov så nu har jag bara två små saker kvar .. hur najs? Solen har även kommit fram och nu känns det som sommar på riktigt så nu är jag lycklig! Förövrigt skulle jag egentligen på mina älskade 95:or i sandbys musikal med simon och henke men biljetterna var tydligen slut så det blev inte av. Så vi bestämde oss för att chilla i Stadsparken men det tar vi imorgon istället! :) för imorgon är det sista dagen i skolan för denna veckan sen är det låååånghelg och sen är det typ en eller två riktiga dagar kvar och sen slutar vi!!!!!! Wiiiihooo. Aja nu ska jag fortsätta bada och så hörs vi när vi hörs, pusss!

i keep walking on my own and it feels so good

Hej allihopa!
Dagen i skolan var som alla andra dagar .. fast den slutade bra och skuttade ut från skolan! Sen gick vi en runda på stan som vanligt och så cyklade jag hem. Nu har jag typ lyssnat på musik och pratat i telefon i kanske 3 timmar så nu är det verkligen dags att plugga. Har redovisning imorgon och jag är körd .. har inte gjort något alls! Aja bara att bita ihop och skriva det nu, det kommer säkert gå bra.

Hade uppspelning på våra låtar på musiken idag, det gick superbra. Anahid är såå duktig på att sjunga!
Men idag fick jag också rysningar av Amalies sång, det var underbart .. nu har jag suttit här och lyssnat på deras låt tusen gånger så kommer gå runt och nynna på den hela tiden "i keep walking on my own and it feels so good .. i'm leavning the past as i should ... " Lalallal!

Nu ska jag sluta babbla och ta tag i mitt liv.
PUSS PÅ ER ! 

_____________________________________________________________________________

sitter och tänker tillbaka på hur allt var förr
då när det var vi
när jag alltid kunde snacka med dig, vad det än var
bara ett samtal bort
tänk hur snabbt allt kan ändras
tänk vad mycket jag saknar dig
allt var faktiskt bättre förr

NOSTALGI

Herreminskapare, på denna datan fanns det massa gamla bilder. Tänkte dela med mig av några .. Vissa känner jag att jag behåller för mig själv heheheh !


Elise och jag, tärnor på pappas och Tinas bröllop 2004.

Woooow, jag och Måns. Vi har tävling om vem som kan se mest drogad ut på bild ;) Btw kolla mitt läppglans och min snygga text i pannan, de går inte av för hackor!

Jag och Anne på en "Melodifestival" i skolan.

Ännu en Melodifestival. Denna gången var det ABBA, fy vad vi rockade!

TURKIET 2008, världens bästa resa!

TURKIET 2008 igen.

Och sista bilden får också bli från Turkiet. Fytusan vad kul det var!


17 maj

Hejhejhej! Äntligen sitter jag vid en dator, dock är det inte min egen så har inga roliga bilder här. Idag var det iallafall Matte B nationella i FYRA timmar, HEJ! Jaja det gick väl helt okej tror jag, vill inte ta ut någonting i förskott för kommer bara bli besviken om det inte gick så bra då. Aja, sen hade vi typ 10 minuters historia och sen avslutades dagen med en liten runda på stan. Har mått kissekass hela dagen idag, är täppt i näsan och hostar jättemycket så efter matten var jag ju en aning död. Stan-trippen gjorde det hela ännu värre, så när jag kom hem höll jag på att somna i soffan. Ryckte iallafall upp mig och städade rummet och sen la jag mig i ett mysigt bad med ansiktsmask och läste lite ur en bok. Det var faktiskt längesen jag läste, gjorde alltid det innan. Det är faktiskt ganska kul om det är en rolig bok, så ni där ute som tycker det är nördigt borde faktiskt ge det en chans! Förresten är det faktiskt fler som läser än vad man tror hahah! ;) Got some inside information!

Ajaaooo nu ska jag sluta babbla. Om en timme är det DHW och fram till dess ska jag njuta av att göra absolut INGENTING! Heheh har egentligen loooots of stuff to do, men känner att jag kanske kan beta av några av sakerna imorgon på hålan .. ingen mer matte för mig denna veckan! Yey bra att provet låg på en tisdag!

Fyyfan vilket långt inlägg, du som läste detta är ju gryyym!

Här slänger jag upp en random bild från dauutan! PUSSELIPUSS

Omg kolla mitt hååååår !! :o

Askalas fest, matte B och hosta

Hej! Festen i lördags kan bara sammanfattas med ett ord - GRYMT! Tack A för allt! :) Nog om det roliga, någon mer än jag som har matte b nationella imorgon? Uuusch jag har panik. Nu ska jag gräva ner mig i böckerna. Puss. Förresten jag har väärsta förkylningen nu, hoppas jag får magmuskler av hostan för jäääävlar vad jag hostar skulle nog kunna väcka människor borta i Kina så mycket som Det låter. :(

jobbig dag

Chenamittbena! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det väl helt okej, pollenallergi och huvudvärk bara men varför klaga? Idag har det varit en sjukt intensiv dag i skolan med spanska uppsats, coopers test och massa annat. Har även gått typ 5 rundor på stan konkandes på två feta väskor. Naaaajs! Köpte lite saker och sen träffade jag Rebecca. Ikväll ska jag bara träffa lite folk och ta det lugnt. Imorgon vankas det hippiefest i bjärred, är sjukt taggad! Har förresten lite saker på g till bloggen, men det kommer senare. Pusssss !

Liten uppdatering

Hej alla fina! Har fått massa kommentarer om att folk vill att jag ska blogga så tänkte logga in här idag och ge er en liten uppdatering. Det är såhär att just nu har jag massa plugg och grejer i skolan så när jag har tid till annat tar jag vara på solen och sen umgås jag med folk som får mig att tänka på annat än just skolan. Eftersom jag har en iphone så läser jag bloggar, kollar fb och allt annat där så sätter knappt på min dator längre. Sen gÅr det inte att lägga upp bilder från mobilen vilket suger för en blogg utan bilder är ju trist? :/ aja så ligger det till iallafall tänkte börja uppdatera lite mer nu, och jag lovar att det kommer fler videor där jag och Elise sjunger .. vi har bara inte haft tid på sistonde. Puss på er och hoppas att ni mår jättebra och tar vara på solen så gott det går :)

RSS 2.0