Usel

Usel uppdatering här! Vet inte riktigt varför eller varför inte, men ni kan följa mig på instagram "sofiiiiiiiiie" istället där lägger jag upp lite bilder!

Skolan har börjat igen, jag har tagit tag i min träning (läs joggat två gånger denna veckan) och har massa prov. Är trött som jag vet inte vad men ändå är jg sprudlande glad!

Just nu ligger jag i ett varmt bad, ska snart dra mig upp och sen blir det konstant plugg fram till 20.45 då fotbollen börjar. Puss


lov

Idag är det lördag och kvällen bjuder på tjejmiddag hos Johanna!

Vi fick lov i torsdags, så på kvällen åkte jag hem till Katja med lite godis i väskan och så mös vi hela kvällen hos henne. Sov där och igår var vi i Malmö town! Käkade asgod thaimat och gick runt i affärer. På kvällen var jag, mamma och min kusin Alex på modevisning på mejeriet. Alex flickvän gick modell och min barndomskompis Tess höll i eventet. Väldigt trevligt.

Här får ni två bilder från igår.


:$


alla <3- sdag

Idag är det den 14e februari alltså årets mest överskattade dag! Tur att mamma älskar mig och hade lagat god middag idag. Jag var även en söt dotter som köpte vaniljhjärtan på vägen hem.

Nu är det top model!
Kyssssss

Ps.hoppas att alla ni där ute (som inte är ensam som jag) får en supermysig kväll med massa kärlek!


förvirrad tjej!!

Ingen top model idag inte. Det var ju måndag! Fasiken!


when you believe.

mysdag i skolan med supergod fika på mentorstiden. Hängde med Clara till optikern på vägen hem och sen hängde vi hos henne ett tag. Åt nyss middag och nu lyssnar jag på "Whitney houston" (r.i.p) och ska snart plugga lite. Taggar top model ikväll, makeovers för tjejerna ju .. typ det roligaste avsnittet i varje serie!

Puss på er!


!!


snöööö (n)

Delade nyss ut reklam och jag kan säga att jag minst sagt såg ut som en snögubbe när jag kom hem. Usch vad det snöar ute. Skidor på reklamvagnen hade behövts idag. Snart ska jag städa mitt rum och packa och sen bär det av till sandby och mamma.


lördag

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra, men är väldigt trött. Igår var det skola och sen på kvällen mös jag med Katja och Anne hemma hos Katja.

Idag har jag varit ute och gått en runda, träffat clara och sen somnade jag i soffan. Ikväll blir det mys hemma med melodifestivalen.

En bild på mig och min fina lillebror axel.


biologi

Sjukt tung tjej in tha house! Ögonen går i kors och jag läser biologi. Texten stämmer och bilden jepp det är jag på den. Puss


jag har det bra idag ..

Bra dag i skolan, snöstorm och sjukt lång men uthärdlig! Spenderade lite tid i stan med finaste Hanna efter skolan och åkte sedan hem. var jag nyss och handlade med pappa och ska gosa ner mig med biologiboken nu.

Imorgon är det fredag och sedan följer en helg HELT utan planer. Hoppas för allt i världen att det uppkommer några sådana, annars lär jag deppa tyvärr.


inspiration från weheartit


stearinljus, bad och lugn musik

är fruktansvärt trött idag. Somnade utan kudde i soffan när jag kom hem idag och vaknade upp två timmar senare med saliv i hela huvudet, haha fräsch tjej!

Tände nyss en massa ljus i badrummet, fyllde ett badkar och satte på lugn musik. Nu ska det mysas!


!


mellis är min favorit-måltid under dagen.

Knäckebröd med keso, digestive med keso ( haha vadå dille på keso?!), te, apelsinjuice. Sen några godisbitar och lite chips för att jag var sötsugen.


på väg till skolan i solen.


7 februari

Hej! Tråkig uppdatering på sista tiden, men jag försöker komma tillbaka till verkligheten, hehe! Är världens lyckligaste och flyger runt på små rosa moln. Ja asså overklig känsla detdär.

Sovmorgon till 11.55 idag iallafall. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sätta mig och plugga lite, orkade inte det igår. Puss på er finisar!


Utkast: Feb. 6, 2012


världens finaste syster

jag älskar dig Ebba! Hehe trötta tjejer.


overkligt

Kan inte riktigt smälta det som hände i helgen, det är surrealistiskt. Just nu vill jag typ kräkas/gråta även fast jag är världens lyckligaste. Konstig känsla alltså!

Tjejmys hos Alice igår och idag delade jag ut reklam i sällskap av Katja, trevligt! Nu ska jag fortsätta bada. Puss


happpyyy


taggad tjej !


Katjamys

Jobbig skoldag idag, kom hem, åkte till Coop, åt, cyklade till Katja. nu sitter vi här och snackar och myser med chailatte och lite choklad. Girltalk är alltid mysigt! Ska snart bege mig hem till min varma säng och sova. Imorgon är det fredag!!!!

Pussss


and i'm like ...

såhär känner jag mig inför matteprovet idag.


min kväll i 3 bilder.


Små lockar

Jag har fått väldigt många komplimanger och frågor om mitt hår på senaste tiden. Som ni kanske redan vet har jag lockigt hår av sig själv men jag gillar att platta det. På senaste tiden har jag haft en blandning mellan mitt vanliga lockiga och platt.

För att få det så snurrar jag håret när det är blött. Jag delar upp det i två delar (en på varje sida) och snurrar det ut från ansiktet. När man snurrat ett tag så lägger sig håret så av sig själv. Så väntar man tills det har torkat och delar sedan upp det i små "lockar" genom att dra fingrarna igenom håret. Titta på bilden så förstår ni nog.


jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor ..

en av världens finaste låtar! texten är så otroligt fin. en av de få låtarna som jag kan börja gråta till av att bara lyssna på texten.


matte

Hej!
Har matte c prov imorgon, därför sitter jag nu parerad på en av våra köksstolar med matteboken i högsta hugg och vill typ dö! Yesbox så är läget. Fortfarande förkyld också, vilket gör saken ännu bättre!

Oj vad jag klagar, är faktiskt inte alls på det humöret idag - är glad! Menmen haha. Sen blir det att jag badar eller duschar för ikväll ska jag fika med Clara, myyys!


RSS 2.0