6 BRA FILMER ATT GRÅTA TILL


BOOTS




1. Acne Pistol 2995 :-
2. Din Sko 499 :-
3. Scorett 1199:-
4. Nilson 1299 :-

Om jag fick välja skulle jag vilja ha Scorett's, tack! :)



Desperate Housewives - Season 7

Som jag längtar tills det börjar!


Förlåt

Det är ett under att ni fortfarande kikar in här för jag vet att jag har varit världens sämsta på att blogga denna förra veckan och under helgen. Jag har helt enkelt haft alldeles för mycket att göra, skola, plugg, kompisar, malmö festivalen jaa you name it! När jag har varit hemma har jag iprincip inte haft ork till någonting annat än att ligga i sängen eller gå ner och äta. Så förlåt! Hoppas att ni fortsätter att läsa bloggen numera, vet dock inte hur kass bloggning det blir. Men ska försöka att göra minst 2 inlägg per dag! :)

Nu ska jag fortsätta med plugget.
Hoppas ni mår bra!
PUSS


jag grät för att göra dig stolt

Förlåt så jättemycket för att jag har varit usel på att blogga idag, men jag är så trött så att jag knappt kan hålla mina ögon öppna. Har pluggat och sånt ikväll också. Imorgon efter skolan ska jag hem, fixa mig och sen ska jag till Malmö. Måste plugga lite då också. På torsdag ska jag nog till Malmö igen för Oskar Linnros ska komma dit och på fredag ska jag på 40års fest. Därför kommer det bli väääldigt kass uppdatering nu dagarna framöver, hoppas ni förstår varför!

Men nu ska jag lägga mig i sängen, det lär bli en låååång dag imorgon 8.15-16.05 i skolan, men idrott och musik och massa andra krääävande ämnen. Vi hörs!

kramiiis


stop for a minute

Jag är hemma nu, har varit det ett tag men har pluggat lite!
Nu ska jag äta, skriver något inlägg sen.
SEYAO


24 augusti

Hola amigos, hur står det till idag?
Jag är sjukt trött och trodde knappt att jag hade sovit någonting när klockan ringde i morse. Så nu sitter jag här och kämpar för att hålla ögonen öppna. Vet vad som väntar mig idag i skolan, 8.15-16.20 lååång dag! Måste också bestämma mig för hur jag ska ta mig till skolan, det är blåsigt ute men sol just nu. När jag vaknade spöregnade det. Vet inte om jag ska chansa på att ta cykeln eller vara lat och ta bussen.

Idag vill jag inte riktigt fastna på bild, men detta har jag iallafall på mig idag:

Kavaj - STOCKH LM
Linne med kedjor - Lindex
Jeansleggings - H&M
Klocka - Ur&Pen
Ring - Guldfynd
Örhängen - Pilgrim

Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag, kanske ska på något infomöte efter skolan så då blir det kanske senare än fyra.
Ha en bra dag!

lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig

Nu orkar inte jag hålla mina ögon öppna längre. Vet inte om det är skolan eller detta förbaskade vädret som gör mig såhär trött och orkeslös. Iallafall, imorgon är det skola och lika bra att vara utvilad så att jag orkar lyssna på lektionerna. Det är också en jäkla lång skoldag imorgon, från 8.15 till 16.20. Som sagt, sovdags!


Hörs imorgon, pussis!


jag är helt såld


ANDREAS WIJK, får inte fram ord! Lyssna (och titta) och njuuuuuuuut. ;)


I'm more than just an option


det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

Hej, nu är jag hemma!
Hoppas er dag har varit bra, det har min iallafall. Slutade 13.35 lite störigt att jag fick den sena B-språks lektionen, annars hade jag slutat 12.10 typ. Aja kan inte annat än att gilla läget.

Pluggade precis matte, har redan fått läxa, den var tills imorgon så lika bra att göra den direkt.
Nu ska jag läsa bloggar och äta min mini-mini glass, så himla söt haha!

seyaoooooo


i wanna rock

Godmorgon, godmorgon!
Måndag idag och idag börjar den första riktiga skolveckan, hoppas inte vi får allt för mycket plugg.
Om en liten stund kommer Linnea hit och sen ska vi cykla till Katja för att sedan cykla till skolan tillsammans.
Vet inte riktigt när jag slutar idag, men senast klockan 3 i think.

Today's:

Guns N' Roses tröja - H&M
Mörka jeansleggings - H&M
Ringar och armband - Guldfynd, Indonesien, Glitter, H&M
Möckajacka - Bikbok
(Hahah, Katja observera stavningen!)


Hörs i eftermiddag!
PUSS

men ska jag älska, ja då ska det finnas tid att älska fritt

Söndagskväll och imorgon är det skola. Lite tråkigt faktiskt, tycker om helger. Ikväll kommer Anne, Katja och kanske Linnea hit vi ska bara ta det lugnt.

Nu ska jag borsta Ebbas tänder och sen ska jag läsa en saga för henne så att hon kan somna, sitter barnvakt till mina småsyskon ikväll, därför jag måste vara hemma.

Vi hörs!
KRAM


MELISSA HORN

Åhhh, jag är lite ledsen nu faktiskt, Melissa Horn ska uppträda på Malmöfestivalen ikväll och jag kan inte åka dit! Jag älskar verkligen hennes musik, alla hennes låtar är underbara.


Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


Melissa Horn - Jag kan inte skilja på


Långa nätter, Hanna och Falla Fritt är tre av mina favorit låtar av Melissa men dessa gick inte att lägga in i bloggen så ni kan ju söka på dom på youtube eller spotify om ni vill lyssna på dom, vilket jag tycker att ni ska göra!


Såg att Lars Winnerbäck också ska komma ikväll .. varför är inte jag i Malmö? :(

 


guns'n'roses

ÄNTLIGEN har jag fått min dator, yeyy!
Helgen har spenderats i Malmö med mina favoriter... Igår var det Familjen och Maskinen som uppträdde, det gillades! Dock var alla människor i publiken sjövilda så vi fick gå därifrån efter ett tag.

Idag har jag delat ut reklam i spöregnet, det var inte världens roligaste kan jag tala om.
Nu ska jag bara fixa lite saker och sen kommer det upp några inlägg.


sitter och leker mig cool i min nya Guns'n'Roses tröja från H&M.

PUSSSS


i'm right here where you left me

Heeej, ursäkta att jag är så himla dryg idag. Det är så mycket att tänka på och så många intryck att ta in att jag är helt slut nu. Har verkligen ingen ork, så det är därför det är så tyst i bloggen idag.

Har precis duschat och nu ska jag packa lite saker tills imorgon. Först är det skola, sen efter det ska jag direkt hem till pappa och både lämna och hämta några saker och sen direkt efter det hem till Katja. Sen ska jag till Malmöfestivalen med dom tre bäääästa! Äntligen är det MF som jag har längtat, wiihooooooo!!!! :D Så om du vill hitta mig en vecka framöver åk till mf, haha nej jag skojade bara, men lär hänga där rätt mycket.

Eftersom jag ska till pappa direkt efter skolan imorgon kommer jag inte ha med min dator, orkar inte släpa runt på den hela dagen. Därför kanske det inte blir så många inlägg under denna helgen. Men återkommer iallafall helt på söndag.

Nu ska jag fixa dom sista sakerna, vi hörs när vi hörs!
ciao bella


19 augusti

Hemma efter första riktiga skoldagen och är dö trött, alla dessa första intrycken gör mig så trött! Måste verkligen lägga mig tidigare än igår ikväll så att jag är utvilad tills imorgon. Har dock sovmorgon till kvart i tio imorgon så det är gött!

Första skoldagen var väll helt okej, har inte riktigt vant mig vid att jag går på katte än, men det kommer! Jag inser också mer och mer vad det är för filurer som går i min klass, det kommer nog bli riktigt bra hoppas jag.

Nu ska jag titta på en film och sen ska jag ta tag i lite saker inför imorgon. Ska se om jag ska sova hos Katja, och isf måste jag packa och sånt.

Vi hörs senare!
PUSSISSS

välkommen till verkligheten

Godmorgon, gud vad jag är trött idag! Somnade inte alls lika tidigt som jag hade önskat igårkväll, uschusch. Idag kastas man rätt in i verkligheten, första lektionen efter sommarlovet är matte och vi ska ha en diagnos, ingen mjukstart här inte. Jag har lite bråttom, måste hinna äta frukost innan jag åker till skolan. Om vi går helt enligt schemat idag slutar jag 15.50, så vi hörs någon gång efter det.

Såhär ser jag ut idag:


"Mocka"-jacka - Bikbok
Linne - H&M
Kostym/fin byxor/chinos - Camilla
Skärp - Gammalt
Smycken + Klocka - H&M, Guldfynd, Ur&Pen, Hallbergs, Grekland

Ha en superfin dag.
Pusss


lagom sliten

När jag kom hem sminkade jag av mig direkt och satte på mig leggings och en mysig tröja, sen la jag mig i sängen och kollade på film! Nu har jag precis skrivit in lite viktiga datum i min kalender och ska snart packa väska och sånt inför imorgon, sen ska jag faktiskt sova. Är riktigt trött idag, sommarlovs dagarna har inte varit ens hälften så krävande som denna.



Så godnatt sötnosar!
PUSS

i will survive

HEEEEEJ! :)
Hur har er dag varit?
Min har varit mycket bättre än väntat, min klass verkar hur skön som helst och skolan känns helt rätt! Dock verkar min mentor lite förvirrad, menmen det får man väll allt leva med. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, för jag kan berätta hur mycket som helst om dagen och om alla människor, men känns inte riktigt som om det är intressant! Imorgon kastas man iallafall direkt in i verkligheten börjar 8.20 med diagnostiskt prov i matte där resultatet avgör vilken grupp man ska gå i, känns ju sådär kul när man är lite ringrostig efter ett lååångt sommarlov. Kan inte göra annat än att hålla båda tummarna hårt!

Resterande del av denna dag ska jag bara ta det lugnt, riktigt lugnt! Ska börja med att titta klart på "The sisterhood of the traveling pants 2" som jag började kolla på igår.

Vi hörs!
/ Sofie

18 augusti

Godmorgon alla morgonpigga (och även ni andra).
Efter en jobbig natt är jag nu vaken, påklädd och fixad och redo att åka till skolan. (Gud vad det känns konstigt att nu efter några månader säga att man ska till skolan igen, haha.) Jag ska först åka till Katja så ska jag äta frukost och sånt med henne, sen åker vi in till stan för att sedan gå till skolan.

Just nu är jag så nervös så att jag tror att jag skulle kunna svimma vilken sekund som helst, haha! Hoppas det går över lite iallafall, inte så bra att svimma på uppropet i aulan kanske. ;)

Såhär går jag klädd idag:



Kavaj: STOCKH LM
Linne med broderier: Köpt i Grekland
Jeansleggings: H&M
Ringar: Gyldfynd och köpt i Grekland
Armband: Köpta i Indonesien, Grekland och Guldfynd
Halsband: Konfirmationspressent
+ converse


Hoppas ni alla får en fin dag och extra mycket lycka till till alla er, som precis som jag, börjar gymnasiet idag!
BAMSEKRAMAR


vi kanske ses, det finns en chans

Nästan allt är fixat inför imorgon, så nu ska jag lägga mig i sängen framför en film och sen sova! Imorgon smäller det .. jag börjar gymnasiet, helt overkligt.



Vi hörs imorgon, om inte på morgonen så efter skolan.
Ha det bäst sötnosar!
PUSS


black'n'white


NV1B

När jag hade kollat på filmen i typ 10 minuter ringde Katja och berättade att man kunde se klasserna på Kattes hemsida, så jag stängde av filmen och ägnade mig åt det istället. Klass NV1B blir det för mig tre år framåt, kan dock inte avgöra om det är en bra klass eller inte .. Får ge det lite tid och lära känna människorna innan.

Nu ska jag duscha och fixa lite viktiga saker inför imorgon, vi hörs senare!
KRAM


The Sisterhood Of The Traveling Pants

Igår när jag gick och la mig tittade jag på "The sisterhood of the traveling pants 1" och tyckte den var superbra! En typisk tjejfilm som innehåller kärlek och vänskap, man både skrattar och gråter när man ser den. Verkligen en film i min smak. Därför ska jag nu sätta mig och kolla på 2:an, håller tummarna för att den är lika bra!



Rensa garderoben - Check!

Nu har jag städat och rensat klart garderoben, blev av med en massa gamla plagg så lillasyster blir nog glad nu!
Insåg dock att jag har glömt en del kläder hos pappa som jag gärna hade haft denna veckan .. aja, får ju dom när jag kommer till pappa igen.

Här är tre "före-och-efter"-bilder på min garderob hos mamma:






Sista dagen på sommarlovet

Var det någon mer än jag som vaknade av att det regnade så mycket? Regnet bokstavligt talat vräker ner utanför mitt fönster just nu, trevligt väder såhär sista dagen på sommarlovet. Ska ändå inte göra något speciellt idag, hade tänkt att rensa min garderob och fixa lite saker inför imorgon.

Medans jag fixar och trixar kan ni få ta del av Greklandslåten #1!

Nicko - Last summer

Hörs senare idag!
P U S S

ångest

Nu har jag kollat färdigt på kabarén, jag kan bara säga att den väckte både bra och dåliga minnen! Kommer sakna alla från Gunnesboskolan så himla mycket nu när vi inte ska gå där längre, uschåfy!

Känner att jag är helt ångest-fylld och att jag egentligen borde göra något för att inte bryta ihop helt och hållet. Men vad finns det att göra tio över tio på kvällen, nej juste ingenting! Så därför ska jag lägga mig i sängen och titta på en film och sen sova.

Förlåt att jag är såhär tråkig , men jag har väärsta ångesten för att jag ska börja gymnasiet!
Återkommer imorgon och då förhoppningsvis mindre deprimerande.
pussis alla sötnosar

the hangover

I'm home now!
Först åkte jag bussen med Alice till stan och vidare därifrån till Gunnesbo. Där hämtade jag lite saker hos pappa och sen träffade jag Katja och Linnea. Vi gick till skolan för att hämta vår kabaréfilm och sedan gick vi direkt till Nova. Där gick vi runt i affärer och sånt. Sen åkte vi till stan. Vi gick också förbi Katte och insåg att vi tre kommer gå där om två dagar, fyyyyyy!!!

Dagens inköp blev bara en kalender.


Nu ska jag kolla igenom kabarén och tänka tillbaka på tiden på Gunnesobskolan!!! Vi hörs senare.




jag vill INTE

Morniiiin', idag är det måndag och NÄST sista dagen på sommarlovet. Jag vaknade upp med en rejäl ångest, jag vill verkligen inte börja gymnasiet. Hur mycket folk än försöker få i mig att det var den roligaste tiden i deras liv och ditten och datten, känner jag ingen som helst glädje att komma dit. Åhfyfan, det kommer inte bli kul! Inte nog med detta så får man inte njuta av vädret de sista dagarna heller, det blåser som värsta orkanen ute. Herregud, deprimerande värre!

IAllafall så har jag precis fixat mig klart och ska snart cykla iväg för att möta Alice och sen ska vi ta bussen tillsammans till Lund. Hon skulle till någon kompis så då kunde vi lika gärna åka tillsammans, det är mycket roligare. Jag ska först till pappa för att hämta några saker jag glömde och sen ska jag träffa Katja och Linnea. Vi ska först till Gunnesboskolan för att hämta kabaréfilmerna och sen ska vi en sväng till Nova och stan. Jag måste köpa en kalender till skolan........



Nu måste jag rusa för ska möta Alice om 5 minuter.
Vi hörs senare i eftermiddag/kväll.
P U S S


Nightyy

Kom hem från Alice för en stund sedan, det var mycket trevligt att träffa henne har saknat henne som tusan! På vägen hem mötte jag Jakob och gänget och fick skjuts av dom hem.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag måste komma upp i tid imorgon. Ska först åka till pappa för att hämta lite saker jag glömde och sen ska jag nog till stan med Katja och Linnea.

Men nu börjar det åska jättemycket här också så det är kanske bäst att jag stänger av datorn så att det inte händer någonting.
Vi hörs imorgon sötnosar!
puss


aaaaaaaa

Har precis kommit hem från kusinerna, där vi mest åt och snackade.

Nu ska jag bara byta om till långa byxor och sen ska jag ut och träffa min mycket saknade Alice!!!!



kissssss


baby your all that i want

Reklamen är utdelad och nu måste jag packa, städa och fixa mig. Vid halv 5 kommer mamma och hämtar mig och Elise och sen ska vi direkt hem till våra kusiner för födelsedagsfirande.



Vi hörs nog innan jag åker till mina kusiner, annars senare ikväll!
Sofie

reklamdags

Hejjj, nu är det dags för mig att dela ut reklam! Kommer tillbaka om kanske 2 timmar.

p u s s


SOFIEFI.BLOGG.SE


Jag måste bara tipsa er om en av mina favorit bloggar - klicka här

Det är en tjej som heter Sofie som driver den, och såhär skriver hon om sig själv:
Hej, mitt namn är Sofie Roxå och jag är 16 år, och kommer från staden Lund i Skåne! Här i min blogg hittar ni allt från mode till musik till min vanliga vardag. Om ni vill kontakta mig mejla mig då på: [email protected]. Hoppas ni gillar min blogg! Kram!

Att jag gillar bloggen så mycket är för att den inte är som alla andra modebloggar. Hennes blandning av inlägg gör bloggen mycket roligare att läsa. Sofies stil är inte heller något att leka med och hennes garderob är något jag gärna hade haft!


Ett smakprov av en av alla hennes snygga outfit's.

Så nu tycker jag verkligen att ni ska gå in på hennes blogg och se om ni också fastnar för den så som jag gjort!

Alla bilder är lånade från hennes blogg (http://sofiefi.blogg.se)


morsning

Godmorgon alla glada, hur mår ni idag?

Jag mår iallafall bra, förutom att jag blev väckt lite för tidigt... Det var dock bra för att jag måste dela ut reklamen innan jag ska åka till mamma.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag välja kläder. Jag hatar att välja kläder när det är varmt fast grått och molnigt ute, om man har jeans blir det för varmt och om man har shorts blir det för kallt (Dagens I-landsproblem).


TA MIG TILLBAKA

Aja som sagt, duschen! Vi hörs senare
pussssis

Du säger att du minns och att det känns som igår, Men det var för längesen för att ens komma ihåg

Tjabbaaaa, nu är vi hemma igen efter några timmar hos grannen där vi åt och umgicks lite.

Nu är det nog bedtime för mig, har en del att göra imorgon bla dela ut reklam (ohnoo!!!!). Ska även till hem till mamma så måste packa saker och sånt, sen ska vi också fira mina kusiner som har fyllt år.


En bild på Katja och mig från Grekland.

Som sagt - bedtime, vi hörs imorgon.
pusselipuss


baby don't worry, you are my only

Nu är jag färdig fixad, orkade dock inte göra någonting med mitt hår så det fick bli fluffigt som innan, och nu ska vi gå till grannarna.

Vi hörs kanske senare ikväll, annars imorgon!
puss


no hope, no love, no glory

Tänk att för endast några dagar sen var jag med mina allra bästa kompisar i ett varmt land och stekte! Vad gör jag nu? ... sitter på mitt rum och tittar ut genom fönstret och ser att himmlen är fylld av gråa moln - Fytusan vad deprimerande! Sen börjar skolan på onsdag och det börjar verkligen kännas i kroppen nu, fjärilarna i magen börjar få liv.

Aja, nu ska jag sluta vara så tråkig och ta tag i mitt liv. Dags att jag börjar fixa mig lite, för ikväll ska vi hem till våra grannar och äta middag.


i brist på annat att göra kan man leka med webcamen.

pusss

                                                                                                                     

Nu åskar och regnar det också, toppen!


I'm home

Nu är jag (tyvärr) hemma igen! Vi har haft det så himla underbart, vet inte riktigt hur jag ska förklara resan med ord för det är något som bara kan upplevas!

Jag kommer visa bilder och sånt senare och då kan jag berätta vad vi gjorde. Vi har iallafall solat och badat, träffat människor, festat och varit på bröllop och massa mer saker, som sagt jag berättar mer sen!

Måste iallafall berätta att igår när vi skulle hem, så mellanlandade vi i Wien... Sen hoppade vi på flyget och det lyfte och allt var som det skulle. Men efter vi hade flugit i typ en halvtimme så började piloten snacka i högtalaren om att någonting var fel med flyget och att vi skulle behöva vända om tillbaka till Wien igen. Typ ingen på flyget hörde vad han sa för det brusade så mycket i högtalarna och inte ens flygvärdinnorna hade någon aning om vad som hade hänt. Så vi fick åka tillbaka till Wien och gå in på flygplatsen igen. Efter typ en halvtimme så hade teknikerna lagat flyget så vi kunde gå ombord igen. Detta ledde till att vi landade på Kastrup vid 22.00 isället för 19.00, lagom surt! Och vad är det första vi möts av när vi går av planet? ... Jo regn, och inte lite duggregn utan SPÖregn. Sen när vi hoppade av tåget på svensk mark var det första vi möttes av spöregn och åska! Ett väder som är sådär lagom kul att komma hem till!

Denna resan var ändå den bästa resan någonsin, tack Anne, Katja och Linnea .. jag älskar er! <3



pusss


RSS 2.0