30 mars

Hej allihoupa !
Läget idag? Själv mår jag bra, lite sleeten bara. Skola idag as always, dock hände det något med vår klass på sista lektionen haha alla var galna! Hahahha Hanna vet att du läser detta och tänkte nyss skriva ditt smeknamn men jag lät bli, hehehe ;)

Aja, imorgon bjuds vi på två lektioner, kemi på morgonen och matte på eftermiddagen .. som den trogna elev jag är (skolkar aaaaaaaaldrig) hahah inte alls igår eller så, men ja iallafall så går jag till skolan ändå imorgon. Dock ska jag och mina två underbara tvillingar till malmö på den 3 timmars långa hålan, naajs!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på mitt tredje BB-avsnitt för idag. Whaaat a life! Men nu är jag iallafall i fas, så nu är det bara ett program per dag som gäller för min del. Kollar ni på det?

Tjohej sliten tjej, (haha det rimmade). Kul jag är, lagom trött och så! ajaaa, hoppas er dag har varit underbar. PUSS!


jag har vatt vilsen lisa

Tjollahopp!
Onödigt att jag ens drog mig in till skolan idag, vi gjorde ingenting på historian förutom att få reda på att vi kunde lämna in den imorgon på lektionen. Åkte hem istället och la mig i sängen och kollade på 4 avsnitt av Big Brother, haha viiilket liv! Nu strömmar Melissa Horns musik ur mina högtalare och historieböckerna ligger uppradade här brevid mig så nu ska jag hårdplugga och bli klar med denna jäääkla uppsatsen!

Hoppas er dag har varit bra .. här får ni en bild på mig, sliten och halvsjuk. Puss


29 mars 2011

Godmorgon!
Vaknade för en kvart sen kanske och nu ska jag snart sätta igång med att skriva historia. Vid 12 ska jag sätta mig på bussen och åka in till skolan för en endaste ynka liten historia lektion, vi måste nämligen lämna in arbetet i pappersform. Mår inte helt hundra idag är förkyld, har ont i huvudet och är allmänt stressad så efter lektionen drar jag mig hemmåt och bäddar ner mig under täcket med en massa BB avsnitt. Sen blir det väl lite plugg också, menmenmenmen.

Hoppas ni får en fin dag, och så håller jag tummarna för att det ska spricka upp lite så att det inte är såhär grått och trist. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det som sagt historia skrivande. PUSS


Här är en liten outfitbild från förra veckan:
//tröja Lindex (ny) / byxor Vero Moda med dragkedja där bak och gör midja (nya) / väsk/hansband Vero moda (nytt) / armband SNÖ of Sweden (nytt) / ring pilgrim (ny) //

pressen stiger mig över huvudet

Nej nu har min kropp och hjärna satt ner foten och sagt nej, jag pallar inte mer!
Det enda jag gör nuförtiden är fan att plugga, eller iallafall vara stressad över allt plugg. Jag har inte 24 timmar om dygnet att bara plugga, först måste jag vara i skolan sen kommer jag hem och då måste jag både plugga, äta, träna och sen hade det ju varit lite kul att ta hand om sig själv också. Har hållt ut alldeles för länge nu, läxorna bara dröser in har liksom ingen plats kvar i min kalender det är fullspäckat! Visst hade jag kunnat strunta i vissa läxor, men nej det vill jag inte för utan bra betyg kan jag kanske inte bli det jag vill i framtiden. Jag vet att jag läser naturvetenskap och att det är hög press på en där, men det är det jag vill komma till .. det är sjukt, så jävla sjukt att man nästintill måste välja natur eller samhäll för att ha bra möjligheter för att kunna läsa vidare vissa linjer senare i livet. Ett liv kan inte bara bestå av plugg, plugg, plugg och åter plugg! För att bli bra på sitt jobb måste man också vara glad och lycklig och inte sönderstressad .. det leder inte till framgång. Kan ingen förstå det?!

Nu sätter jag stopp för detta, börjar snart gråta av all press! Ååh, har en miljon läxor denna veckan och sen har jag en jävla uppsats i historia som jag inte ens har hunnit börja på.

Klyddigt inlägg med masssa text, men jag hoppas ni förstår poängen.

videoblogg som utlovat


28 mars

Videoblogg är på väg! :) pusss

Fredag yeyy

Hej, ni är ju bäst på att kommentera (not!!) och jag är bäst på att blogga (not^1000). Aja fredag idag och fick sluta typ 3 timmar tidigare än vanligt pga inställda lektioner, how nice?! Så drog till Malmö med bästa tvillingarna fors och typ gick runder, nicenice! Nu har jag nyss käkat vofflor till middag, det är ju våffeldagen, och ska nog träffa en kompis snart :) vi får väl se vad som händer. Hoppas ni mår bra, pussss!

VIDEOBLOGG!

Jaaa som ni ser i rubriken kommer här ett videoinlägg, det talar för sig själv!
Hahah sjukt virrig menmen .. kolla på det och släng gärna in en kommentar sen. PUSS


high on life

Allt är underbart just nu, våååår i luften!
Även fast jag har massssssa plugg så svävar jag på små moln och ett brett leende pryder mitt ansikte.

Det har blivit en del shopping nu på sista tiden också, kameran vill inte sammarbeta. Men har bla köpt tre mysiga lite oversize tröjor på Åhlens, en vit (virkad/stickad) med söta fickor och halvkorta ärmar. Sen två st stickade/virkade randiga en marinblå/vit och en mintgrön/vit. En massa ringar också! Sen idag blev det ett par kilklackar från Åhlens. Sen två tröjor ni kan se bild på här nedanför från Lindex båda för 299 kr. Sen lite underkläder och en beige skjorta från H&M.
 
Denna tröjan har istället för lappar på armbågarna "hålmönster"



Som ni redan vet blir det dålig blogging, förstår inte ens varför jag uppdaterar.. Ingen varken kommenterar eller läser så det känns onödigt att lägga ner tid på något i onödan?

PUssss på er iallafall, hoppas ni tar vara på det fina vädret. och att solen gör er lika lyckliga som jag!

en nål senare

Gjorde en ganska crazy sak i fredags. Tog en nål och stack igenom mitt öra, så nu har jag ett hål till! Hehe, alla frågar om det inte gjorde ont? Joo lite, fast tyckte det var bättre att ta själv än att vara spänd på när "pistolskottet" ska komma. Rekomenderar er dock inte till att göra det själva, infektionsrisken är väldigt stor!

Hahah heyyy cp face .. men vafan det är mitt öra ni ska kolla på ! ;)


15 mars 2011

Tjenis!
Skola idag .. hade fysikprov på morgonen sen drog jag hem. Fick åka lite privat buss haha, han körde mig direkt till den busshållsplatsen jag ville och körde inte massa omvägar som bussen brukar göra, snällt! Idag har jag bara pluggat, typ pluggat i 4 timmar nonstop... har spanskaprov imorgon.

Nu ska jag plugga lite till, sen är det mat och sen i kväll 21.00 på femman är det daaadadadaaaa : DESPERATE HOUSEWIVES, oooomg som jag har längtat! Lycklig Sofie jao! Aja har planerat ett litet inlägg till er senare där ni får se en galen sak jag har gjort ;) Kika in här vid halv 7. Puss


Söt mello vinnare

Kass bloggning i know, men detta kan ni förvänta er nu framöver tyvärr. Min mobil har ALLT förutom en bra blogg.se app, synd! Aja plus för att Eric saade vann mellon, det börjar bli lite varmare ute, hmmmm att min iphone är söt och sen .. Kommer jag inte på mer. Minus för att jag drunknar i allt plugg, tre FETA prov måndag, tisdag och onsdag denna veckan! Förrresten en + sak till SOLSIDAN ikväll :) smell yah guys

Edei - Invisible scar

En av alla hennes grymma videosar! Denna låten har hon skrivit själv.

Ulrik Munther - Born this way

Ni kanske redan har sett denna video. Bla Perez Hilton gjorde den känd när han la upp den i sin blogg. Iallafall lyssna och njut, killen har en underbar röst!


tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart!

Sjukt seg på bloggen nu ! FÖRLÅT. Har varken tid eller inspiration, har massssa plugg! Lovar att jag kommer tillbaka... Men jag har en massa bra låttips så tänkte dela med mig lite nu när jag inte har något att skriva. PUSS!!!


tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart!

Sjukt seg på bloggen nu ! FÖRLÅT. Har varken tid eller inspiration, har massssa plugg! Lovar att jag kommer tillbaka... Men jag har en massa bra låttips så tänkte dela med mig lite nu när jag inte har något att skriva. PUSS!!!


tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart!

Sjukt seg på bloggen nu ! FÖRLÅT. Har varken tid eller inspiration, har massssa plugg! Lovar att jag kommer tillbaka... Men jag har en massa bra låttips så tänkte dela med mig lite nu när jag inte har något att skriva. PUSS!!!


Ledig måndag

Igår blev det lite ändrade planer på kvällen, stack på bio med min lillasyster istället för att chilla hemma. Vi såg min låtsasfru eller ja på engelska heter den just go with it, ologisk översättning jaoo! :o den var väl helt okej, ganska mysigt iaf. Idag är det ledigt för min del (och imorgon) så då ska jag passa på att plugga på de tre prov som väntar mig nästa vecka. Nu innan tänkte jag snöra på mig jogingskorna och springa halvmilen, det är ju sol och allt! Hoppas ni får en underbar dag. (Och min blogg suger, men saken är att jag bara är inne på min mobil hela tiden och eftersom blogg.se inte har någon egen app kan jag inte ladda upp bilder, det är därför ni bara får en massa text. )Så var det med det. Pusss

Sunday sunny sunday

Heeej hur mår ni? Jag är på sprudlande humör, vädret gör så himla mycket!!! :D var nyss ute och delade ut reklam. Igår var jag med Hanna och Elin, vi var först i stan och träffade lite folk. Sedan skulle dom kanske köra oss till några andra men vi sket i det och hoppade på tåget mot Höör ist, sen köpte vi en massa gott och stack hem och mös i soffan. Egentligen skulle vi iväg en gång till på kvällen, men eftersom klockan var nästan ett så struntade vi i det. :). Nu ska jag njuta av vädret på ett eller annat sätt, kanske en promenad eller en joggrunda vi får se. Puss på er

Hello sunshine

Hej finisar! Dålig bloggning men får skylla på skolan. Igår var vi ett gäng tjejer från klassen som mös hemma hos Melina, det var väldigt trevligt! :) vaknade av att solen sken in genom fönstret i morse, yey hoppas våren kommer på riktigt nu! Sitter just nu i bilden till mormor och morfar. Sen ska jag jobba lite. Idag är det solglasögon, skinnjacka och converse som gäller! Wiii vad glad jag är , tänk vad mycket sol kan göra. Aja hoppas ni får en lika fin dag som jag, pussss <3

have you ever done something you can't change, something you can never rearrange? I have, I have ..

Har inget att skriva tyvärr är trött och måste plugga. Men här får ni en mysig låt, med en väldigt fin text, som jag hörde i morse när jag lyssnade på Vakna med the voice. Sjukt bra med Iphone för då kan jag lyssna på alla radiokanaler när som helst, det är speciellt bra eftersom the voice bara finns i Stockholm numera.

RSS 2.0