18 juli

Hejjj, noll bloggning på ett tag.
Har inte direkt hänt så mycket på sistonde, har varit en sväng i helsingborg med sköna tjejer, kristianstad med älsklingar, i ängelholm med trevligt sällskap, på bröllop och däremellan har jag klämt in lite kompisar också ! :) Dock har det varit världens tristaste sommarväder nu ett tag .. hoppas det blir bättre.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att om en timme kunna träffa Clara! Imorgon blir det Tyskland med mamma och CO, det kommer bli superkul! :)
Pusss på er

6 juli

HEEEJ i värmen!
Har hunnit med en massa på dessa dagarna jag inte har bloggat, varit på lite utflykt i Falsterbo med Hanna, Elin och Anna .. det slutade med att vi dansade hela natten lång och tältade i Annas släktings trädgård. Slitna åkte vi hem, med ett stopp i Malmö för MC till frulle, haha.. Hela dagen igår sov jag och mös med mina systrar framför TVn. Idag har jag tvättat, städat mitt rum lite, solat och badat. Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan fixa mig och sen ska jag och Clara till Hörby-marknad, hoppas på att träffa mina älskade tvillingar H & E då också.
Vi får väl se vart vi hamnar. Imorgon ska jag äntligen till pappa igen, han är hemma från USA nu. (Hoppas vi får pressenter, heheheh!) Slutpratat nu, pussss!
en bild på mig och fina Anne, från malmöfestivalen 2010 (?)

slutet har just börjat mellan dig och mig

Heeeejjsi!
Dålig bloggning ett par dagar nu , men anledningen till detta är att jag i förrgår var på lite fest med härligt folk. Festen slutade med en impulsiv resa till lund klockan 12 på kvällen och så kom jag hem kanske 03.30 efter lite kebab, vin och massa regn haha. Igår var jag så trött och sliten så att det inte var sant, så typ runt 5 träffade jag Amanda, vi köpte mat och gick hem till mig och lagade den. Sen bara kollade vi på film och lyssnade på musik hela kvällen, myspys.
Idag har jag städat hela köket, duschat och solat en minimini stund. Nu ska jag alldeles strax träffa Clara och sen kanske A också hänger på .. vi får väl se ! :) Pusss på er !

1 juli 2011

Hejsansvejsan!
Gårdagskvällen spenderades på resande fot med Amanda, lite läskiga intryck och sådär .. fick reda på saker som man inte alls hade förväntat sig , men iallafall jag älskar amanda så det var kul med henne!
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, kollat på tre avsnitt av Eva och Adam med min syster och blev bjuden på god frukost av henne i morse också. Snart ska jag duscha och klä på mig lite kläder för sen ska jag och Alice till ICA och köpa någonting vi kan äta till middag. Senare ikväll blir det lite festligheter på annat håll...
Puss på er !
charmigbild

RSS 2.0