skumbad

Nu har jag pluggat och min hjärna är fullproppad men spanskaglosor och verb hit och dit, nu orkar jag inte mer. Så ska försöka slappna av med ett varmt skumbad med tända ljus, mysigt! Sen blir det sova.

Och sen "anonym" om du inte vill läsa om min Thailandsresa eller så så är det lika bra att du drallar ut från min blogg med direkten. Jag tänker inte skriva någonting för att du ska tycka det är roligt. Om du inte ens kan stå för den du är liksom, det är ju tragiskt om något! För om det är någonting som gör mig frustrerad är det människor som inte kan stå för sig själv och sina åsikter. Men visst, det är upp till dig. Tack för att du tar dig tiden till att kolla in på min blogg iallafall.

Nattinatti på er!

Här är en bild på mig och Hedda, yees spansk-prov imorgon.

9 december - 31 december

Tänk att det är HÄR jag spenderar tre av fyra veckor i december. Ändå HEEEELT okej!!!!


Robyn - Indestructible

Robyn hon kan hon ...

sista november

HEjhejhej!
Herregud tiden bara rusar iväg, imorgon är det första december och bara EN vecka och en dag kvar tills jag ska till Thailand. Som sagt tiden bara rusar iväg. Spanskprov imorgon och Nk-redovisning på torsdag härligt med plugg eller?

Innan jag sätter mig med spanskan i timmar ska jag rota fram lite sommarkläder ur garderoben, som sagt är det bara drygt en vecka kvar till jag sticker, oooooomg. Jag längtar, bara en vecka kvar i detta överjävliga vädret!!!

MEnmen, som sagt plugget väntar. Slänger förmodligen in något inlägg under kvällen. PUSSSSSS

missade saker ..

Jag har missat att berätta några saker för er idag!
1. Barcelona leder med 4-0 över Real Madrid.
2. Jag tog min andra dos vaccination mot hepatit a och b idag, och överlevde!
3. Jag har ett spanskprov på onsdag och jag sitter mer skägget i brevlådan när det gäller kunskaper inför det.
4. Det var inte så mycket jag hade att berätta.
5. Nu ska jag gå och lägga mig.

Nattinattiii på er, ni är så söta så!

IKEAs ljusglimtar i mörkret



29 november

Hejhejhej, hur är läget? :)
Jag mår hyffsat bra, är bara allmänt trött. Ikväll bjuds det på spanska och nk plugg roooligt! Har inte mer att skriva just nu, och jag känner att min blogg blir sämre och sämre. Kan inte göra någonting åt det just nu, men jag lovar det kommer .. det kommer!

Ha en fin kväll allihopa, det förtjänar ni! puss

första advent

Hemma nu efter en typ 5 timmars bilfärd i snöstorm, lagom trevligt! Hade egentligen en massa plugg som jag skulle göra i helgen, men har jag gjort något? Nejnejnej, äee det löser sig! JA helgen bjöd inte på så himla mycket, typ bara släkt och mat och typ långtråkigt.

Känner att jag är nere i en svacka nu igen, men får väl hålla alla mina tankar på Thailand-resan som kommer om typ 3 veckor. Det ska bli såååå skönt att komma bort till värmen.

Nu ska jag sluta tjata, vi hörs imorgon efter skolan som jag förövrigt slutar typ halv 2.
Sov så gott gullisar, puss

CeeLo Green - No One's Gonna Love You (Paul Epworth Mix)


Bikbok by Jenny Skavlan

ÅÅÅÅH kolla vad fin "cape"/poncho. Så himla mysig. Tänk den till ett par mörka jeans med skinndetaljer, en massa ringar, ett par skyhöga svarta klackar och ett pannband på det. Åhh gud. Dock svider det rejält i plånkan när den kostar 699 kr.

feathers by bikbok


örhängen : 79 kr
halsband : 99 kr

Outfit by H&M


Det kan inte bara vara jag som tycker outfiten ovan är dösnygg? Klackarna, skinndetaljerna och kavajen, enkelt men ack så snyggt. Sen kan jag inte hjälpa att jag dör lite av hennes fina hår också. H&M gör det igen alltså...

Vamos a la Borås

Nu åker vi. Hörs på söndag, fast har tidsinställt några inspirations inlägg och imorgon kommer en skön låt upp.
PUSS på er.


26 november

Idag är det fredag, shalala! :D
Kort skoldag som var allmänt trevlig. Och nu är jag hemma och ska börja packa lite. Ska som sagt till Borås över helgen, såådär kul menmen. Efter jag har packat ska jag nog hinna duscha och sen ska jag spåna på några inlägg jag kan tidsinställa till er, kommer nämligen inte ha tillgång till internet förrän på söndag, yeyyy.

Aja, back to work med mig. Här har ni två meeegasuperduper snygga bilder på mig och hedda från spanskan idag. Liksom checka mitt smile på andra bilden, svårslaget alltså!!!

Godnatt

Nu kan snart inte mina ögonlock hålla sig uppe utan hjälp så det är nog bäst att jag går och lägger mig. Skola imorgon som vanligt, fast efter skolan ska jag inte vika reklam som vanligt. Utan jag ska direkt hem till mamma och packa och sen på kvällen bär det av till Borås där helgen ska spenderas. Så ja godnatt. Ska försöka tidsinställa några inlägg imorgon som kommer upp under helgen. Men vi får se hur det blir med det. Pussssss

ibland är det bara att klistra på ett fejkat leende

tired

Jag vet inte vad det är med mig nu, jag ska egentligen vara världens gladaste som snart ska åka till Thailand. Men allt rasar samman för mig nu, kanske inte allt men saker som betyder allt för mig försvinner mer och mer. Vet inte hur jag ska kunna ta tag i allt eftersom det enda jag gör är att plugga, känns det som. Skolan kommer alltid i första hand för mig, okej för det mesta, men nu har jag fan inte mer tid. I helgen ska jag till Borås och sen har jag två veckor kvar i Sverige. I have lot of stuff to dooooo, och en massa saker som borde snackas om. Men jag har varken tid eller ork att ta tag i det nu. Lär få sota för det sen men iallafall.

Så nu vet ni varför min blogg är världssämst nu, men efter regn kommer solsken. Så håll ut!


25 november

HOOOOLA, så mysigt med all snö ute (om man är inne dock).
Skola idag som vanligt och efter drog jag till Nova för att bla lämna tillbaka ett datorfodral som jag köpte för några dagar sen men som tyvärr var förlitet för min dator eftersom det sitter ett extrabatteri på baksidan på den. Aja, bytade till ett annat men är lite osäker på om jag ska behålla det.

Ikväll ska jag 1. skriva lite svenska 2. skriva lite spanska 3. chilla järnet.
Jag har pluggat så mycket så jag förtjänar en dag utan mycket plugg. Får ta tag i spanskaplugget i helgen istället.
Förresten fick jag mvg på ett fysikprov vi hade för några veckor sedan, yeyyyy! :D 

Hann inte ta någon outfit bild i morse och nu har jag varit ute i snön så känner inte att det är riktigt läge att ta bild på det nu. Men vi hörs senare, PUSS PÅ ER

Upptagen

Det känns som om jag har varit upp två dagar i sträck nu, dels för att det känns som om det var år sen imorse och dels för att jag har koncentrerat mig på mitt plugg flera timmar i sträck. Nu är jag värd en god natts sömn tycker jag. Har skrivit 2 inlämningar som var 3 sidor vardera, en i svenska och en labbrapport och sen har jag även gjort en power point pressentation i nk och en utvärdering i engelska. Bra att jag tog tillvara tiden jag hade.

Imorgon är det skola och efter skolan tänkte jag dra en sväng till nova för att bla byta min sammetsklänning till en annan storlek haha tredje gången gillt. Och sedan ska jag lämna tillbaka ett datorfodral som jag köpte på siba, det var såklart för litet för min dator eller ja det skulle passat om jag inte hade haft klumpen till extrabatteri påsatt.

Aja, babbelbabbel inget intressant! sov så gott underbara ni. PUSSIS


Litet tips för att behålla färgen på ringar

När det kommer till smycken så finns det fler än jag som inte orkar lägga ut flera hundra och kanske flera tusen kronor för lite smycken. Eftersom man får vad man betalar för så försvinner ofta den riktiga färgen på smyckena och kvar blir en roströd färg. Det är nog inte bara jag som stör mig på detta så därför tänkte jag dela med mig av ett jättebra tips: Måla smyckena med genomskinligt nagellack innan du använder de, hjälper speciellt bra på ringar. Då måste först nagellacket som inte syns slitas bort sedan kan den vanliga färgen slitas bort. Om man målar smyckena med jämna mellanrum förhindrar man att färgen slits bort.

+= SANT

.

Det hemskaste som finns är att ha blivit sviken. Men något som är ännu hemskare är att veta att man svikit någon...


24 november - Ddag

Min d-dag i punktform hittils:
♥ Utvecklingssamtal klockan 8.50
♥ Skolkatalog
♥ Besök på Kille och träffade en massa folk
♥SNÖ
♥ Chailatte
♥ Pluggpluggplugg

Nu ska jag fortsätta med sen sista punkten och droga julmusik. Gud vad jag känner mig duktig har fått så himla mycket gjort på en d-dag, jag är värd en klapp på axeln, eller okej inte än är inte klar men när jag är klar så! Haha. Vi hörs sen. PUSSSSS


23 novmeber - dagens


// blus med skärp H&M / jeansleggings H&M / skor Scorett / smycken lite blandat //

Skoola för hela slanten

Nu sitter jag och väntar på att min näst sista lektion ska börja, det är matte. Slutar klockan 4 idag med nk. Så vi hörs senare i eftermiddag/kväll. Har tagit outfitbilder och massa andra roliga saker (höööm). Ska nog till centersyd med mamma en sväng också, hon ville ha lite råd av mig så sjävklart ställer jag upp. :)

Men nu ska jag koncentrera mig på min rast haha och sen är det dags för matte. PUSSSS

Dags att tänka på refrängen ..

.. ska plugga lite till sen är det dags för mig att krypa ner i sängen och ladda batterierna för en ny dag imorgon. Känner att jag verkligen behöver sömn nu, har tusen saker att tänka på inte bara skolan utan en massa annat. Aja, svenskan kallar. Vi hörs imorgon sötnosar. Puss och sov så gott!


Nya skor




599 kronor från Scorett

...

Tack anonym att du lägger ner energi på att kommentera mina bilder. Det värmer att du är så mogen och så stark att du vågar kommentera anonymt! Stående ovationer till dig! :D Dessutom kan jag spåra ditt ipnummer, så jag vet exakt var du är någon stans ... PLUS DET ROLIGA ÄR ATT DU REDAN HAR KOMMENTERAT MIN BLOGG INNAN (MED NAMN) SÅ JAG VET EXAKT VEM DU ÄR NU!! OCH JAG SÄGER BARA TACK.

ip nummret är 83.233.200.30.

Jag är mig själv och det kommer jag alltid att vara.


DAGENS 22/11


// Skjorta H&M / Lång tröja Gina / Väska Åhlens / Ringar H&M, Glitter, Guldfynd / Armband baglady / Halsband vet ej //

Födelsedagspresenter från familjen (pappas sida) och kompisar




22 november

Hejhejhej, blev ingen bloggning i skolan idag inte. På lunchen stack jag och Emma och åt chinabox och sen gick vi en sväng på stan där jag bla bytade min sammetsklänning. Efter skolan stack jag till nova och kom hem med ett par najsiga skor. Innan jag sätter igång med pluggandet ska jag lägga in alla bilder jag har lovat på datorn och sen ska jag börja göra några inlägg. Hoppas ni har haft en fin dag, puss på er!

niighty

Bilderna fungerade ju inte att lägga upp innan och nu sitter jag vid min skoldator så ingen bild blir det nu heller, ni kan få en imorgon. Söndag idag = skola imorgon. Ingen jobbig dag dock, efter skolan ska jag nog dra en liten sväng till nova för att se om jag kan hitta ett par skor och sen blir det hem och pluggapluggaplugga. Sket i allt plugg idag för att det är min födelsedag men det får jag ju sota för imorgon.

Aja, har ju min dator i skolan så det blir säkert något litet inlägg. Ska även klura ut hur man hittar webcamen här .. någon som vet? (det är en lenovo thinkpad) PUSS OCH KRAM SÖTAAA NI!

Lady Gaga får stå för underhållningen ikväll :


födelsedagsfirande

Har några minuter över tills gästerna kommer, har fått en massssa fina presenter som jag kan visa er senare och fått en massa gratulationer. Snart kommer släkten på mammas sida så det är dags att stänga av datorn. Har två "facelook" bilder som ni kan få se, tror dock att min dator är inne på sista versen den är ju segare än någonsin och camen tar korniga bilder. Håller tummarna för att det inte är så. PUSSSSS

Det funkar inte att ladda upp bilderna nu, så ni får väl se hur jag ser ut senare!


Mooorniiiin' (tidsinställlllllt)

Godmorgon alla glada, idag är det min födelsedag (bara så ni vet!)
Därför är jag lite upptagen idag, som den trogna reklamutdelaren som jag är ska jag även jobba idag (ofta jag skulle svika mitt jobb bara för att jag fyller år liksom!?). Aja, känner att det kom mycket vettigt ur detta inlägget, men som sagt ville bara tala om att det blir seg uppdatering idag. Hoppas ni får en underbar dag, PUSSSS

Ta en tittt på denna snyggingen; Jon Kortajarena


jöggggg

Ikväll har jag varit ute och joggat (duuuktigt), lekt med mina småsyskon och lite annat smått. Har dock inte pluggat så mycket, men vafan får väl göra det imorgon. Nu ska jag titta lite på tv och sen någon film sen är det nattinatti. Imorgon är det min födelsedag +att det är söndag så det händer en massssa saker. Men vi hörs nog någon gång. PUSSSSSSS på er !

high on life

Kom hem från Nova för ett tag sen, det blev en sammetsklänning för min del men jag tror att jag ska byta den till en storlek större för den var en aning tajt. Får kolla i stan nästa vecka. Efter jag kom hem har jag fixat lite med min dator, tittat på både idol och kenza och tyra show och vikt reklamen. Ikväll ska mina föräldrar iväg så en familjekompis ska passa oss eller ja passa mina småsyskon, så det blir att vara social hela kvällen. Ska också försöka spåna lite på två av de fyra inlämningarna vi har till nästa vecka.

Ha en superbra lördag!
LOOOVE TO YOU!
förresten så fyller jag 16 imorgon heheheh ! :)


LÖRDAG

HEjhejhejhej, hur mår ni idag? jag mår bra. :) Just nu sitter jag vid min skoldator och installerar antivirus program och lite andra småsaker. Ska fixa mig nu också och sen bär det av till nova med pappa och småsyskonen. Pappa ska köpa sandaler (till thailand) , lycka till säger jag bara det är inte direkt säsong för det. Sen ska jag kolla på en sammetsklänning som jag fick pressentkort till av mina kära klasskompisar.

Kvällen igår var mycket trevlig, vi åt, sjöng singstar och sen snackade vi en massa. Sen på kvällen följde vi tvillingarna till bussen och lite så. Fick väldigt många fina presenter, ska ta bild på dom idag så ni får se! :)

Men nu måste jag fixa mig klart för jag tror att pappa redan är klar. Men vi hörs senare! PUSSS

Disponibel dag

Godmorgon, eller ja god middag. Jag har varit världens sämsta bloggare nu i några dagar, jag vet. Men anledningen är skolan, jag drunknar i allt plugg vi har! Idag har vi iallafall ledigt, ska dock till skolan vid halv tre och hämta min efterlängtade skoldator som är typ exakt tre månader sen ... Idag har jag även en massssssa saker att göra för ikväll kommer några kompisar hit och så ska vi fira mig, det ska bli roligt. Så därför måste jag städat köpa kyckling och en del andra saker .... Menmen vi hörs när vi hörs, typ ikväll eller imorgon. Sköt om er, pussssss (uppdaterat från ipad)

17 november

Hej alla glada, jag är stressad så hinner inte skriva så mycket. Är inne på min lillasysters dator eftersom jag inte ska sätta på min egen ikväll för jag bara ska pluggapluggaplugga. Har fysikprov imorgon och det MÅSTE gå bra för mig. Så ja nu ska jag återgå till det fysikaliska träsket och så hörs vi imorgon eftermiddag istället. Sköt om er, PUSSSSSSSSS

16 november

Hejjj!
I morse skulle jag gå upp klockan 06.30 men när klockan är 08.00 och det är en kvart kvar tills jag börjarn. vaknar jag med ett ryck och flyger upp ur sängen. Mitt mobilalarm hade inte ringt, även fast jag hade ställt in det precis som vanligt. Konstigt värre! Iallafall fick det bli de tråkigaste kläderna jag någonsin haft på mig i gymnasiet och en knäckemacka i farten till bussen som såklart var sen idag. Kom en halvtimme försent, mycket imponerande att det bara blev så lite iallafall. Efter skolan stack jag och Emma till stadsbiblioteket och var duktiga och pluggade lite fysik och läste i engelska boken. Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här med tända ljus.

Nu har jag bara liiite saker kvar att göra : fundera ut lite saker inför fredag, duscha, fixa allt inför simningen imorgon, titta på DHW och kolla igenom fysiken en gång till. Så jaa, vi hörs förhoppningsvis senare! Puss och kram

Kollla vad min söta lillasyster och hennes kompis hade bakat idag, saffranscupcake så himla gott!

i don't wanna be without you babe.

Pluggat klart och har även hunnit städa mitt rum, så nu är jag stolt över mig själv. Kollade precis på "Ung och bortskämd" också, har ni sett det? Om inte så borde ni göra det (på svt-play) det är faktiskt väldigt underhållande, men herrregud tänk att människor kan vara så korkade. :o Nu ska jag måla mina naglar och sen ska jag förbereda mig för att lägga mig, skönt att komma i säng i tid någon dag. Fast klockan är redan halv 10 så lär väl inte sova förrän typ 11 så det är ingen skillnad men ändå. PUSSS på er iallafall, vi hörs imorgon.

En bild som jag inte har visat innan, på mig och Hedda på spanskan... Otrooooligt smickrande!

When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark. That's when I look at you

WOOOOOW vilken röst, gåshud säger jag bara!

15 november

Hej, hoppas allt är bra med er idag! Idag är det måndag vilket innebär en ganska chill skoldag slutade 13.35 och efter det så följde jag med Sara som var tvungen att göra ett par ärenden i stan och sen åkte vi bussen hem tillsammans. Sen jag kom hem har jag sjungit singstar med min lillasyster Elise och hämtat min andra syster på skolan. Nu ska jag sätta mig och skriva klart regianvisningarna så att de blir klara tills imorgon. Kvällen kommer framförallt bjuda på tråkigt plugg och sen måste jag planera lite inför fredag. Men vi hörs senare, pussss!

sliten!



no one ever said it would be this hard.

Nyduschad och klar med historian, då är det dags för mig att gå till sängs. Imorgon är det måndag, det betyder en ny vecka och nya problem, skola och en jädrans massa plugg. Wiiiho rolig vecka jag har framför mig. FAST på fredag har vi d-dag måste bara in till skolan för att hämta min dator (!!!!!) och sen så har jag en rolig helg att se fram emot, ska nog kunna stå ut med svenska pjäs och ett fett fysikprov. Aja nog klagat, sängen väntar! Vi hörs pusss


14 november - exakt en vecka till min födelsedag!

Hej, dålig bloggning idag men har haft trista saker att göra så humöret har inte varit på topp. Tog precis en liten paus i pluggandet så tänkte att jag kunde passa på att slänga in ett inlägg. Som ni ser i rubriken är det exakt en vecka till jag fyller år, jag blir 16 hehe! :) Nu måste jag återgå till det historiska träsket, men tror att vi hörs sen ikväll. Hoppas ni har haft en skön helg, för det har jag! PUSSS


samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.

Heeej, nu har tjejerna precis stuckit hem och jag sitter här ensam kvar. Vi gjorde inte något speciellt utan typ snackade och sen spelade vi BUZZ haha! Imorgon är det söndag och då händer samma saker som vareviga söndag alltså: städa, packa, åka till pappa, dela ut reklam och sen plugga lite. Roligt värre jag vet! :D

Ska sluta tjata om klippet som ska komma upp på bloggen, men lovar att det kommer göra det förr eller senare antingen denna eller nästa vecka. Så nu vet ni det!

Nu ska jag sminka av mig och sen ska jag lägga mig i sängen och antingen kolla på något missat avsnitt eller så kollar jag på någon film, iallafall början av någon för mina ögonlock börjar bli tunga. Men vi hörs, pusssssss

Bild tagen precis i samma sekund som det knackade på dörren innan ikväll, haha.


fail...

Har suttit här i typ 1,5 timme och spelat in och när jag äntligen var nöjd och skulle lyssna på det jag spelat in tror ni inte det hackar då? Och inte lite utan jättemycket, och så ligger det något konstigt brus i bakgrunden. Så jag ger upp för nu och ska sätta mig och plugga lite. Ska göra ett till försök senare idag och nu håller jag verkligen tummarna för att det ska bli bra. Aja, vi hörs senare iallafall. pusss


13 november

Mooorrrn, läget?! :D Med mig är det bra, det är ju lördag alltså ledigt för min del, superskönt! Nu har jag kommit en bit med mitt "projekt", har hittat allt som jag har velat hitta så nu är det bara att spela in. Det kommer upp ett klipp idag vare sig det är bra eller inte haha.

Idag måste jag även plugga lite och sen kommer nog mina vänner hit. Vad ska ni göra idag? :)


natt

Efter att ha suttit här i timmar och försökt utan framgång ger jag upp för ikväll, imorgon är en ny dag och då ska det bli klart promise! Det kommer upp någon gång under dagen imorgon vare sig det är bra eller inte. Imorgon ska jag även plugga och städa lite och sen kommer förmodligen några av mina kompisar hit på eftermiddagen/kvällen, hoppas det. Men nu ska jag krypa ner under mina täcken och sen ska jag njuta av att sova tills jag vaknar självmant imorgon. Hoppas ni har haft en mysig fredag och hoppas att er lördag blir minst lika mysig. Vi hörs, puss på er!


12 november

Hej, ingen bloggning idag. Har inte haft varken tid eller fantasi för det. Håller på att fila lite på en rolig sak som ska komma upp här i bloggen snart, om inte idag så loooovar jag att det kommer imorgon. Men den som väntar på något gott.... ja ni vet fortsättningen! Anledningen till att det tar så lång tid är att jag vill att det ska bli jättebra första gången och inte sådär halvdant .. inte fff (fort, fult och färdigt!).

Men som sagt håll ut, det kommer upp! Så nu ska jag återgå till arbetet, vi hörs! PUSSSS

Snällasötaunderbaraläsare, svara på denna frågan <3

Nu är det såhär att jag hade tänkt att göra en liten sak som jag ska lägga ut här i bloggen, men vet inte riktigt om jag vågar? Asså det är inte väärsta stort det är mååånga har gjort det innan mig men jag är ändå lite osäker på om jag ska göra det. Det är inte videoblogg, för det har jag redan gett upp hoppet på, känner mig så töntig när jag står där själv och pratar med kameran så jag har inte lyckats. Detta är nästan lika dant, eller ja man använder rösten iallafall. Tror kanske att ni har listat ut vad det är nu, men ska jag eller ska jag inte göra det? Tror ni att jag vågar?! :)

11/11 outfit

Hahaha gud vad jag är ful på dessa bilderna ser het uppblåst ut, men aja det är ändå kläderna ni ska kolla på!

// poncho mammas / svart linne + svart trekvartsärm med puffärmar h&M / knästrumpor fått av mamma / tunna svarta strumpbyxor / smycken Glitter, guldfynd //

11 november

Hola amigos! Idag är jag inte på ett lika sprudlande humör som igår, kylan och mörkret får mig verkligen att bli nere. Men strunt samma, man får göra det bästa av situationen har ändå en del att se fram emot: Nästa söndag, alltså den 21 november, fyller jag år! Och sen är det mindre en en månad kvar tills vi ska åka till Thailand, (hej värme, hej sol, hej sommar) kan det bli bättre?! Nej jag menar det, därför har jag ingen anledning till att hänga läpp nu.

Ska snart lägga in "outfitbilder" på datorn så ni får snart se hur jag såg ut idag. Sen ska jag börja skriva in min grupps regianvisningar till svenskan, på datorn.

Puss på er så länge gullisar! <3

dissapointment has a name, it's heartbreak warfare

Nä usch, nu ska jag gå och gosa in mig i mina två tjocka duntäcken. Känner mig lite hängig, var tog dendär glädjen vägen som jag kom hem med? Aja nog om det. Skola imorgon och det är en lång dag igen. Men vi hörs, pussss och godnatt.

 


try

if i walk would you run
if i stop would you come
if i say you're the one would you believe me
if i ask you to stay would you show me the way
tell me what to say so you don't leave me


Julmusik?

Tycker ni det är för tidigt att börja lyssna på julmusik än? Jag vet inte riktigt vad jag tycker, jag älskar allt som har med julen att göra så kan inte få nog av julmusiken, det är så mysigt. Har tom gjort en "jullåtar"-lista på spotify som jag lyssnar väldigt mycket på nu. Om jag ska vara riktigt ärlig så lyssnade jag på den första jullåten detta året redan i september, men det var bara en haha!


Dagens 10/11


// Blus Lindex / Skjorta MEXX / Jeansleggings H&M / Halsband Lindex / Örhängen gamla //

10 november

Hejhejhejhej! Hur mår ni idag? Jag mår bra och är förvånansvärt glad idag, vet inte vad det är men är iallafall väldigt glad och det är ju bra! :) Skolan idag var som vanligt, fick tillbaka ett matteprov med ett superbra resultat så dagen var väl lite bättre än vanligt.

Jag ska fixa en dagens outfit bild nu, dock var jag väldigt stressad och trött i morse när jag tog bilderna så de är inte de bästa, men iallafall.

PUSSSSSSS


time to go to bed ..

Nu är det dags för mig att sova om jag ska orka med skolan imorgon. En låååång dag väntar för jag slutar inte förrän efter 4. Så ja vi hörs imorgon kväll, när det har blivit mörkt! Puss och godnatt.


Desperata Hemmafruar

Haha fick en kommentar om jag fortfarande sprang, lite rolig faktiskt. Haha nej det gör jag inte, kom hem för några timmar sen, men sen dess har jag pluggat, duschat och ätit och lite annat sånt. Om några minuter börjar Desperate Housewives så då är jag bänkad framför tvn. Imorgon är det skola som vanligt igen och jag har musikprov första lektionen på morgonen. Så kanske bäst att jag kollar igenom det igen.

Men iallafall nu blir det de desperata hemmafruarna, brukar ni också kolla på det? :)
Hörs sen, pussss


I keep on running, keep on running and nothing works. I can't get away from you.

Nej nu är jag trött på att sitta inne. Har inte pluggat så mycket som jag borde och är allmänt trött på mig själv. Så fuck min benhinneinflammation (och att det typ är istid ute) nu ska jag ut och springa!


Audacity

Snällsnällasnälla! Om det är någon som vet hur audacity fungerar så får ni gääärna skriva det i en liten kommentar, jag vill veta om det går att cynka ett youtubeklipp med det man spelar in!

PUSSS

NV1B

Såhär ser skolfotona ut för min del 2010.

NV1B


Enskilt




TAPET

Såhär såg mitt rum ut innan:


Och såhär ser det ut nu:


Inte världens bästa bilder, men jag älskar min nya tapet. Mitt rum blir mycket mysigare nu haha!

9 november

Hejsan alla glada! Hur är det idag? Jag mår bara bra, skönt att ha en ledig dag såhär i början av veckan. Har redan pluggat lite och nu sitter jag framför tvn och tittar på inspelat EMA. Vad hittar ni på idag?

Snart kommer bilder på  mitt rum upp, så kika in här om en liten stund. PUSS PÅ ER ! !! ! !

God natt

Är ju ledig imorgon, men bara för att jag är ledig betyder det inte att jag inte har något att göra. Först och främst har jag en hel massa plugg jag måste ta itu med och sen har jag några idéer till bloggen som jag hoppas jag gör. Vi får väl se, avslöjar inte vad det är ännu. Imorgon ska jag också ta bilder på min nya tapet, det blir bäst bilder när det är ljust ute. Men nu ska jag dejta kudden, vi hörs imorgon. PUSS PÅ ER UNDERBARINGAR!


Veckans blogg

Nämen kolla vad sött, en tjej har "nominerat" till veckans blogg i hennes blogg. Så gullligt.
Om ni vill får ni gärna gå in där och lägga en röst på nummer 4 så blir jag jätteglad, PUSS



Let's party by H&M




Har ni någon favorit? Min största favorit är nog den sista klänningen, fast långklänningen är inte nådig den heller.

Världens bästa

Beyoncé på EMA förra året. Herrejesus vad den kvinnan är perfekt. Dör av hennes utseende och rösten ... WOW alltså!


OUTFIT

Idag är dagens klädval inte så mycket att hurra över, försökte piffa till det med några smycken. Med en fet blixt i huvudet blev det inte bättre. Men iallafall här är en bild på mina "Måndagsmys" kläder, som Emma i min klass skulle beskriva det haha!

short day

Nu är jag hemma från en inte så jobbig skoldag. Fick bla tillbaka till mitt spanskprov och blev jättenöjd med mitt resultat så nu kommer jag vara glad hela dagen haha! Men som sagt skolan var inte så jobbig idag.

Nu ska jag gosa in mig framför det senaste "Desperate Housewives" avsnittet, tänk att jag kunde missa det! Senare ikväll ska jag ta bilder så att ni kan få se min nya tapet och lite annat smått och gott. Kika in här igen sen. PUSS


8 november

Godmorgongodmorgon! Lovet är slut och idag vankas skola, som tur är har jag bara tre lektioner på måndagar och slutar 13.35 och imorgon har vi d-dag alltså är vi lediga. Skönt, annars hade det gjort lite mer ont att gå upp idag. Utanför mitt fönster är det frost överallt det är alltså svinkallt, ajajaj! Plus att jag har ful-dag idag då inte ens svartvita bilder kan göra mig snygg haha! Aja nog klagat, jag kommer hem runt 2 och då får vi se vad jag har ork till haha. Men vi hörs iallafall senare, PUSSSS

Jag tror inte riktigt ni ser hur kallt det egentligen är, men iallafall en bild tagen från mitt fönster (in till grannen) precis.


Jag kör på lockigt och stickat idag.

2 much in my head

Nu har jag ägnat typ 1,5 timme till att försöka korta av min historeinlämning till en halv sida per fråga. Men frågar mig verkligen hur min lärare tänker att detta är möjligt? Om jag skulle skriva det bra skulle jag behöva minst en och en halv sida per fråga. Aja, det är nog bäst att hålla sig till hans riktlinjer, så lär väll sitta här i några halvtimmar till för att få ordning på det hela. Men först måste jag duscha, imorgon är det skola efter en veckas lov nästintill mord ju.

Menmen ska sluta klaga nu, vi hörs imorgon och då är jag förmodligen lite roligare! PUSSSSS


ÅH VI ÄLSKAR MALMÖ FF

Svenska mästare 2010, WIIHOOOO !

2-0

ETT SKOTT, ETT MÅL FÖR MALMÖÖÖÖ!

SEGERDANSEN I MITT RUM NU FAN, KOOOMIGEN MALMÖ! :D:D:D


stress

Efter att ha delat ut reklamen näst intill joggande skyndade jag mig till Anne för att sedan möta upp Linnea och sen Katja. Vad roligt att gänget är samlat igen, haha. Efter fikan åkte jag hem och nu har jag precis avrapporterat reklamen och ska börja packa ner mina saker, för om typ 10 minuter åker jag till mamma. Ska se om jag hinner se reprisen av DHW sen, tror att det börjar 16.40, så borde hinna det. Ikväll är det match också, ska ni se den? MFF-Mjällby, snacka om att jag är avundsjuk på er som ska dit. Aja håller alla mina tummar för att Malmö ska vinna denna matchen och ta hem allsvenskan.

Vi hörs senare, pusssssss

7 november

Godmorgon, hur står det till idag?
Jag mår bra förutom att det är sista dagen på lovet och jag har en del trista saker att göra idag.

Igår träffade jag Anne och det slutade med att vi åkte till stan i brist på annat att göra och där köpte vi lite gott som vi tog med oss hem sen. I stan fick vi skriva våra autografer, på en killes mage haha, kändisar hallå?! Nä jag skojade bara, men vi fick skriva våra autografer. Vi såg även en kille typ 3 gånger som vi även såg igår, det är liiiite läskigt. När vi sen kom hem till Anne mumsade vi i oss det vi hade köpt och kollade på "I hennes skor".

Idag måste jag: dela ut reklam, plugga, packa mina saker, träffa Katja och tjejerna och sen åka till mamma. Alltså en del saker. Men det ska bli jättekul att träffa Katja igen, hon har varit borta i en vecka!

Men vi hörs senare, PUSSAR


saturday night fever

Hej-å-hå alla glada!
Vad hittar ni på ikväll?
Själv har jag nyss vikt reklamen och fixat mig. Om en liten stund ska jag träffa Anne, vet inte var kvällen leder men känns som om det blir rätt dött, vi får väl se. Nu ska jag knapra i mig några nötter som blev över från biobesöket igår. Vi hörs senare. PUSSSSSSS

Haha ser lika död ut som jag känner mig på bilden, men vafan orkade inte ta fler än en.



COOL LEOPARD

Ikväll ska min lillasyster Elise på en liten Halloween fest, så jag fixade henne inför den. Egentligen skulle hon vara någon slags clown, men jag tyckte det var coolare om hon var en leopard så det fick bli det! Här har ni resultatet:


man måste dö några gånger innan man kan leva



tre röda favoriter


1. Doftljus från IKEA
2. DKNY red delicious
3. Maybelline 175 Pink Punch


6 november

Godmorgon alla glada!
Sista hela lediga dagen innan skolan, regnigt ute och en massa tråkiga saker på "att göra listan", kan det bli bättre? Nej, känns inte som en toppendag idag alltså. Ska ändå försöka göra det bästa av det så därför ska jag börja med att kolla på IDOL och sen ska jag ta itu med sakerna, kommer må bättre efteråt, kanske ska jag även ut och springa en runda? Vi får väll se. Vad ska ni hitta på idag?

Kika in här senare, PUSSSS


blood

Hemkommen från ett biobesök med Anne, Emelie och Linnea. Vi såg Saw 3D som ni kanske läste innan idag. Den var väl som de tidigare saw-filmerna: blodig. Men tyckte ändå att den hade en spännande handling. Blev dock lite besviken på 3D-"funktionerna" det kom inte så mycket utflygande, (eller vad man säger). Men läskig var filmen ändå, jag satt där med händerna för ögonen (vilket var väääldigt svårt med de där jäkla 3D-glasögonen) och med några fingrar över öronen, haha! Tycker att ni borde se den på bio för det är alltid en speciell stämning där.

Nu ska jag snart sova känner jag. Imorgon har jag en del saker jag måste ta itu med, har liksom skjutit upp allt tills sista sekunden. Men vi hörs imorgon och kan nästan lova er bättre bloggning då. Puss på er sötnosar!


SAW 3D

Ikväll ska jag och mina kompisar kanske gå och se SAW 3D på bio, tror ni att jag vågar?!


Sedan begynnelsen har du sett andra lida...nu är det din tur. Den sista pusselbiten är du.
 
Saw är en av historiens mest framgångsrika skräckfilmsserier. Nu kommer den
avslutande delen inspelad i 3D! Skräcken får ytterligare en dimension och
fällorna blir levande.

En dödlig kamp utspelas kring Jigsaws brutala arv. En grupp som överlevt Jigsaws
grymma lekar samlas och tar hjälp av självhjälpsgurun Bobby Dagen, även han
en av Jigsaws tidigare offer. Bobby Dagen bär dock på en mörk hemlighet som
kommer att framkalla en ny terrorvåg med fällor och lekar du inte trodde var möjliga.

Missa inte finalen!


FREDAG

Åh gud om det hade varit skolvecka hade jag varit suuperglad idag, men nu är det lov och ja egentligen sista dagen på lovet men sen kommer ju helgen. Jääääklans vad tiden har gått snabbt, har inte ens hunnit med hälften av det jag egentligen skulle vilja göra. Menmen, man får vara nöjd med det lilla!

Idag har jag en del triiista saker att göra, dagen som egentligen skulle bli den bästa på typ evigheter, får jag spendera med att vika reklam och plugga. Men det tänker jag bannemej inte göra hela dagen, så ikväll blir det kompisar!

Nu ska jag käka frukost och klä på mig kläder, så seg är jag idag!

Vi hörs sötnosar, puss på er!

 


Torsdagen den 4 november

Hejsan alla sötnosar hur mår ni idag? Själv mår jag bra men är en aning seg .... Har kollat på avatar hela morgonen, och den är typ tre timmar så det är därför jag inte har hunnit skriva någonting. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ska iallafall börja med att klä på mig någonting, duschade nyss. Ska förmodligen träffas anne om ett tag. Men vi hörs senare. PUUUSSSSS uppdaterat från ipad

Nattti

Efter en seg kväll som slutade med att Anne kom hit en stund ska jag gå och lägga mig. Imorgon blev det lite ändrade planer, och vet inte om de ändrade planerna också blir ändrade, haha komplicerat men vi får väl helt enkelt se imorgon vad vi hittar på. Ska iallafall sova ut och sen måste jag göra lite historia vare sig jag vill eller inte!

Men det var väl allt för ikväll, hoppas ni njuter till fullo av ert lov, för det gör jag!
PUSSs och godnatt.


Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.

Eftersom alla sextio sekunder du spenderar av ditt liv är en minut du aldrig kommer få tillbaka, ska du ta för många bilder, skatta för mycket och älska som du aldrig har blivit sårad. Be om ursäkt när du bör och släppa det du inte kan ändra på, kyssa passionerat och ta chanser. Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger, så glöm folk från ditt förflutna, det finns en anledningen till att de inte klarade sig till din framtid. Alla sextio sekunder av ditt liv är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.



Mitt hår ...

.. i bättre bilder.

i'm singing out loud.

Hemma från en mycket trevlig dag i Malmö med Anne och Emma. Köpte faktiskt ingenting, men Emma däremot köpte ett par riktigt fina mönstrade byxor från Monki.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste vara hemma och passa mina småsyskon så det blir väll mysa i soffan eller något. Nu ska jag kolla på det missade avsnittet av DHW. Hörs  senare, PUSSSSSSS!



VAAAFAN såg nyss att det kostar 25 kr att kolla på ett avsnitt av DHW på kanal 5-play. GLÖM DET! Vad ska jag nu göra, får väl kolla på reprisen på ... söndag?! KATASTROFALT :o


MALMÖSTAD

Nu drar jag mot Malmö. Antingen blir det stan eller så drar vi till Entré, vi får se! Vi hörs sen, PUSSSSSS!

Förrresten HEJJJJA PÅ MFF på söndag, guldet ska gå till himmelsblått i år! :D


outfit






// sammetsleggings bikbok / militärgrön klänning/tunika h&M / nitskärp gammalt / mockajacka bikbok / smycken h&m, guldfynd, pressent //

3 november

Godmorgon, igår la jag mig nåååågra timmar senare än jag skrev godnatt så jag fick inte lika lång sömn som jag hade önskat, men lika glad för det är jag! Idag ska jag åka till Malmö med Anne och Emma, myyyys! Vi ska åka om typ en timme så nu ska jag klä på mig, fixa mig och sen ska jag möta Anne. Vi hörs! PUSSSSSS


you are amazing, just the way you are

Heiiii, kom hem för ett tag sen och sen dess har jag kollat runt på lite bloggar och sånt. Insåg precis att jag har missat DHW idag, katastrofalt! Tur att kanal5 play finns så får kolla på det någon annan dag. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, för imorgon vid 12.00 ska jag och Anne in till Malmö, där ska vi även träffa Emma och lite sååånt.

Men vi hörs imorgon. PUSSS


hehehhe, cool jag är


no matter what i do, all i think about is you ♥

Hooola!
Ska fixa mig lite och sen ska jag träffa underbara Anne, kommer hem senare ikväll.
PUSS


GOOSEBUMPS


nothing compares to you.

2a november idag och vad ska jag hitta på. Vet inte riktigt, ska förmodligen träffa Anne och Linnea en stund sen annars har jag en massa saker jag borde få gjorda menmen det är bara tisdag hallå.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig och sånt. Tror först att jag ska ringa tjejerna för att se om dom är vakna. Aja, vi hörs senare! pussss


gammmmmal bild med mörkt hår.


jag vägrar att inse du sviker mig alltid.

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och kolla på en film. Är himla trött efter denna dagen. På IKEA inhandlades förresten en massa doftljus och lite annat smått. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, borde plugga lite historia så ska nog vara duktig och göra det, men vi får se hur det blir med det. PUSS OCH GODNATT!


PANNBAND

Okej, skabbiga webbcam bilder .. Men ni har väl lite fantasi och ni är inte halvblinda? För er som är det så är det ett svart pannband som är flätat, en del av shoppingen idag. :)



FÖRSTA NOVEMBER

HEJJJJ!
Idag är det november, vintern närmar sig med stormsteg! Fan jag vill inte att det ska bli kallt, dock älskar jag julen, men ska inte vara hemma i Sverige i år. Den 9e december åker jag och min familj till Thailand i 3 veckor, visst ska det bli jäääkligt skönt, men jag tycker det är lite tråkigt att inte fira jul hemma.

Iallafall, resultatet av slingningen blev bra .. kan försöka ta någon bättre bild sen! Idag har vi spenderat dagen på Burlövs center, köpte bara ett "pannband" eller vad det kallas typ istället för mössa, (haha ni förstår vad jag menar), och sen ett puder. Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag och sen ska vi åka till IKEA.

Vi hörs senare!
Pussss

FöÖRRRESTEN läs linnnneas blogg HÄR!




RSS 2.0