riiight now...

Nu sitter vi med färgen i håret. Fan vad det gjorde ont att dra igenom håret i hättan, men ska man vá fin får man lida pin, som man säger! Nu är det snart dags att skölja ur min färg. Ni får se resultatet sen, om det blir bra vill säga.

Vi vet att vi är snygga, haha! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

31 oktober

Heyyy snyggingar! hur mår ni?
Denna helgen har varit händelserik och jag har inte bloggat, fy på mig! Men lite kortfattat så var jag i Höör i fredags och kom hem vid tre för jävla tågen gick inte. I lördags var jag hos mormor och morfar och sen va jag även en stund med Alice, idag har jag delat ut reklam och varit en liten sväng på Nova med mina kompisar. Har även kollat på typ fyra filmer och legat i sängen och hållt på att dö. Ja det var min helg vääligt kortfattat. Nu ska jag plocka undan lite saker på mitt rum för snart kommer Anne och Linnea hit, :D De ska sova här och så ska vi färga mitt och Linneas hår, eller ja slinga det ljusare .. vi får väll se hur det blir, haha!

Hörs senare, puss!

29 oktober

Hejjjjj alla glada! Nu har äntligen mitt höstlov börjar, guuuuud vad det behövses ett lov precis just nu! Nu ska det tom bli roligt att vika reklamen, eller okej där överdrev jag liiiite, men det ska inte bli lika jobbigt som vanligt. Men jaaa nu ska jag vika reklamen och sen ska jag mhem till katja en ztund ... Kanske ska rill höör ikväll, men tror inte det. Oj vad mycket stavfel jag har men skriver inte från datorn det är därför och orkar inte skriva om allt. Men vi hörs senare! Pusssssssss

Engel


old and boring outfit



28 oktober

Förlåt för att jag är så seg och tråkig, men denna veckan har verkligen sugit all energi ur mig. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på "Kenza och Tyra show" och sen ska jag sova. Imorgon är det skola, sen vika reklamen och sen ska jag hem till Katja med tjejerna och typ träffa Katja sista gången innan hon åker iväg i en vecka... Synd att hon inte är hemma på loooovet, :( Aja, därför kommer jag nog inte uppdatera något så imorgon, men kan försöka klämma ur mig några inlägg nu som jag kan tidsinställa (looooooove it). Men vi får se, är som sagt vääääldigt seg.

pusss på er sötnooosar.


OUTFIT


FÖRLÅT

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på några dagar men har haft så hiiimla mycket att göra så har inte ens startat min dator. Men nu är alla prov innan lovet slut så ikväll ska jag bara ta det lugnt. Imorgon är sista skoldagen och sen är det loooooov. Det kommer bli så jävla skönt och jag tror att det kommer hända en del väldigt roliga saker. Nu ska jag ladda in lite bilder i datorn så vi hörs sen!
pussss

damn boyyyy

Joggingrundan gick bra, förutom att jag insåg efter de första metrnarna att det regnade. Men jag fortsatte springa vilket resulterade i att jag blev dyngsur och jag trodde allvarligt talat att jag skulle springa in i något för jag såg ingenting. Men som sagt det gick bra.

Har pluggat klart inför imorgon och har även duschat. Så nu ska jag ta plats i sängen och sooova. Efter skolan imorgon ska jag till sjukhuset för att ta en spruta inför Thailand.

Vi höööööres. PUSSSS

Ta mig tillbaka till Grekland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STAMP ON THE GROUND

Nu är jag trött på att vara inne, så nu ska jag snöra på mig joggingskorna och gå ut och springa en runda.
Vad gör ni ikväll? :)

pussssss

för en minut sen var du min

Hola, idag är jag helt oinspirerad. Är så himla seg, därför låter jag andra stå för inspirationen, så här är en skiiiitsnygg outfit. Från H&M


Inspiration från Bikbok


D-dag

HEEEEJ, idag har vi d-dag vilket betyder att vi är lediga. Sjukt skönt, fast det betyder också att jag måste plugga. Har matte, musik och naturkunskapsprov nästa vecka, hej säger jag bara! Så det är det jag ska sysselsätta mig med hela dagen. Har också lovat mig själv att jag ska ut och springa. Och sen ska jag förbereda mitt rum för tapetsering.

Vi hörs senare.
PUSS

Här är en bild från förra helgen, Love you girls. ♥

24 oktober

Heyyyyy, förlåt att jag har sugit på att blogga. Men har haft så himla mycket att göra så har inte ens satt på min dator.

I fredags var vi hemma hos Linnea. Igår så firade vi Katja hos henne, sov där och idag har jag delat ut reklam och en massa andra saker. Måste hoppa in i duschen nu och sen måste jag fixa mig och packa mina saker, sen kommer mamma och hämtar mig och Elise och så ska vi åka till någon restaurang och äta. Ikväll ska jag kolla på Paranormal Activity 2 på bio med mina kompisar. Och imorgon är det d-dag. LOVAR att skriva imorgon, men just nu har jag inte tid.

Vi hörs!
PUSSS PÅ ER

without you, there's no meaning at all

Hej, hur är det med er idag? Jag mår bra, förutom att jag har prov i spanska imorgon och jag måste verkligen plugga. Skoldagen idag har varit bra, har inget speciellt att säga om den. Köpte ett halsband på lunchen idag från Indiskan. Här är en bild på det, dock en dålig sådan:


Nu ska jag sätta mig med spanskan ett tag så att jag verkligen kan det! Därför blir det nog lite dött här i bloggen ikväll. Vi får se om jag skriver något mer sen. Annars får ni ha det så bra! PUSS

Förresten så fyller Katja år idag, grattttis! <3

21 oktober


Sammetsleggings - Bikbok
Skjorta/tunika - H&M
Converse och smycken

one in a million

Nu har jag badat och pluggat klart och är helt slut, så nu ska jag placera mig i sängen och sova. Imorgon är det skola as usual! PUSSSSSS

Förresten, lyssna på denna braiga låten:

wonderchild

Heeej, läget? Med mig är det helt okej, har dock blivit lite förkyld, attans! Idag i skolan hade vi skolfoto, inga komentarer om resultatet haha. Hade nästan tre timmars håltimme i skolan idag då jag tog tillfället i akt och pluggade spanska. Efter skolan gick jag direkt till statsbiblioteket och pluggade en timme, gick dit istället för hem för där har jag inte en massa saker (som datorn) som distraherar mig. Därför har jag hunnit med en massa plugg idag och är helt slut i huvudet. Aaaaja, nu ska jag läsa igenom spanskglosorna en sista gång och sen ska jag bara kolla runt på lite bloggar och så. Sen om ett tag ska jag lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av!

Vad gör ni ikväll?
Pussssss




godnatt

Plugget för ikväll är avklarat och jag har även kollat på mitt favoritprogram Desperate Housewives. Nu är det dags att sova, imorgon väntar skolfoto och en lååång håltimme. Vi hörs!


meee and katja

PUSSS


tisdag

Tjooo, läget? Med mig är det bra. (Okej jag börjar typ alla inlägg med denna frågan, men skit samma.) Skolan idag var seeeeg, hade en 3 timmars håltimme som spenderades på e-house med tvillingarna och Emma, vi hann faktiskt med lite plugg! Sen hade vi alla jobbiga lektioner idag så det var inte så skönt. Jag ska cykla och lämna några extra reklamsaker nu på Nöbbelöv och sen måste jag verkligen sätta igång med plugget. Har som jag har skrivit tidigare, en masssssa plugg. Måste även läsa 5 kapitel i en engelsk bok tills imorgon, great!

Hoppas er dag har varit toppen!
Vi hörs senare, pusss


vad vore jag utan dina andetag?

Nu har jag duschat och pluggat och är redo för att sova. Förresten så överlevde jag joggingturen, det var faktiskt riktigt skönt!

Imorgon är det samma gamla visa igen, skola och sen hem och plugga. Nu måste jag verkligen ta tag i spanskan på riktigt. Asså typ så att jag sitter ner i minst två timmar och bara råpluggar .. vi får väll se hur det blir med det.

Puss och godnatt!


Joggingtur

Nä nu måste jag göra någonting åt mitt liv. Därför ska jag lyfta mitt feta arsle från soffan och dra ut och jogga en stund. Lär dock dö av både köldskador och rädsla, men jogga det ska jag göra iallafall! Talk to ya'll later!

Okej jag är inte så häftig som jag tror, jag vet. Det låter bara töntigt när jag försöker leka cool. Men vafan, jogga var det!


bildbomb : 15 oktober


Födelsedagsgrisen


Söta Emma och Linnea


Jag och döheta Anne


Snyggggga brudar


Jag och snggga Emelie


Glada tjejer


Emma och Emelie


Mat och söta tjejer


Älskar blicken!


pussss


snygga Linnnnnea igen!

Bildbomb från middagen i fredags, detta är bara en del av alla bilder som togs men kan inte lägga upp alla. Tack igen tjejer för en trevlig kväll.


måndaG

Hejhejhej, hur är läget? Med mig är det bra, är en aning seg bara. I morse var det nära på att jag missade bussen, min lillasyster var dock snäll och skjutsade mig så jag hann i sista sekunden. Skolan idag var härlig, inte så jobbig som den brukar vara. Nu ska jag ta det lugnt en liten stund för att samla kraft och sen måste jag sätta igång att plugga, har spanskprov denna veckan och nästa vecka väntar prov i matte, musik och naturkunskap.
PUSSS


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Denna kvällen har inte varit som jag önskat, orkar inte gå in på detaljer men jag kan bara säga att jag älskar mina vänner som alltid finns där för mig. Har precis skrivit klart min historia, så nu ska jag sova. Imorgon är det skola som gäller, dock en skön dag! Vi hörs. PUSS


.

Now I know you're not a fairytale and dreams were meant for sleeping.
And wishes on a star just don't come true.
cause now even I can tell that I confused my feelings with the truth.
Because I liked the view, when there was me and you.


Söndag

Goodmorning sunshine, hur är det idag? Jag mår bra, har dock lite söndags-ångest... Igår var jag med Rebecca, vi delade på en kladdkaka och tittade på "Pretty Woman", haha. Hann inte uppdatera mer eftersom vi typ somnade till filmen och när hon gick hem så la jag mig direkt. Idag måste jag plugga historia, har en inlämning till imorgon, sen måste jag även plugga lite matte och spanska. Ska också dela ut reklam och åka till pappa. Vad ska ni göra idag?

Medans jag tråkar mig kan ni få se en härlig video (från ESC):

pusssssss


LÖRDAG

Hejhejhej, nu är jag hemma och har städat färdigt.
Gårdagen var trevlig och händelserik, ett stort tack till Linnea för en god och mysig middag och tack tjejer för sälskapet! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är väldigt trött men vill inte bara sitta hemma och ruttna. Så ska kanske ut och träffa Rebecca och Alice en liten stund, men vi får se.

Nu ska jag kolla på några missade avsnitt.
Vi hörs!
PUSS

how could the silence be so loud?

Nu har jag nog valt outfit till imorgon kväll, är dock lite osäker fortfarande. Som jag skrev innan blir det nog dåligt med uppdatering här imorgon, ska ändå försöka skriva åtminstonde ett inlägg. Vi får väll se hur det blir med det. Nu ska jag fixa mina naglar och sen ska jag lägga mig och titta på dagens avsnitt av "Kenza och Tyra show".
Kramar


*


his eyes make the stars look like they're not shining

Hejhejhej, förlåt att jag har varit sämst på att uppdatera idag men har inte något speciellt att skriva och är en aning seg. Nu ska jag bestämma en outfit inför imorgon-kväll (ska först fira Linnea och sen ska vi till Gelillas fest, det kommer bli superkul), sen ska jag plocka fram lite saker inför imorgon, har simning på morgonen så lika bra att jag packar redan nu. Iallafall, efter skolan imorgon ska jag direkt till pappa och vika reklamen, sen ska jag till Nova med Anne (och Katja?) och sen ska vi hem till Anne och fixa oss. Kommer inte ha med min dator så förmodligen så blir det ingen uppdatering imorgon ... vi får väll se.

Aja, nu ska jag packa ihop sakerna, vi hörs sen!
Förresten i inlägget nedan kan ni klicka på de små bilderna så blir de större! :)



14 oktober



The only one I need is you.

Time to go to bed, eller ja snart iallafall, ska fixa några saker innan bara. Imorgon är det skola som vanligt, och går till typ fyra, som vanligt. Så vi hörs senare imorgon eftermiddag. PUSS och godnatt gullisar!


when there's no light to break up the dark

Jag har inte pluggat någonting sedan sista inlägget, vet inte om det är bra eller dåligt. Aja, måste leta upp en engelsk artikel tills imorgon bara så det är inte så mycket. Nu ska jag duscha och göra hårinpackning och hela köret och sen är det "Paradise Hotel"-dags.



Vi höööörs pusssssss

Tråk-varning!


13 oktober

Hallå-Hej! Kom hem för en liten stund sedan och det har inte hänt något idag som är värt att kommentera. Men idag har jag en sån "ful-dag" då jag har noll inspiration eller något, så mina kläder är inte något att hurra över. Ska ändå försöka göra en "Dagens outfit" så ni kan se. Först ska jag plugga lite, men vi hörs sen. PUSS

Här har ni en låt som ni kan njuta av sålänge, Robyn - Hang with me (LIVE)


Godnatt

Jag kan inte säga annat än att DHW är bäst! :) Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra den största ansträngningen på några timmar, nämligen att gå och sminka av mig och sen gå och lägga mig. Jag känner mig inte levande just nu.
Vi hörs imorgon och då är jag förhoppningsvis lite mer människa än nu. Puss och godnatt sötnosar! ♥


dogs


Taco och Nilla.

Outfit


12 oktober

Hej sötnosar! Hoppas allt är bra med er idag. Jag kom hem för ett tag sen, men har ätit och pluggat lite och har därför inte satt på datorn så att jag har kunnat blogga. Dagen idag var inte lika jobbig som tisdagar brukar vara, det var bara naturkunskapen som var lite jobbig. Plus att jag hade slarvat bort min miniräknare som kostar 1000-2000 att köpa ny. Eller ja det var såhär att efter fysiken i torsdags hade jag tagit min (den som jag trodde var min) miniräknare. Och sen insåg Emma att hennes miniräknare hade försvunnit så vi letade överallt efter den i fredags, måndags och idag. Sen så kollade vi på nummret på min miniräknare och då såg vi att det inte var min utan Emmas, så då var ju min miniräknare borta. Efter mycket letande och frågande överallt så hittade Hanna den liggande i sitt skåp, vilken tur alltså .. jag var lite rädd där ett tag!

Nu ska jag lägga in "outfit"-bilder på datorn, så om ni kikar in här lite senare så får ni dom.
Förresten är det en superbra TV-kväll idag: 19.30 - 20.00 är det Paradise hotel, sen är det fotboll för de som vill kolla på det, fast jag väntar hellre en timme till klockan 21.00 och tittar på Desperate Housewives. Är det bara jag som älskar DHW?!

Nog tjatat. Vi hörs sen. PUSS

moro mou

Paradise Hotel var bra som vanligt, tror att det kommer bli en bra säsong. Eller hoppas det iallafall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det skola...
Seyaooo, pusss


Okej, detta var kanske inte jättesnällt .. lova att inte bli fööör sugna nu! ;)

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Hej, hur mår ni idag?
Jag mår hyffsat bra, förutom att jag har gått runt som en zombie i skolan idag. Vet inte vad det har varit med mig, har inte haft huvudet på topp iallafall. Slutade 13.35 och åkte hem direkt. Nu ska jag snart fortsätta plugga lite, har nämligen spanskprov nästa vecka och veckan efter det har jag prov i både naturkunskap och matte. Därför ska jag försöka beta av så mycket som möjligt nu denna veckan, kommer dö av överbelastning annars. Aja nog snackat om det. Nu ska jag gå ner och ta en nybakad kanelbulle, muuuums!

Och förresten vad glad jag blev när jag såg omslaget av Metro i morse, jag fick reda på att det är Paradise Hotel ikväll klockan 19.30 - 20.30. Hade ingen aning om att det skulle börja idag, men det var en rolig överraskning.

Som sagt, kanelbulle var det!
Pusss





Förra året på Din Sko.


11/10


tröjan är från lindex. Bilder på mina skor kommer snart upp här.

* * * * * ♥

Kalaset var mycket trevligt, fick träffa min kusin Emilia som jag inte har träffat på ett tag. Det får inte gå så långt mellan varje gång vi träffas kom jag fram till nu. Efter kalaset körde pappa mig och Elise hem till mamma och här jag har pluggat lite och tittat på tv. Nu ska jag attakera min säng, jag är så himla trött och det är skola imorgon så det är inte lönt att jag tvingar mig själv att vara uppe. Imorgon är det en ny dag och en ny vecka och jag måste vara utvilad. Ska försöka ta tag i bloggen lite också, vet att det kanske inte kommer funka eftersom jag har en del plugg i veckan, men ska verkligen göra mitt yttersta. Vi får väll se hur det slutar.

puss och godnatt sötnosar


födelsedagskalas

Nu vankas det kalas, hela tjocka släkten kommer.


puuuusss


tiotiotio

Heeej, idag är det 101010 cooolt haha! Har varit vaken i typ tre timmar och har redan hunnit städa lite, delat ut reklam och duscha. Nu måste jag fortsätta städa, klockan 2 kommer det gäster hit vi ska fira Axel och Ebba. Så nu ska jag sätta på min "Gamla godingar"-lista på spotify och fortsätta städa.



PUSSS


.

Tänkte bjuda på två roliga "gåtor", hahaha:
1.
- Vad ska getingen när han åkte in med gadden i väggen?
- Jag vet inte.
- Oh my gadd.

2.
- De va två grodor som kastade boll, vad sa den ene när han kastade bollen till den andra?
- Jag vet inte.
- Grrrrabbit.

Nu ska jag sova. Imorgon har jag fullspäckat schema, måste dela ut reklam, duscha, fixa mig och städa mitt rum innan klockan 2.

Pussss


singstar

Nu har jag och mina syskon sjungit Singstar i någon timme, har även pluggat lite svenska. Nu tänkte jag fortsätta vara duktig och vika reklamen (måste göras till imorgon). Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

PUSS


SATURDAY

Hej, äntligen en ledig dag .. gud vad det va skönt att sova ut idag.
Dagen idag kommer nog inte bli så speciellt rolig, måste vika reklam och plugga lite usch! Sen ikväll vet jag inte heller vad som händer. Hoppas jag ska hitta på någonting så att jag inte bara sitter hemma hela dagen, men vi får se!


pusssss


tonight

Jag vet inte vad det är med mig idag, är trött och helt nere. Ska försöka pigga upp mig lite nu för ska snart hem till Anne och mysa med tjejerna! Vad ska ni hitta på ikväll?

PUSS

8 oktober

Hej, har varit hemma i typ en timme nu. Skön skoldag på fredagar med bara två lektioner varav en av dom är idrott. Idag på idrotten hade vi, som jag sa igår, simning .. det är roligt tycker jag, bara det att man blir så himla trött efteråt. Hade spanska efter och den lektionen är sååå himla seg, tur att jag hade Hedda på lektionen idag.

Vet inte alls vad jag ska göra ikväll, är seg och trött så vet inte om jag orkar göra något speciellt. Kanske ska hem till Felix i min klass men tror inte det, vi får se!


puss på min söta katt.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av "Ensam mamma söker", haha! TÖNT jag är.
Vi hörs, pusssis

JAG ÄR KÄR

Placerad i sängen med datorn i knäet och nu ska jag kolla på Kenza och Tyra show som jag helt hade glömt var idag. Tur att man kan se det när som helst! Imorgon ska vi som sagt simma på idrotten, börjar 9.45 på Högevall så därför har jag sovmorgon, yey!



Men vi hörs imorgon, jag kommer inte på något roligt att skriva.
PUSSS


7 oktober

Hej kompisar! Förlåt att jag inte har uppdaterat så bra idag, men har varit helt trött och seg. Hade den jobbigaste skoldagen idag : Matte, Naturkunskap, engelskauppsats och sist men inte minst 1 och en halv timmes fysik. Snacka om att jag är trött i huvudet nu. Efter skolan gick jag och fikade med Emma och Hanna och efter en liten stund kom Katja. När vi hade fikat klart gick jag och Katja hem. Väl hemma satte jag igång och pluggade lite spanska.

De senaste tre timmarna har jag målat naglarna, kollat typ hela facebook och alla bloggar, snackat i telefon och tittat på ett avsnitt av "Kungarna av Tylösand".

Nu ska jag sminka av mig och sen ska jag packa lite saker inför imorgon, vi ska simma på idrotten!
Vi hörs senare. PUSS




bröllopsoutfit


Buenas noches

Nu har jag badat och sånt och sängen kallar på mig! Imorgon går jag till 16.00 som alltid typ och börjar 8.15, så det blir en jobbig dag.


egobild från idag

pussss


Du är fin som du är vad andra än säger!

Jag är arg och ledsen och undrar "Varför man ska trycka ner andra"? Vad är det som är så roligt med att säga nedlåtande saker till någon annan? Det gör en inte till en bättre eller snyggare person själv och det kan absolut inte göra en mer lycklig. Det som gör mig ännu mer irriterad är att de personerna som trycker ner andra för små skitsaker blundar för sina egna problem som egentligen är tusen gånger större! Trycker dom ner andra för att få bekräftelse på att de inte är de enda som har problem, eller? Jag finner liksom inga ord, varför kan man inte bara skita i att yttra sig om man nu måste tänka något negativt om någon annan? Det lönar sig inte för varken den som får kommentaren eller den som kräker den ur sig. Den som får kommentaren blir (även fast den inte alltid visar det) sårad och även fast den egentligen hade viljat det kan den inte skita i att ta åt sig. Hur fan ska man kunna bli snyggare (eller vad det nu är man klankar ner på) om man får negativa kommentarer hela tiden?

Åhhh, varför kan man inte bara ge varandra en massa komplimanger istället? Om man ger komplimanger får man de oftast tillbaka och det gör både dig och den andra personen gladare. Då blir personens utstrålning starkare och de små felen blir på så sätt mindre synliga.

Behandla folk som du själv vill bli behandlad, och jag tror absolut inte att det är en massa nedlåtande kommentarer du vill höra dagarna i ända? Och tänk på att du är fin som du är vad andra än säger!


outfit


when you try your best but don't succeed

Hej, hur är läget med er idag?
Med mig är det ganska bra, är väldigtväldigt trött bara. Hade skola till fyra idag, sen tog jag bussen direkt hem och när jag var hemma satte jag direkt igång och pluggade matte och läste lite i "The last song" på engelska. Nu sitter jag här med datorn i knäet och försöker hålla mina ögon öppna. Ska nog hoppa i ett bad snart, det hade varit skönt, och sen ska jag nog lägga mig och sova. Nu lät det precis som jag ska sova innan klockan åtta, men ska försöka ligga i sängen innan 10 idag iallafall, vi får väll se hur det går.

Har några gamla outfits som inte har kommit upp här på bloggen som jag tänkte lägga upp sen. Håll utkik! FAST DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER, fan är detta?! Såg också precis att det inte går att kolla på några av blogg.se's bloggar. Aja, om det funkar lägger jag upp bilderna sen.

PUSSS

6 oktober

 


guunatt

Desperate Housewives ägde! HAha, jag ÄLSKAR det programet.

Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med min Ipod, vi hörs imorgon. Börjar 8.15 och slutar 16.05 greeejjjt!
Adios amigos, PUSS

jag grävde min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag göra det tusen gånger gånger om.


5 oktober

Hej, har inte bloggat på några dagar nu. Har faktiskt inte ens varit inne på datorn, så det är därför.

Vi hade långhelg i helgen (var lediga i måndags med) så i söndags sov jag och Anne hemma hos Katja. Sen i går så var vi och Linnea och tittade på bio, vi kollade på "I rymden finns inga känslor". Den var faktiskt ganska bra, väldigt annorlunda från andra filmer, men den var helt okej. Dock skrattade människor hysteriskt när saker inte alls var roliga så det kändes lite överdrivet.

Idag var det skola som vanligt, jag och Emma hjälpte Elevkåren med att sälja typ skoltröjor och sånt. Även collagejackor som var skitsnygga! :)  En kille som gick i ettan på Katte dog i helgen, så det var helt deprimerande stämning i skolan idag. Kan bara säga vila i frid!

IKVÄLL BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES, jaaaaaaaa. Som jag har längtat. Så klockan 21.00 - 22.00 sitter jag bänkad framför tvn.

Nu ska jag gå ner och duka, pappa är och hämtar mat och sen ska vi fira Axel som fyller nio idag.

Ursäkta för ett "stolpigt"inlägg, men det blir så när man ska berätta många saker.
PUSSS

jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen

Hejhejhejhej, nu är jag hemma hos pappa. Ska snart gå och dela ut reklamen, men som vanligt försöker jag hitta en massa ursäkter för att inte göra det. Men ska snart ta tummer ur röven och bara göra det. Förstås ska jag äta upp min piggelin. Vi hörs sen, pusssss Ps. jag bloggar från pappas ipad det är därför jag inte lägger upp någon bild.

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks, för dig ska jag göra det tusen gånger om

Godmorgon, idag är det söndag. FAST jag är ledig imorgon med så det är ju nästan som en extra lördag. Men idag har jag alla de där tråkiga sysslorna på  min "2do-list", som att typ dela ut reklam, städa och annat sånt tråkigt. Jag ska börja med att hoppa in i duschen och sen ska jag packa ihop mina saker för vi ska snart till pappa.



Vi hörs nog senare, kanske innan jag åker till pappa annars efter.
PUSSSSS


ALICE

Nu är jag hemma från Alice. Först var vi ute och gick och snackade lite, sen gick vi hem till Marko och var där en stund. Efter det gick vi hem till Alice och fotade och lite sånt. Nu ska jag sova, ska upp ganska tidigt imorgon och fixa en massa saker innan jag åker till pappa. Men vi hörs. PUSSS


Kategorier

Nu har jag hållt på att fixa kategorier i bloggen i typ en timme, det är så jääkla drygt att sortera alla gamla inlägg. Är inte ens halvklar, får ta några i taget så det kommer inte vara helt snyggt förrän om ett tag.

Jag ska snart träffa Alice, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske ut och träffa någon eller så är vi bara hemma hos någon av oss och tittar på film eller så. Vi får helt enkelt se.

Skriver någonting när jag kommer hem igen. PUSSSS


true red.

Mina naglar är nu röda och snart är en kladdkaka färdig. Känner att jag måste plugga lite, men det orkar jag nog inte. Ska träffa Alice istället, fast lite senare.


God morgon

... vaknade för en halvtimme sen, sjukt skönt att sova ut. Jag vet inte riktigt vad denna dagen har att bjuda på, förmodligen att bara chilla. Men ska kanske träffa Alice en stund sen, det hade varit mycket trevligt.

Nu ska jag läsa igenom bloggar och sen ska jag fixa mig lite. Vi hörs sen.
KRAM


they say time heals everything, and I keep waiting

Hejhejhejhejhej, nu ska jag snart sova. Hoppas ni har haft det roligt ikväll. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska träffa Alice en sväng, vi får se.

Som ni kanske märker är jag inte på humör just nu, men det löser väll sig hoppas jag. orkar inte ....
Aja, vi hörs!
PUSSS

only girl in the world

 


baby boy

Äntligen är jag hemma igen, eller ja äntligen och äntligen hade gärna hittat på någonting idag men det är fan helt dött på den fronten. Får istället tillbringa kvällen hemma, ska nog titta på några filmer och sen inte något annat speciellt. Ska även fira att det är långhelg nu och att jag har tre lediga dagar att se fram emot. Imorgon ska jag troligtvis till Malmö med några tjejer och gå runt lite på stan och sådär, det blir nog roligt. Nu ska jag läsa igenom bloggar och sen är det nog dags för mat.

Vi hörs senare, pussss


red lips



Kör på röda läppar och mysig kofta idag, nu måste jag rusa. Bussen går om tio minuter, ajajaj!!!
Vi hörs senare ikväll. PUSS

1 oktober

Godmorgon, idag är det höst på riktigt och det känns verkligen ute, det är så himla kallt. Visst skiner skolen och det gör det faktiskt några grader varmare men usch vad det är kallt. (Enligt www.vaderkanalen.se är det +7 grader i Lund nu.)

Idag ska jag först till skolan för att gå en lektion, sen ska jag hem till pappa och vika reklamen och sen vet jag inte vad som händer ikväll. Får bestämma det med Katja när jag träffar henne.

Aja, ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig lite för att sedan åka till skolan. Vi hörs innan jag åker iväg.
Puss

RSS 2.0