långfredag

Hej! Hur mår ni?
Jag mår bra, är bara lite trött. Var ute med Katja, Nathalie och Anne igår. Kanske inte den roligaste utgången någonsin, men ändå duglig haha! Konstigt folk på klubben (vilket gör väldigt mycket tycker jag).

Nu är jag iallafall hemma , har tittat på lejonkungen och myst hela dagen. Blir att vara hemma med familjen ikväll, har inte varit det på hela veckan. Godis och let's dance haha. Imorgon blir det ännu mer kräng ;)

Glad påsk på er !


Malmö

Idag blir en ledig dag från jobbet. Ska åka till Malmö med några kompisar för myslunch och häng i stan. Nu håller jag på att fixa mig samtidigt som jag lyssnar på Håkan Hellström, får så mycket vårkänslor av hans låtar!

Snart ska jag sätta på mig skinnjackan och solglasögonen. (Tusen tjocka tröjor under jackan, men det är ändå sol och plusgrader haha)

Fick även min studentmössa igår, såååå taggad !!!! :D dock sämst fokus på bilden.


jobbplugg och äggmacka

Måndag, solen skiner och det är lov - så skönt! Sitter och äter en äggmacka till frukost, samtidigt som jag pluggar till jobbet. Ska nämligen bli försäkringsförmedlare nu, så då måste jag göra lite tester.

Denna dagen bjuder på jobb, weeho! (NOT) Så snart är det dags att hoppa in i duschen så jag hinner hämta ut ett paket innan jag ska åka iväg.

Hoppas ni får en fin dag gullisar!

god frukost

Äter en god frukost framför Nyhetsmorgon. Mådde inte så bra i går kväll och har knappt sovit något inatt, så blev att jag stannade hemma idag. Ska på utbildning på jobbet senare idag, så tänkte att det var bäst att jag var utvilad då.

Hoppas ni får en bra dag! puss


Dissektion

Kom till skolan och möttes av ett fårs hjärt-lungslag som vi skulle dissekera! Lungor, hjärta, luftstrupe, njurar och en lever! Kan ju säga att lunchen inte var så aptitlig efteråt.


trött

Hej! Onsdag idag , kom precis hem efter skolan och en mysig fika med Hanna och Emma :) nu ska jag powernapa en halvtimme sen ska jag åka och jobba.

Om ni har snapchat förresten så lägg till mig "sofiiiiiiiiie" ;)


tisdag

uhhh ligger under mitt täcke och försöker hålla mina ögon öppna. ÄR SÅ TRÖTT! Tur att jag varken är dränkt i plugg eller ska jobba idag. Efter middagen ska jag bara krypa ner i ett varmt bad och ta det lugnt. Blir även en tidig sänggång ikväll, mys!

Känner även att vädret kan ta och bli normalt. Sluta storma och regna och bli vår. Påsken är snart här och mars är snart slut, nu ska det vara sol och vårvärme!


leende, fruktsallad och top model

Gosat ner mig i soffan undren tjock filt med en skål fruktsallad framför top model. Ett leende pryder mitt ansikte också, härlig måndag!


näää men

hahha jag är sämst på att skriva, stavfel och så börjar jag varje mening med näää men! bara så ni vet, typ!!


for Emma

Hehe , rubriken säger allt ! ;)

Nä men ett tag sen jag var inne här , hade nästan glömt bort att jag kunde blogga. Tror jag ska börja lite smått igen, skönt att skriva av sig faktiskt!

idag börjar jag inte förrän 13.40 men var uppe redan vid 7, haha vad gör jag? Nää men sen är det skola och sen plugg. Wiiho kul liv!

Nä men förra veckan och helgen bjöd på massa impulsiva saker som jag älskar, så tror jag får ta och lugna mig lite denna veckan haha ! Även visst jag älskar spontanitet ;)

Nu är det dags för lite frulle nedbäddad i soffan, ÄLSKAR sovmorgnar!


RSS 2.0