Grekland 29 juli - 12 augusti


färdig packad

Nu har jag packat färdigt, ska bara platta mitt hår så att det är gjort. Om en timme kör pappa mig och Linnea till Katja där vi ska sova inatt. Ikväll blir det nog filmmys och sånt, vi måste även sova tidigt för att kunna gå upp vid 4 i natt.

Kommer inte blogga något (isåfall något enstaka inägg) när jag är i Grekland. Hoppas ni får det super här hemma, för det kommer jag få, hehe! :)

Kommer hem den 12e augusti igen.

puss

dress

Den första bilden gör verkligen inte färgen rättvisa, menmen, iallfall en klänning från H&M. Hade tänkt att ha denna på bröllopet som vi ska på i Grekland. Min självutlösare funkar inte, så det är därför bilderna är lite halvtaskiga.

kram


bara för att göra er avundsjuka...

.. så måste jag berätta att om EXAKT en dag befinner jag mig i Grekland med mina tre bästa kompisar!

Nu måste jag återgå till packningen, det brinner lite i knutarna nu!

P U S S

when there was me and you.

Nu har jag lite större koll på vad jag ska ha med mig. Kläderna och sakerna ligger dock i högar på min säng, så det känns som om det kommer bli oordning när jag ska gå och lägga mig. Aja, har hela morgondagen på mig att packa också, måste verkligen dubbel- (eller snarare) trippel-kolla så att jag har allting med mig, nu har man ju inga föräldrar man kan förlita sig på. Pass och pengar är iallafall nedstoppade och det är det allra viktigaste.

Jag hann tom träffa Katja en stund ikväll också, vi var på City Gross och köpte några tidningar vi ska ha med oss. Sen var vi ute och promenerade en sväng och snackade.


Bilder från idag: Hahah sånna turister vi är, det är bara magväskan och plastkepsen som fattas! Men åååh vad jag älskar er tjejer.

Nu ska jag gå och lägga mig, det kommer bli en låååång dag imorgon.
P U S S


jag vill ha dig nu .. som jag hade dig förut

Förlåtförlåtförlåt för min urdåliga uppdatering, men har haft himla mycket att göra nu innan Grekland på torsdag! Har varit i stan idag med Linnea och Katja och köpt pressenter till de vi ska bo hos i Grekland, sen har jag också växlat pengar och sånt. Direkt när jag kom hem åkte jag iväg med pappa och handlade lite saker jag måste ha med mig. Nu ska jag börja packa och se så att alla kläder är rena. Hoppas ni förstår att jag tar bloggen i "andra hand" nu!

Pussssssss


Jag vet, ja jag vet, att jag inte fungerar utan dig

Nu ska jag krypa ner i sängen med min ipod, är så himla trött!

Mötet med föräldrarna gick toppen! På torsdag klockan 7.15 går flyget, vilket betyder att vi måste åka från Lund vid lite i 5 tror jag! Jösseskors. Men det ska nog gå bra, som jag längtar nu!!!!

Imorgon ska jag vara hos Katja vid 10 så ska vi äta frukost, sola och lite sånt, sen ska vi dra in mot stan. Där ska jag också möta mamma för att köpa lite saker inför resan.

Vi hörs imorgon, någon gång på eftermiddagen/kvällen.
Ha det superduper, kram! <3

Jumpsuit

Nu är jag hemma från stan och har ätit och sånt. Kom hem med en sjukt söt jumpsuit från gina och ett par bikinitrosor från Wera Stockholm. Nu måste jag skynda mig, ska vara hos Katja halv åtta och snacka om Grekland och sånt med våra föräldrar. Gud det är på torsdag vi åker, jaaa! Efter mötet ska vi nog ut.

Vi hörs nog sen!
pussss

du är allt jag har och allt jag ber om


Linne .att, shorts replay, väska flash, skärp gammalt, smycken guldfynd bikbok glitter h&m

Jösses vilka skabbiga bilder, men hinner inte ta nya!
Ska till stan med Katja och Linnea nu.

Vi hörs senare, puss

natti

Kom hem för en liten stund sedan. Var ute med Katja och några till och snackade och sånt, mysigt! :)
Nu ska jag faktiskt sova, är väldig trött. Hörs imorgon!


jag och katja för två år sen!

p u s s


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Ska träffa Katja snart, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, ändå kul! :)
Hoppas ni får en mysig söndagskväll, så hörs vi kanske senare.




me and my sis


Jag och Ebba tog lite snygga cambilder precis. Hahah säger jag bara! Nu ska vi titta på Bolibompa.

K R A M

från och med du.


Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film



besviken

Nu är jag hemma hos pappa. Ikväll ska jag nog träffa Katja och Linnea! :D

Och jag har blivit sur, har ingen lust till någonting just nu. Och detta pga av en endaste liten äckel person! (ursäkta dampen, men faaan!) Får försöka glädja mig med tankarna på Grekland, vilket är svårt .. ååååh !!! :(

Det är nog bäst att jag tittar på en film eller något, vi hörs när jag är gladare igen! Det kanske kommer upp någon låt eller något här, under tiden.
kramis

Saknad

Godmorgon, förlåt att jag inte bloggade igår. För det första strulade mitt internet och funkade inte förrän sent och då var jag trött. Och för det andra träffade jag två av mina älsklingar KATJA och LINNEA. Det var över en månad sen jag träffade Katja sist, hon har varit i Indonesien, gud vad jag har saknat henne! Linnea har jag också saknat även fast vi har träffats lite på sommarlovet. Nu är det bara Anne kvar, sen kan det inte bli bättre! Och henne får vi träffa på torsdag!!!!! :D Tänk vad snabbt tiden har gått, jag kan inte fatta att det är sant att jag ska till Grekland med dom tre bästa i hela världen om bara FEM dagar.

Aja, nu måste jag städa och packa och tänka på massssa saker för nu ska jag åka till pappa och kommer inte till mamma förrän efter Grekland.

Hoppas ni får en fin dag även fast vädret inte är på topp!
pusssiiiisar


I even painted my toenails for you, I did it just the other day

Hinner egentligen inte blogga nu, vi ska först åka och köpa skor och sen ska vi direkt till mormor och morfars stuga i Wästantorp. Där ska vi äta och sånt och mina kusiner kommer också vara där, trevligttrevligt!

Kommer hem senare ikväll och jag tror att jag skriver något litet då, mitt internet var struligt igårkväll och är det fortfarande så vet inte riktigt om jag kommer kunna skriva. Hoppas det iallafall.



kramaaaaar på er!


Greece

Nu är det bara 6 dagar kvar till jag ska åka till Grekland med Anne, Linnea och Katja. Gud vad jag längtar, det ska bli så kul! Tänk att spendera två hela veckor med dom ni tycker om mest i ett varmt land! Låter inte det underbart? Den 29e juli flyger jag, Katja och Linnea ner till Thessaloniki och där väntar Anne på oss. I Grekland ska vi på bröllop och massa andra roliga saker. Vi ska bo på två ställen, ett ställe vid havet och ett annat som ligger inåt landet! Jag kan knappt vänta längre, det kommer bli så sjukt underbart!



Denna låten gör mig bara ännu mer taggad!


working at a car wash

Nu är en bil ren och fin och nu ska jag börja med den andra. Det var inte lika svårt som jag trodde, jag börjar bli riktigt grym på det! Kanske ett framtida jobb? - Nej jag tror inte det va?! :)


inte min bild

seyaooo later aligator!


if only you could see the way you shine

Nu har vi kollat färdigt på filmen och nu har bilen kommit hem igen, hehe! Så nu ska jag gå ut och tvätta den, jag börjar med en .. vet inte hur lång tid det tar, för jag är nog inte så bra på sånt.



Vi hörs nog senare, pussis!

High School Musical 1

Nu har jag duschat och ska kolla på film med Elise, det blev HSM 1. Haha, inte mig emot, den är så söt!


SJP NYC

När vi åkte färjan mellan Danmark och Tyskland igår testade jag Sarah Jessica Parkers nya parfym och jisses vad gott den luktade! Den MÅSTE jag ha!

"Lagom till premiären av "SATC 2" lanserar Sarah Jessica Parker sin tredje parfym. Och passande nog är parfymen inspirerad av ingen mindre än hennes rollkaraktär Carrie Bradshaw.

Kvinnor världen över har identifierat sig med Carrie och kopierat hennes stil sedan länge och nu kommer det alltså kunna dofta som henne också.

Flaskan är lika färgstark som Carries garderob och personlighet. Parfymen doftar bland annat jordgubb, vanilj, italiensk mandarin och kaprifol."


You make me wanna say OMG

Hej, nu va det längesen jag bloggade, haha såg precis att det inte var så längesen som jag trodde. Men iallafall jag var i Tyskland med familjen onsdag och torsdag, vi va på Hansa Park där jag förövrigt åkte världens läskigaste karusell!!! Det va typ en spök-bergochdalbana som körde i mörkret och gick 90 grader upp och typ 91 ner, asså jag höll på att dö! :o Asså den va mycket värre än Kanonen, plus att den gick i mörkret och va spökrunda. Om jag hade vetat hur den varit innan hade jag aldrig satt mig i den! Hahah okej, jag suger på att förklara men iallfall! Sen gick vi runt och lite så i Lübeck!

Nu är jag iallfall hemma, vädret är inte bra idag! :( Jag vill inte att det ska bli höst, tiden går så jävla snabbt!
Jag hade tänkt att tvätta våra två bilar idag för jag ska käna lite pengar, men nu va tydligen ingen hemma så får ta det senare idag istället. Därför ska jag hoppa in i duschen nu, är sådär lagom fräsch.


Och nu är det inte lång tid kvar till vi åker till Grekland, som sagt tiden går sjukt snabbt, bara SEX dagar kvar nu. JAAAA!!!! :D

Aja, duschen var det ja!
p u s s

Jag har varit vilsen, Lisa


stripes all over


Långklänning : H&M Divided
Skärp : Gammalt

,

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly
But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work



2 weeks left!

Hejjjj! :D

Min dag har spenderats med min underbara kusin Emilia! Vi skulle egentligen till Lomma, men det var helt molnigt i morse så vi stack till stan istället. Eftersom vi båda va typ panka, haha. Så gick vi bara runt i affärer och snackade och sådär, ytterst mysigt eftersom vi inte träffas så ofta. :(

Ikväll ska jag nog träffa Linnea! :)

Bara så ni vet, så är det EXAKT två veckor kvar till vi ska åka till Grekland!!!! Vi är alltså Katja, Linnea, Jag och Anne .... Som jag längtar!!!! :D:D

Nu ska jag hjälpa till med maten, pussisar


I'd rather be with you, say you want the same thing too

Ja denna dåliga uppdateringen blev det ju ingen ändring på.. Det är ett under att ni fortfarande kikar in här!

Igår så tillbringades hela dagen på Tivoli i Köpenhamn med familjen, det var väldigt roligt.

Idag så har vi varit på playan i Lomma hela dagen, ååh vad jag älskar värmen! Den är dock dödande här hemma. :(

Nu ska jag hoppa in i duschen för såhär fräsch är jag nu:


pussssssssss


HOTHOTHOT

Hallå i värmen,
Hoppas ni har haft en bra vecka, för det har jag!
Bara solat och badat och tagit det lugnt. För dom som har varit i Immeln vet ni att det är mysigt.

Nu måste jag fixa lite saker och sen tror jag att det bär av till stranden. Nu dessa dagar blir det nog inte så mycket uppdatering, för jag tänker inte ens på att sätta på datorn när det är så underbart väder ute. Men vi får väll se hur det blir, för jag ska försöka uppdatera!

Sålänge kan ni få se på ett underbart youtubeklipp:



Förresten ett stort grattis till Spanien som vann VM, YEEES ! :D

KRAAAMIIIIISAR <3

Borta i lite mer än en vecka

Nu måste jag rusa för tydligen hade hela familjen packat klart, och jag har inte ens börjat .. AOOO! Därför blir det ett snabb-inlägg. Vi ska till Torekov över helgen, sen på söndag hämtar pappa oss och då ska vi direkt till Immeln och vara där en vecka. Därför blir det sånärsom ingen bloggning tills nästa söndag.

Hoppas ni får det jättebra!
pusssiiiiis

PUSS

Kolla vilket sött litet choklad (heter det ens så, hehe?!) jag fick idag. Istället för PLOPP står det PUSS. Det tyckte jag va väldigt gulligt faktiskt! Det smälte dessvärre i värmen.




Eclipse

Nu måste jag skynda mig, ska på bio med Alice och se Twilight Eclipse.

Vi hörs senare.
puss

LYCKLIG

Åhhh yes, fick reda på intagningarna till gymnasiet idag och jag kom in på NV på Katte!!!!!!!!! :D:D:D

Sen är det BARA 29 dagar till Grekland!!

ÅÅÅÅÅÅÅH vad jag är GLAAAAAAAAAAAD ! :D

RSS 2.0