MALMÖ

Hej i solen, idag har jag varit i Malmö med Alice och Johanna. Vi köpte med oss sushi och satte oss i västra hamnen och mumsade på det. Sen drog vi in till stan och gick lite i affärer och fikade och sen bar det av hemmåt igen, en mysig dag helt enkelt. Snart ska jag träffa Amanda och Alice, vet inte riktigt vad vi ska göra .. förmodligen ut och gå om det inte börjar regna (stod det på vädersaken). Ajaaa, här har ni två bilder från idag iallafall, PUSS
(bilderna funkade inte .. s ka försöka fixa det)

29 juni

Hejjj finisar! 
Idag har jag och Alice spenderat dagen i varsin solstol i hennes trädgård, då och då tog vi oss ett litet dopp i deras underbara pool. Vi har även gjort 2 glass-stopp haha ;)
Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite, sen blir det grillat till middag och sen måste jag åka in till Lund för att jobba lite i en grannes trädgård. Därefter blir det att åka till sandby igen för att umgås med A. Älskar dagar som denna, :)
Hoppas ni har det super och njuter av vädret .. det ska bli sämre. PUSS

28 juni - sommarlovskänsla

Heeeeej mina vänner!
Solen skiner och livet leker, jag har världens finaste vänner och jag är såå glad. Igår spenderades dagen med Clara och Alice (Sara en stund också) sen var det bio på kvällen Hangover 2. Idag var jag och C i stan ett tag och sen drog vi till A där Amanda också var , så chillade vi vid poolen .. så ska HELA morgondagen spenderas också. Man får ta vara på de fina dagarna som kommer nu, sen blir det väl regn igen.
Förresten, jag fick sommarjobb idag .. wiiihooo tre veckor på Sandbybadet ska det bli!
Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag ut igen, älskar sommarlovskänslan .. jag känner mig friiii! :D

23 juni - mot midsommarfirande

Hejsan alla glada!
Gårdagen spenderades i Helsingborg med Hanna och Rebecca, det var verkligen jättemysigt .. kändes som om vi var utomlands eller någonting .. älskar staden! På kvällen träffade jag Alice och R igen och kollade på fotboll, snackade, krängde chips och kollade på film...
Nu ska jag snart bege mig mot bussen och sen ska jag hem till min granne (vid pappa) och vattna hennes gräsmatta och göra lite fint där, sen bär det av mot Torekov där midsommarfirande väntas i helgen.
Aja, nog babblat måste typ kuuuta till bussen nu. Puss på er!
WÖÖÖÖW, good old days!

what goes around, comes back around

godkväll!
Blev våldgästad av ett stycke Simon runt nio när jag nyss hade kommit hem från en runda med älsklingen Alice. Så vi spenderade tiden genom att kolla på Eva och Adam , hehehe! Nu ska jag ta mina hörlurar, min iphone och krypa ner under täcket och somna till Beyonces "Best thing I never had", mmmmmh! Imorgon blir det en tripp någonstans i Skåne med mina älskade tvillingar Fors, har saknat de sååå mycket..
Puss på er , ni är bra!
hej mini-sofie ..

21 juni

Heeej ! 
Trist väder idag men humöret är ändå på topp, förutom att jag är jättetrött! Dagen har spenderats i Malmö med Rebecca, Sara och Clara. Blev en jäädra vandring för att S och C skulle kolla på de skolorna de ska börja på, mat på BK, lite shopping i stan och spaning på killar sen åkte vi hem haha. Fick med mig ett par aaasnajs skor hem, 299 kr från H&M (bild i slutet av inlägget) ..
Nu gossar jag i min säng, ska nog träffa Simon ett tag sen tror jag, annars ska jag väl ha "Eva och Adam"-marathon med mig själv, ÄLSKAR det .. PUSSSS
Aja, skorna var det ! (bilden är från H&M, om ni skulle undra)

GLAD IGEN

Min mobil funkar igen ! Nu kan jag pusta ut, hoppa in i duschen och ta tag i dagen ! ;)

morgonen som slutade med tårar

Vaknade sprudlande glad i morse, skuttade upp i sängen och åt en feet frukost framför Top model som följdes av Tyra banks show ... sen mitt i allt det glada blev min iphone helt svart och den går inte att få igång igen! Vad ska jag ta mig till, HELA mitt liv finns på telefonen , åååååh massa viktiga nummer till mitt lilla egenfixade "sommarjobb" är helt borta, ska ju tom träffa den ena jag ska jobba hos idag .. asså fyyyfan ! VAD SKA JAG TA MIG TILL?!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Veronica Maggio och Those dancing days och typ gråta lite .. HELVETESTELEFONJÄVEL :(

Danmarkstripp

Heeej! Hur är det med er? Med mig är det bra, dock en aning sliten efter igår. Vill ni veta vad vi gjorde? Jaa då kan ni läsa nästa stycke annars kan ni bara skita i det hehe ..
Iallafall, jag och Rebecca fixade oss och växlade pengar och såntdär och sen vid 19.00 tog vi tåget till Danmark där vi mötte Berner. Tillsammans gick vi sen till lägenheten där festen skulle vara, och jag säger bara WOW ... de var typ 6 killar som delade på lägenheten och den var asstor och jättefin, drömlägenhet enligt mig! Aja iallafall så runt 10 började festen på riktigt och folket började trilla in. Väldigt trevligt folk också men mycket random eftersom typ ingen kände varandra, det var massa danska, norska, svenska, amerikaner, tyskar och finnar där. Efter massa dricka, bodyshots, dans och snack så drog jag, Rebecca och Erik till McDonalds klockan 6 på morgonen. Efter det slaggade vi i lägenheten i kanske 2 timmar för att sedan sätta oss på tåget hem igen. Väl hemma gick jag och la mig och vaknade en aning förvirrad och trodde att jag hade sovit ett helt dygn. Det var vår danmarkstripp det, galet men mycket skoj!

Kollade nyss på "Den utvalde" (tror jag den hette) som gick på 5an och nu ska jag snart krypa ner i sängen. Kanske ska kolla ett avsnitt Eva och Adam innan jag somnar .. Hahah sån tönt jag är, men de avsnitten är nostalgi på hög nivå!
Aja hoppas ni har haft en toppenhelg! PUSS
[email protected] (adda för mer info om denna pudding, haha!)

HEJHALLÅ!

Hejjj, det var ett tag sen!
Loggade in här och såg att det fortfarande är folk som klickar sig in här .. tänkte därför uppdatera lite.
Sen sist har det hunnit bli sommar, jag har slutat ettan, tosselilla, varit i ystad, tjejmiddag, malmö och lite mer malmö, träffat gamla kompisar som man har saknat en massa och dessutom har jag hunnit ta det lugnt.
IDAG ska jag däremot inte ta det lugnt, jag ska till DANMARK på lite partaj .. håller tummarna för att det ska bli SUUUPER! Vi får väl se imorgon hur det blev. Ska iallafall dit med Rebecca, Elin och Hanna .. mucho gusto på det.
Aja nu ska jag packa lite och sen bär det av mot lund för ett besök på Forex och sen drar vi vidare mot min pappa för att senare ikväll sätta oss på el tren, wiihoo!

Puss på er, hoppas ni njuter av sommarlovet lika mycket som jag .. det är nu ni har tid att göra EXAKT vad ni vill!

RSS 2.0