lovdag

Hej!
Måndag och lov idag. Har varit och handlat mat med anne och Katja, för imorgon bär det av till min mormor och morfars stuga i skogen där vi bara ska chilla och ha det mys. Och som jag märkte idag så ska vi kränga också heheh.

Har precis packat lite och nu tar jag det mest lugnt. Är såhääääär avundsjuk på Katja och även Tina som är på väg för att se Rihanna, hade gärna varit där med!

Ikväll blir det chill och sova tidigt, imorgon klockan 11 bär det av mot skogen haha.


Astrid lindgren

Joinade Ebba i soffan och kollade på först Lotta på bråkmakargatan och sen på saltkråkan. Nu är jag sådär lagom pigg. Drack en stooor kopp kaffe för att vakna lite till liv. Snart ska jag nämligen ut och dela ut reklam, wooho vad skojjigt! Not.

Ebba & jag i somras.


hawaii

Nu är jag hos pappa. Fick lite presenter för han var i Hawaii på konferens.

- 7 små parfymer från victoria's secret
- 1 väska från victoria's secret
- 2 par trosor
- mascara
- lösnaglar
- halsband
- nyckelring

Blev jätteglad! Tack.


30 oktober

Godmorgon.
Vaknade alldeles för tidigt i morse, det är vintertidens fel. Så nu är jag trött som jag vet inte vad haha. Snart ska jag iallafall packa ihop mina saker och städa lite, sen bär det av mot pappa.

Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att dela ut reklam, hehe. Hoppas ni får en fin dag. Puss


4 u


på samma buss som en banan

Heej.
Tog tag i mitt liv innan och gav mig ut på en pw/joggingrunda, sen fixade jag mig och åkte mot stan för att träffa anne och Katja, lia hängde även med. Vi köpte lite fika och gick hem till Katja och mös. Sen åkte anne och lia så då började jag fixa Katjas hår. Sen sminkade jag även henne. Nu sitter jag på bussen hem och Katja ska på fest hehe.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir antagligen mys.

Förresten jag sitter på samma buss som en banan. Tror ni mig inte så titta på smygbilden nedan! ;)


29 oktober

Godmorgon.
Jahapp lördag idag, och första dagen på lovet. Eller ja det är ju faktiskt fortfarande helg, menmen. Vet inte vad jag ska göra idag. Alla är så himla upptagna. Tror iallafall att jag ska in till Lund en stund för att träffa anne och kanske katja. Det blir iallafall roligt. Sen ikväll ska jag säkert bara vara hemma, kuuuul.

Haha jag blir så himla rastlös av att inte göra någonting, bläää.

Aka trååk-Sofie ska nu ta tag i sitt liv och hitta på något. Puss och hej.


h to the östlov

Åh hej finisar!
idag var det den sista skoldagen innan lovet, vilken bestod av engelska, kemi och samhälle. En redovisning om SD (hehe) och ett utlämnat prov som gick superbra. Slutade 13.25 vilket bara gjorde det hela ännu bättre.

Åkte hem till pappa efter skolan, vek reklam och sen åkte jag till mammsi. Ikväll har jag tittat på idol och myst med min söta lillasyster som somnade i mitt knä.

Nu är jag så trött att mina ögonlock väger tusen kilo. Kan inte vara vaken många minuter till. Därför säger jag godnatt och så hoppas jag att ni har firat lovet bättre än jag.

Finfin bild.


te, lof, musik, sömn

Detta summerar min sista timme innan jag somnar. En kopp te, "lord of the flies", musik och sen mina stora tjocka duntäcken. Puss och godnatt


svettig

Puh, var nyss ute och sprang. Direkt när jag kom in ställde jag mig och övade lite på ett tal jag ska hålla på en lektion imorgon, svettig och fräsch. Ska snart hoppa in i duschen, sen typ sova hehe. Imorgon är det fredag ... sen är det loooov! Wihoo. Så himla efterlängtat.


27 oktober

Som ni kanske märkt publicerades det förra inlägget precis. Det skulle egentligen läggas upp igårkväll. Jaja. Godmorgon på er förresten. Jag har precis ätit frukost och allt sånt så ska bara borsta tänderna, sen ska jag bege mig mot bussen. Skola från 10 till 20 i 3 idag, ändå helt OK. Har dock matteprov, iih förstår inte varför jag alltid blir så nervös inför matteprov? Fast ja det får gå som det går, jag kan inte göra annat än mitt bästa.

Såhär ser jag ut idag.


mattemattematte

Heeej!
Skoldagen idag gick bra, ändring på schemat vilket gjorde att förmiddagen inte blev så jobbig som den brukar vara. Efter skolan filade jag med Alice och Johanna, mysigtmysigt! Nu dejtar jag matteböckerna. Prov imorgon. Logaritmer, exponentialfunktioner och början på derivata, wooho!


26 oktober

Godmorgon!
Idag var det verkligen mörkt när jag vaknade och även nu, kämpigt att ta sig upp då. Aja, idag är den onsdag = jobbig förmiddag. Ska väl kunna kämpa mig igenom den som vanligt. Skönt att vara ledig igår iallafall och vila upp sig lite. Även fast jag var så dum och somnade vid 12.

Ha en fin dag!


att vara stark

Att vara stark är inte att aldrig falla
att alltid veta, att alltid kunna.
Att var stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst
eller att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft och ta del av den
att falla till botten
att slå sig hårt
och att alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ljuset i mörkret
och att alltid kämpa för att nå dit.


djungelvrål och duntäcke

Är sämst. Gick direkt upp från soffan och la mig under mitt täcke, kollade på modelljakten och åt lite djungelvrål som jag hade kvar från i söndags. Nu måste jag resa på mig och göra lite lunch. Sen ska jag städa mitt rum, det kam faktiskt vara ganska kul!

Uuh, fräsch tjej!


D-dag

Åh vad skönt det var att bara kunna sova så länge man ville i morse. Har d-dag idag så är ledig. Ska nog gå ut och powerwalka en liten runda snart, sen ska jag plugga lite matte och sen ska jag bara ta det lugnt!

Hoppas ni får en bra dag. Puss
En skånsk flagga som några spykenelever tillverkade på pausen i konserten i söndags.


24 oktober

Hej finisar!
Idag har jag varit i skolan och sen träffade jag Clara en liiten stund. Känner mig inte riktigt kry idag tyvärr. Känns som om bakterierna bara sprutade ut ur folks munnar när de sjöng igår och smittades! Men som tur är, är jag ledig imorgon så kan sova ut och ta det lugnt. Måste dock plugga lite matte bl.a.

Aha hoppas ni har haft en superbra dag.

Drömmer mig bort till London och Hyde park.


Marching for life

Var nyss med om de häftigaste jag har varit med om i hela mitt liv. Så sjukt mäktigt när 700 personer i en kör sjunger med artister, ett band och sen en kör från Afrika. Ååh är helt varm i kroppen så fint det var. Kommer lägga upp någon video senare när de kommer upp. Holy med the moniker är numera min favvo - myssång ;)

Nu ska jag duscha och sen sova .. skola imorgon. Puss


I will never win this game - without you!


födelsedagslunch

Hej vänner! Lördag idag, skönt med helg. Ska snart dra mig mot bussen och sen i Lund ska jag möta anne och Katja för att sedan åka vidare mot Malmö och äta lunch. Vi ska fira Katja som fyllde år igår, ska bli mysigt! Ikväll ska jag bara städa och vara hemma. Imorgon är det konsert i Malmö arena, wiho!

Såhär ser jag ut idag :


.

- don't make her fall if you don't plan to catch her.



20 oktober

Hej vänner!
Har inte haft något att dela med mig av idag tyvärr. Skola och sånt idag , alltså inte så roligt. Sen stack jag en runda till Nova för att köpa present till Katja, vilket inte alls gick bra haha.. Får ta en vända på stan imorgon efter skolan. Sen åkte jag hem med mamma och Elise som också var på Nova. Träffade även Clara en stund ikväll.. Nu sitter jag med datorn framför TV:n och skriver engelska. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova. Uuh vad jag är trött.
Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, ska bara ta det luuuugnt i helgen. Lunch på lördag med Katja och Anne, för att fira Katja lite, som fyller år imorgon, och sen planera inför lovet. På söndag ska vi vara med i MARCHING FOR LIFE konserten i Malmö Arena, det ska bli sååå kul. Wiiho.
Nu ska jag sluta babbla. PUSS!

Bild på Katja och mig från Grekland sommaren 2010

tänkvärt.


kemi

Hej, onsdag idag vilket betyder en hemsk förmiddag. Är snart klar med den iallafall. En halvtimme kemi kvar bara. Sen är det lunch och engelska och sen är dagen slut. Wiho.

Nu ska jag fortsätta lyssna. Puss


mörkt

Fick hem från bussen för mindre än 45 minuter sedan och då var det ljust ute. Nu ligger jag i min säng och tittar ut och ser bara svart, det blev alltså KOLSVART på 45 minuter. Heeelt sjukt, nu är det verkligen höst på riktigt. Skönt att jag bara ska gosa i sängen och i soffan ikväll, dricka te och tända ljus. Mys!


Varva ner

Sitter på bussen hem från skolan nu. Provet gick nog hyfsat bra tror jag, vill inte ta ut segern i förskott. Ikväll ska jag för en gångs skull ta det lite lugnt. Måste bara läsa lite i en engelskbok (lite i detta fallet är ca 100 sidor, panik egentligen), sen ska jag bara chilla och så är det ju DHW ikväll, :)


estoy muy nervioso

Hej. Idag är det mysig höstväder ute, hade ju varit gosigt att ligga under täcket och kolla på film hela dagen. Men istället ska jag till skolan från 11.25-17.05 , och som grädden på moset har jag spanskaprov. Är jättenervös, måste titta igenom allt en gång på bussen till skolan också. Håller tummarna för att det ska gå bra. Har iallafall kör sista lektionen, wiiiho! :D

Nu ska jag ta lite parfym och sen är det snart dags att börja röra sig mot bussen. Puss


Espanol

Hemma igen. Efter skolan drog jag till stadsbiblioteket och pluggade en liten stund, sen åkte jag hem till mormor och morfar. Och sen blev jag avsläppt v mamma på vägen hem så träffade jag min saknade Clara. Nu ska jag plugga spanska igen, måstemåstemåste gå bra på detta provet. Aja inlägg hehhe. Förresten ska jag göra en jättemysig sak på lovet som jag verkligen ser fram emot, men berättar mer om det en annan dag. Ni får ha en mysig kväll. PUSS


Godmorgon

Måndag idag, ny vecka och nya tag. Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag plugga lite spanska innan jag drar mig iväg. Efter skolan ska jag plugga massa spanska på biblioteket, prov imorgon. Hoppas ni får en bra dag. Puss


Söndag

Godmorgon, idag är jag uppe med tuppen. Är väldigt stressad för jag har en miljard saker att göra idag. Eller inte riktigt men måste både vika och dela ut reklam, städa och packa innan två. Sen ska jag plugga spanska jääättelänge för jag har prov på tisdag, skriva en kemi labbrapport som ska in ikväll och läsa 70 sidor i "lord of the flies" , tagga !!!

ska jag sluta gnälla. När jag har gjort allt jag ska göra kommer jag bli stolt iallafall. Nu ska jag gosa lite till i sängen och sen ska jag äta frukost. Puss på er

Lägger upp en bild på en sminkning jag har gjort. Tyckte den blev fin hehe.


Oj kass app

Som ni ser publicerades mitt inlägg från i söndags nyss. Knäpp app. Hoppas det funkar nu då. Igår fyllde Ebba år så vi firade henne med Tinas släkt. Idag kommer släkten på pappas sida hit. Det ska bli superkul att träffa kusinerna igen, det var ett tag sen. Idag har jag träffat Katja och anne ett tag och nu tar jag det lugnt innan det är dags att hoppa in i duschen. Hoppas ni har det super! Puss


Söndag

Hej, har inte kunnat uppdatera i helgen. Seg app. Har iallafall haft en mysig helg med fika i fredags med anne och Katja, lite Höör igårkväll och idag plugg, reklam och axels fotboll. Nu ska jag bada och sen måste jag läsa lite i en engelskabok. Puss


7e oktober

Godmorgon. Fick en liten sovmorgon idag, börjar inte förrän 9.50. Är fortfarande lite sjuk, men måste till skolan för att skriva prov. Nu ska jag äta lite frukost och kolla igenom det sista plugget som jag inte kan.

Såhär ser jag ut idag : lite täppt i näsan och sjuk hehe.


jag älskar hösten

jag älskar hösten för att det är så fina färger ute.
jag älskar hösten för att det blir mörkt klockan sju.
jag älskar hösten för att man kan mysa med massa ljus.
jag älskar hösten för att man kan dricka 8 koppar te utan att vara knäpp.
jag älskar hösten för att man kan klä sig i en massa fina kläder och mysiga halsdukar.
jag älskar hösten för att man kan mysa på espresso house med en chailatte till klockan tio på kvällen.
jag älskar hösten för att jag fyller år då.
jag älskar hösten för att den är så mysig!

---------------------
kände att det behövdes lite pepp i allt detta rusk. känner att folk i min närhet blir mer deppiga , inklusive mig själv. ändring på det nu. hösten är faktiskt väldigt mysig!
----------------------


Wordfeud

Har wordfeud-nördat mig hela dagen, har ca 30 spel igång. Detta betyder att jag inte har pluggat ett dugg, men jag är ju faktiskt sjuk. Har även kollat på systrar i jeans och städat min garderob (ut med sommarkläder och in med höst). Nu ska jag faktiskt plugga, lite iallafall.


Sjukstuga

Hemma idag pga att jag är sjuk. Har sällskap av både pappa och Elise som också är sjuka. Försöker äta lite nu, sen är det bara att gosa ner sig i samhällsplugg.


Det värsta har inträffat ...

Jag har blivit sjuk. Har ont i hela kroppen och är dunderförkyld. Precis vad jag inte behöver just nu då det är supermycket i skolan och man kommer efter bara av att vara borta en dag. Prov på fredag också så måste plugga även fast jag är sjuk. Slut på klagandet. Åt nyss världens godaste chicken massaman och nu ligger jag nedbäddad under täcket och spelar wordfeud och läser bloggar. Fattas bara en kopp te nu.


5e oktober

Blev något knasigt med uppladdningen av det förra inlägget. Iallafall just nu ligger jag i badet och försöker koppla av. Denna dagen har nämligen varit hemsk. Håller på att bli sjuk och har varit allmänt opepp på dagen. Ikväll ska vi fira min söta lillebror som fyller 10 idag! Sen måste jag tyvärr plugga lite, som om det skulle vara någon ovanlighet. Haha. Slut med gnället. Nu ska jag fortsätta bada. Adiooos


Fruktansvärd onsdag

Godmorgon, just nu sitter jag på en väldigt tråkig fysiklektion och känner mig allmänt dum. Sen väntar matte c och kemi innan vi får äta lunch. Wiho hej döden! Aja nu måste jag fortsätta räkna på elektriska fält.


right now, inne i demokratins värld


samhällsplugg i väntan på premiär

Överlevde skoldagen. Har nyss ätit och sen blev jag överraskad med en kanelbulle. Tydligen är det kanelbullensdag idag, hur kunde man missa det? Åt iallafall kanelbulle och drack te med familjen i ett stearinljus upplyst kök, mys! Nu ska jag gosa ner mig i samhällsplugg. Och om 1,5 timme är det DHW typ dör av längtan. Wiiiho! Hoppas ni har haft en bra dag. Puss


4e oktober

Godmorgon. Idag väntar en skoldag från 11.25-17.05 mig. Mysigt med kör på slutet av dagen. Ska snart gå ner och ta någonting till frukost sen får jag kasta mig i duschen. Och vet ni? Ikväll 21.00 är det .... DESPERATE HOUSEWIVES som jag längtat! :)

Ha en fin dag, puss


in i dimman

Plugget är äntligen klart och jag har tom hunnit vara i Malmö och sen även en fika i Lund. Nu ska jag gosa ner mig under täcket för att hinna njuta av min sovmorgon imorgon.


biologi och svenskaplugg

Ledig dag idag, det innebär plugg för fulla muggar. Kaos i skolan just nu. Så en biologilabbrapport och en svenska sammanställning + 6 referat ska vara klart ikväll. Klockan 2 ska jag dock ta en paus och åka till Malmö för att träffa Clara. Aja back to work.


Blogg.se app

Wihoo lycka! Blogg.se har fått en app, nu kan ni ju räkna med att jag är tillbaka på halvtid iallafall. Underbart! Vi kan väl börja med att publicera en bild på mitt nya hår.


RSS 2.0