myser

Kröp nyss ner hos bieber i sängen hehe. Denna söndagen slutade mysigt med solsidan och helleniushörna. Har även pyntat huset lite i förväg med stjärnor i fönstren och ljusslingor i häcken. Ska snart sova, har satt på myslistan på spotify.

Imorgon väntar sovmorgon och sen SHM!

Godnatt, hoppas ni har haft en bra helg.


Söndag

Hej!! Denna helgen har varit helt fantastisk. Fest för mig i fredags, igår fick jag en iPhone 5 och umgicks med fina kompisar och nu är det söndag. Ska plugga och dela ut reklam. Ligger dock fortfarande och myser i mina Justin bieber lakan.

Imorgon ska jag på Swedish House Mafia i Köpenhamn, är taggggad som faaaaan!!!!!


världens bästa 18 årsdag

Jag har så fina vänner. Firade min 18årsdag igår med fest hemma hos mig. Fick superfina presenter och hade såå kul. Nu är jag äntligen 18 och kan göra allt det där som man alltid har velat göra. 
 
En bild från igår.

totalt värdelös

hej!!!
Jag är totalt värdelös. Har ett enormt biologiB prov imorgon, har inte ens öppnat boken. Jaa vad gör jag här ens? FUCK!!!! Bra sätt att spendera sin näst sista dag som omyndig på. Ahhja, nu ska jag fortsätta lyssna på passenger och faktiskt ta upp boken. Fick en spark i baken av att skriva här.
 
WEHOOO 18 om två dagar, kaooos. 

Tiden går för fort

Jobb, jobb, jobb. Plugg, plugg, plugg. och sen sova lite. Det är allt som präglar mina dagar för tillfället. Veckorna är kämpiga men roliga. Höll ett tal igår som gick kanon och dansade på eftermiddagen. Tur att jag har så fina vänner som lyser upp min vardag. Har även hunnit sjunga på ett bröllop.
 
Tiden bara flyger förbi och på onsdag fyller jag 18 år! Kan inte fatta det, känner mig fortfarande som 15 typ. Idag kommer släkt och vänner hit för att fira mig. 
 
Min kusins fina flickvän Naima och jag i lördags. 

hej!

Ville bara kika in och säga hej. Känns som om jag lever i ett hamsterhjul nu, vaknar på morgonen när det är kolsvart ute, åker till skolan, kommer hem när det är kolsvart ute och sen plugg eller jobb. Har försökt fixa mysstämning med massa levande ljus och chailatte eller te och det har väll hjälpt lite. Får hoppas det hjälper de kommande veckorna också för då har jag verkligen sjukligt mycket plugg och jobb. Ska hoppa in i duschen nu iallafall och sen se en film och sova, ska bli SÅÅ skönt.
 
För att avsluta glatt iallafall så får ni denna bilden från i fredags ! 


Lov

Tänkte bara kika in här och säga hej. Avslutade ett underbart lov med fest i fredags med najs sällskap och sen halloweenmiddag hos grannarna. Bjuder på två bilder från igår. En på mig och Ebba och sen en på mig. 
 

RSS 2.0