du gör mig hel

Hola, Kenza och Tyra show var bra lite svårt att säga så mycket mer eftersom detta var första avsnittet, får se hur de kommande avsnitten är. Men hitintills är det iallafall bra! :)



Jag ska alldeles strax göra mig klar för att gå och sova är himla trött även fast jag har varit ledig idag. Imorgon ska jag inte åka till skolan förrän runt 11, egentligen hade jag kunnat åka runt 12 istället. Men måste ändå träffa Katja för vi har en del att snacka om, hehe!

Men imorgon kommer jag nog kunna skriva ett inlägg innan jag åker till skolan.
PUSSS


Idol + Kenza och Tyra show

Heeeej, nu ska jag placera mig själv i soffan. Först är det Idol, sen ska jag snabbt sätta på Kenza och Tyra show, har höga förväntningar på det så it better be good, ;)



vi hörs sen. puss

sinner or a saint


.

Tittar på "Kungarna av Tylösand", läst bloggar, ätit och pluggat lite är vad jag har sysselsatt mig med tills nu. Nu ska jag gå och hämta min lillasyster på dagis.



PUSS


Söt


Sista september

Godmorgon, är ni pigga och glada? Jag är iallafall för jag är ledig idag, wiiho! MEN jag insåg precis att det är den sista september nu, förstår ni vad det innebär? ... Imorgon är det oktober, och oktober är HÖST på riktigt! Det kändes verkligen ingår när jag skulle lämna dom vid bussen, jag hade hood, tjock skinnjacka, mössa (!), vantar (!) och halsduk. Visst är det mysigt, men jag gillar ändå värme mycket, mycket mer!
Aja, sluttjatat om det. Nu ska jag gå ner och gå ut en runda med hundarna. Eller jag släpper ut dom i trädgården nu, får gå ut med dom senare när jag har klätt på mig. Efter det ska jag äta frukost och sen vet jag inte vad jag ska göra, borde egentligen plugga lite smått har ändå spanska tills imorgon och en massa plugg till på tisdag men om jag inte orkar det ska jag se den delen som jag inte orkade se av "Kungarna av Tylösand" igår.
Hoppas det dröjer ett tag till tills våra gator blir snötäckta!
Vi hörs iallafall senare, hoppas ni får en fin dag i skolan eller hemma eller var ni nu kommer spendera den.
PUSS

kväll

Nu har jag precis följt Emma, Elin och Hanna till bussen igen. Kvällen var väldigt trevlig, vi snackade, kollade på Idol, köpte och åt godis hehe och sen tog vi lite bilder och snackade lite till.

Nu ska jag tända ljusen igen och lägga mig i sängen och kolla på "Kungarna av Tylösand", hehe. Imorgon är jag ledig så tänkte sova tills jag vaknar.


Elin, Jag, Emma och Hanna

Pusssss och godnattttttt


I'm like fuck you and fuck her to


I keep on running, keep on running and nothing works

Nu är mitt rum färdigstädat och alla bloggar är lästa. Nu ska jag fixa mig lite och sen äta, klockan typ 18.30 kommer Emma, Hanna och Elin till Sandby med bussen så måste möta dom då.



Vi hörs nog senare, här är en bra låt sålänge. PUSSSSSS


who doesn't long for someone to hold

Heeeej, jag är helt glad idag! Slutade 12.20 och sen är jag ledig imorgon, och sen på fredag börjar jag 12.30, jaaa! En tråkig sak är dock att jag nog har fått lite lätt benhinneinflammation, så kunde inte vara med på idrotten idag. Försökte vara det men fick ont direkt på uppvärmningen, så fick sitta ute i kylan och kolla på när de andra sprang Coopers test istället. Men överlag har denna dagen varit bra.

Nu ska jag bara ta det lugnt, sjunga och läsa lite bloggar innan jag sätter igång och städar. Ikväll kommer Emma, Hanna och Elin från min klass hit.


pusssssss


för bra för att vara sant

Idol är färdigttittat, dett programet var mycket bättre än det som var igår tycker jag. Jag tycker att alla artisterna både sjöng och hade bättre utstrålning än de som uppträdde igår.

Nu ska jag duscha och sen ska jag gå och lägga mig. Känner att jag kommer slockna som ett ljus direkt när jag lägger huvudet på kudden är så himla trött. Skönt att sluta 12.20 imorgon iallafall.



puss och godnatt sötnosar! <3

when you smile, the whole world stops and stares for a while

Hej gullisar, haha!
Hur är läget med er idag? Själv mår jag bra, förutom att jag nog har någon lätt inflammation i mina smalben vilket gör jäääkligt ont. Skolan var väll precis som vanligt idag förutom att vår svenska var inställd så vi fick en låååång håltimme istället. Tror även att fysikprovet gick bra, det kändes så iallafall. Efter skolan träffade jag Alice i stan en stund, hon skulle leta PRAO-plats. Sen åkte vi hem till Sandby tillsammans. Skulle egentligen träffa henne lite senare igen, men eftersom hon hade ganska mycket plugg ska vi nog ta det imorgon istället.

Imorgon är vår svenska också inställd och matten behöver vi inte gå på så slutar 12.20. På torsdag har vi D-dag (disponibel dag) vilket betyder att vi är lediga. Sen på fredag så har jag ingen idrott om jag springer Coopers test imorgon så isåfall börjar jag 12.30 med spanska och slutar efter den lektionen. Har även D-dag på måndag. Snacka om skönt alltså.

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom spanskan en eller två gånger och sen ska jag bara ta det lugnt. Klockan 20.00 är det IDOL som gäller, (om ni inte har märkt det än, så tycker jag om idol! ;) )

Förrestennu finns Akon - Angel på spotify, det var på tiden!



kraaaaam

-Vad säger du om jag säger accelleration? - AHA, resulterande kraft!

Madeleine gick vidare av de två i idol och fick sjunga idag. Vet inte riktigt vad jag tyckte om allas framträdande, får väll se vilka som går vidare sen.

Har pluggat det sista på fysiken nu och håller tummarna på att det kommer gå bra imorgon, dock behöver inte dessa proven räknas då det är slutprovet som egentligen sätter ens betyg. Men om det går dåligt måste man ju ha en bra grund liksom. ;)  Fysiken vi ska ha prov i handlar förresten om dynamik. Newtons mekanik, alltså mest om typ krafter.

Nu ska jag inte tjata mer om det, vi hörs imorgon. Slutar runt 4 och sen ska jag nog träffa Alice en stund, men vi får se. Sov så gott.


el veintesiete de septiembre

Hola amigos! Voy a escribir en español ahora. Nej, det ska jag inte .. Tar det på svenska annars skulle det ta en evighet.

Idag har jag, som ni kanske märkt, uppdaterat ganska dåligt. Slutade egentligen 13.35, men stannade kvar i skolan till typ halv 5, don't ask me why .... hahah! ;) Sen sprang jag till bussen och hann med som tur var, och sen åkte jag direkt hem och gosade in mig i sängen med mina fysikböcker, pluggade i typ en timme och sen åkte jag till Nova med mamma. Jag fick tapet till mitt rum, yey! Den var lila i olika nyanser med blommor och blad på, jag tyckte att den var jättefin, ni får se den när den är uppe på väggen, lovar att ta foto på den! Sen fick jag även lite småsaker som typ skolblock, tandborste och lite annat smått.

Nu ska jag kolla på IDOL, kvalet börjar idag .. men först och främst vem tror ni går vidare Madeleine eller Jamilla? Spännande, haha.



Vi hörs senare, PUSSSSSSs

himmelsblått

Wiiie MFF vann med 2-1 mot Göteborg idag, segern är nära nu alltså! Jag snackar om fotbollsallsvenskan för er som inte förstod det direkt, ;)

Har kollat klart på "Ensam mamma söker" nu, och sängen väntar. Ska fixa lite saker sen ska jag sova, prov imorgon så måste vara utvilad, haha!

Sov så gott, pusss

det är du som gör mig lycklig

Nu är jag hemma hos mamma. Fick en liten överraskning när jag klev in genom dörren och möttes av världens sötaste rottweilervalp som till på köpet var våran, så fruktansvärt söt är hon.

Dagen har förövrigt inte bjudit på något roligt, enbart plugg och andra trista saker. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag koka mig en kopp te och titta på "Ensam mamma söker". Hoppas ni får en mysig sista kväll på denna helgen.


Skriver nog något inlägg sen,
pusssss


26 augusti

Godmiddag, hur mår ni idag? Jag mår bra förutom det faktum att jag är så himla trött och seg, det känns verkligen att det är söndag idag. Gårdagen var mycket trevlig och vacker och ja det känns inte så intressant att gå in på detaljer, men dom sa JA till varandra iallafall och det är ju det som är huvudsaken!

Idag har jag redan hunnit med att dela ut reklam och varit en runda hos Anne. Kvar har jag nu det allra tråkigaste : städningen och plugget. Har historia prov imorgon så måste verkligen se till att plugga till det. Sen ska jag till mamma om kanske en kvart så nu är det bråttombråttom.

Vi hörs senare ikväll, pussssiss


facelook

Kunde ta en bild, men självutlösaren var värdelös, så här är en "facelook"-bild.


kasssss kvalitet


wedding

Nu är jag fixad och klar och vi ska snart sätta oss i bilen och åka mot Landskrona där bröllopet är. Min webcam vill inte sammarbeta med mig den håller nog på att gå sönder så det blir inga bilder på hur jag ser ut nu iallafall. Tar några med mobilen eller något så lägger jag nog in dom sen.



Hoppas ni får en rolig lördagskväll, pussssssssssss


LÖRDAG

Godmorgon sömntutor, jag har varit vaken i några timmar nu okej det är väll lite att ta i men två timmar kanske. Har duschat och sånt och nu ska jag börja fixa lite småsaker, för i eftermiddag ska vi på bröllop i Landskrona.
Vad ska ni göra idag?


En till bild från i lördags, Katja & Jag.

Nu ska jag städa rummet så att jag kan hítta saker jag ska ha sen. Pussss

fredagsmys

Heej, kom hem från stan för ungefär en halvtimme sen och nu ligger jag här i sängen och håller på att somna. Det var jättemysigt i stan, satt ute på e-house och mös med filtar och en Chai Latte med Anne och Miriam och bara pratade en massa, så mysigt! Imorgon ska jag på bröllop så måste vara utvilad därför ska jag se det Idolavsnittet jag missade ikväll så långt som jag orkar och sen ska jag sooova! :)


Här är en bild innan insparksfesten i lördags: Emma, Emelie jag och Katja. De andra tre går sp och hade därför temat Hawaii medan jag hade after ski, min sminkning är dock lite fail i blixten men det är "skidbränna-sminkning" och inget annat. Haha.

Btw det åskar och blixtrar utanför mitt fönster nu, ööh va? :o
Men sov så gott sötnosar så hörs vi imorgon!
PUSS

e-house

Nu har jag vikt reklamen, kollat på ett avsnitt av "Idol" och ett av "Kungarna av Tylösand", som för övrigt är det mest pinsamma program jag någonsin sett fast jag ser det ändå haha, och så har jag även ätit. Nu ska jag bara sätta på  mig lite mer mascara och sen ska jag hoppa i conversen och sen ska jag möta Anne för att ta bussen in till stan och möta Miriam. Vi ska sätta oss på E-house och fika.



Vi hörs nog när jag kommer hem, PUSSSSS !!! <3

BACK ON TRACK

HEEJJJJJ, som ni kanske har märkt så har jag inte alls bloggat på två dagar nu. Anledningen till detta är att jag har haft så himla mycket att göra, plugg, träning, kompisar och annat sånt, så har inte ens haft min dator igång under dessa två dagarna .. Men nu är det helg och då ska jag nog kunna klämma in några inlägg.

Det har inte hänt speciellt mycket då jag inte har uppdaterat, har dock börjat jogga (eller har gjort det två gånger på två dagar hahaha) men känner att jag ska börja göra det till en vana nu! Sen igår va jag och Katja i stan för att vara med i någon demonstration mot rasism, i stan träffade vi Miriam och Monika också. Här kan ni läsa mer om det och tom se en bild på oss, hehe!

foto från lundagard.se


och här är en bild som Miriam tog.

Nu ska jag kolla på Idolavsnittet från igår, och sen måste jag vika lite reklam, vi hörs!
Pussss


slutkörd

Nu är jag helt slut, springturen blev nog lite för mycket just nu. Fast jag känner ändå att jag mår bra av det. Så mitt mål nu framöver är att springa minst, två dagar i veckan .. helst tre, vi får se hur detta går men ska verkligen försöka.

Har precis duschat, kollat på idol och nu ska jag tända några ljus, lägga mig i sängen och bara ta det lugnt och sen sova. Imorgon vet jag inte riktigt hur länge jag ska vara i skolan, börjar iallafall 8.15 med musik! :D:D:D Slutar förmodligen 16.05 men jag vet som sagt inte riktigt när det blir.


bild från sommaren, jag gillar verkligen flätan.

Godnatt och sov så gott!

cause you're amazing just the way you are


21 september

Hejhejhejhejhej!
Dagen till ära har jag precis varit ute och sprungit, förstår ni? JAG, SOFIE har varit ute och joggat 4 km precis, är fetttt stolt över mig själv. Ska göra detta till en vana nu, (hööm, vi ska se hur bra det går).

Har också hunnit med att plugga lite, träffat anne en liten stund och städat mitt rum även fast jag slutade kvart i 4, gud vad skönt! Därför ska jag belöna mig själv med en lång dusch eller varför inte ett bad och sen ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Åhh jag kom precis på att det är Idol om 25 minuter... PERFEKT! :D

Vi hörs sen!
PUSSSSs

baby tonight DJ got us fallin' in love again.

Nu är jag helt slut, har pluggat mer än någonsin idag. Nu ska jag tända ljus och lägga mig i ett varmt bad och sen ska jag sova tidigt ( dock inte innan halv tio), haha.

Så med detta inlägget säger jag godnatt, ni kan ju passa på att lyssna på låten i detta inlägget också .. den är bra! :)
pusssss

 


i loved you first

hej, läget å sånt?
Själv är det lite sisådär, regnigt och deppigt ute och mycket plugg så är inte på topp idag.

Slutade 13.35 idag vilket verkligen behövdes, hade inte klarat av att koncentrera mig en minut till i skolan. Efter det cyklade jag hem i regnet och sen satte jag igång att plugga direkt när jag kom hem. Har klarat av engelskan, svenskan och nästan hela Naturkunskapen tills imorgon, så har bara resten av Nkn kvar att plugga nu ikväll, skönt!

Ska nog ut och träffa Katja en snabbis sen och så ska jag ta ett varmt bad och bara slappa.

Så bra att jag ryser, om hon inte går långt i idol undrar jag vad folk har i sina öron:


pussis

L to the und

Städat och klart, nu bär det av mot pappa och Lund.

Då väntar reklamen som jag ska dela ut, wihoooo (not).



kkkram

-

i don't care.
i don't care.
i do care.
i hate myself for that.

 


söndag

Hallihallå, hur är läget idag? Jag mår bra.
Igår hann jag inte blogga mer, först var jag, Katja och Linnea på stan för att köpa några saker som de skulle ha på sig på insparken, men de hittade inte det. Sen drog vi hem till Katja och började fixa oss och efter en liten stund kom Emma och Emelie från deras klass. Då åt vi och sen fixade vi oss det sista. Efter det stack vi hem till Linnea och förfestade lite och där efter tog vi bussen till stan. På bussen va där en massa annat taggat folk så vi drog till insparken med dom. Väl där så dansade vi och sånt. Vi va nog på Mc två gånger också, haha. Sen vid två tiden så hämtade mamma mig och Katja och sen åkte vi hem. Sjukt trevligt folk och en sjukt trevlig kväll! :D

Idag har jag en del måsten som jag egentligen inte orkar med, hade gärna legat i sängen hela dagen och bara tagit det lugnt med en massa filmer. Men jag måste packa mina saker och sånt för ska till pappa, måste dela ut reklam och så måste jag plugga har historia och spanska tills imorgon!

Hoppas ni får en mysig söndag,
pusss

way above the clouds in the sky singing

Nu ska jag och min lejonman (fönade mitt hår med en tratt) dra oss in mot stan, ska möta Katja där. Katja skulle köpa lite saker inför ikväll, sen ska vi hem till Katja och fixa oss där. Detta blev bestämt för en timme sen så jag fick himla bråttom då jag trodde att vi skulle mötas två timmar senare, menmen jag hinner :)



Ikväll kommer det bli tyst här i bloggen, kanske kommer upp något litet inlägg, men jag ska ju som sagt på insparksfest. Hoppas ni får en rolig lördag, och festa med måtta ;)

Min nya favoritlåt : Akon - Angel, såååå bra!


pussss


Cee-Lo Green - Fuck you


lördag

Godmorgon, hoppas allt är bra med er idag, det är det med mig iallafall. Igår bloggade jag inte då jag för det första inte hade tillgång till någon dator på hela dagen och för det andra hade jag inget intressant att skriva om.
Men idag är jag tillbaka igen, hehe!

Ikväll så ska jag på vår insparksfest, alltså alla ettor på katte. Den är på någon nattklubb som heter "nummer femton" om jag inte minns helt fel. Så idag måste jag alltså fixa kläder jag ska ha på mig, vi ska nämligen ha tema: NV och IB ska ha "After ski" och SP, Hip och Lip ska ha "Hawaii". Har nästan hela min outfit klar men måste bara bestämma mig helt och hållet. Jag ska också plugga lite faktiskt, om jag nu orkar ta tag i det, har lite läxor till måndag så lika bra att göra dom idag. Sen måste jag duscha och fixa mig och sånt, klockan 5 ska jag vara hos Katja och där ska vi fixa oss och lite så. Efter det ska vi hem till Linnea och där ska vi tagga, haha!

Hoppas ni får en superbra dag,
pussss

du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt

godnatt, <3


16 september

Var på värsta blogghumöret när jag kom hem, men sen när jag skulle in här och skriva så såg jag att jag hade fått en väldigt onödig kommentar (inlägget under) så det glada humöret är nu som bortblåst.

Ikväll ska jag iallafall städa, plugga (!!!!!) och titta på Idol.

Hoppas ni får en bra torsdag.
puss


kommentar

Jag fick en kommentar av en anonym som skrev : "det enda du gör e att plugga.. jävla stud! vilket liv hahhaahhaah" Egentligen borde jag inte lägga ner tid på sånna här skrattretande kommentarer, men jag var tvungen! Så här har du ditt svar "anonym":

För det första vill jag bara säga att det är väldigt moget att kommentera anonymt, om du nu vill skriva någon nedlåtande kommentar kan du iallafall stå för vem du är. Annars är det bättre att du inte skriver någonting alls för det är bara så fegt att inte stå för sina åsikter.

Och sen så är det väll klart att jag pluggar, om jag har läxor gör jag dom för jag vill inte gå ut skolan med dåliga betyg. Jag vill kunna ha fri valmöjlighet att komma in på vilken linje som helst på universitetet och då krävs det att jag har bra betyg från gymnasiet. Jag vet inte hur du "anonym" tänker, du kanske inte vill ha ett bra jobb när du blir vuxen och visst det är upp till dig, jag respekterar ditt val. Jag däremot vill det och därför kämpar jag hårt med skolan! Over and out.

____________________________________________________________________________________________

Förresten så är du inte speciellt anonym, jag kan lätt kolla upp vem du är eftersom jag har ditt IP nummer.


I hate that I love you so

Godmorgon, hur mår ni idag?
Jag känner mig lite nervös eftersom vi ska ha matteprov första lektionen idag. Hoppas det går bra, det är ju lite av en repetition av nians matte, men det är ju ändå en del nya moment.



Nu måste jag packa ner mina matteböcker och borsta mina tänder, sen ska jag ta bussen.
Vi hörs i eftermiddag,
puss  


cuz I'm lost in this dream, I need you to hold me

Åh vad jag älskar Idol, (även fast jag skäms över att vissa ens vågar gå till auditionen och sjunga så som dom gör) det är sååå bra.

Nu har jag iallafall pluggat matte så hoppas det sitter tills imorgon, och sen har jag även tittat på idol. Nu ska jag göra lika dant som jag gör alla andra kvällar, nämligen : fixa lite saker och sen sova. Hade tänkt att tända några ljus och läsa lite i "Kim Novak badade aldrig i Genesaretssjö" eftersom vi ska ha läst typ 90 sidor i den till på tisdag.



Vi hörs imorgon, går från 8.15 - 15.50 så lär vara lagom död när jag kommer hem.
pussss


like a storm in the desert

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men gick till 16.05 i skolan sen åkte jag direkt hem och städade lite. Har också hjälpt mamma med maten och sånt. Som tur va så hade vi ingen idrott idag, eller jo egentligen hade vi det, men den blev inställd eftersom det regnade så mycket så hade en håltimme istället för att behöva stressa innan och efter idrotten. Istället gick vi och röstade i skolvalet och lite sånt. Hade även musik idag, vilket är mycket roligt!

Nu ska jag plugga matte, har prov imorgon. YEEEYYY!!!
Klockan 8 är det Idol som vanligt, hehe.



PUSSSSSSs

åh gud det gör så ont att nått så nära kan va så lång bort

HOLA AMIGOS!
Har pluggat klart för idag och kollat på idol, så nu ska jag gå och dejta min kudde. Först ska jag dock plocka fram lite saker tills imorgon och fixa några låtar.



Slutar 16.05 imorgon och lär vara lagom död, så vi hörs när vi hörs!
PUSS


voy a estudiar español

Nu har jag slappat alldeles för länge så nu ska jag sätta på Melissa Horn och plugga spanska stenhårt de kommande 40 minuterna. Sen är det dags för Idol.



skogsmulle

Hej på er!
Nu är jag äntligen hemma efter en jääävligt blöt dag. Har nämligen varit i Genarp i skogen och haft lekar hela dagen i ösregnet. Alla kom i regnjacka och regnbyxor, stövlar och paraply men det va ändå jätteblött och svinkallt. Vi hade lekar och sen åt vi lunch då trodde vi att vi snart skulle få åka hem, men nej inte det inte, vi fick reda på att vi bara hade varit där halva tiden. Det var inte så tråkigt, men det hade varit betydligt mycket roligare om det inte hade regnat så som det gjorde.

När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och nu sitter jag här i myskläder i min säng och ska kolla på film. Vi hörs senare!
PUSS

hold it close, won't let this go

Nu har jag gjort mitt för idag, har pluggat matte vilket gick bättre än väntat och har plockat fram lite saker tills imorgon. Ska bara sminka av mig och sådär, sen väntar sängen! Imorgon ska vi som sagt till Genarp för NV-introdag utomhus, håller tummarna för att det inte ska regna allt för mycket, menmen vi får se.


jag saknar faktiskt mitt mörka hår på bilden...

Ett stycke bra låt ;) :


puss och kram

Confessions of a shopaholic

Har precis försökt att bota min huvudvärk genom att kolla på en film: "Confessions of a Shopaholic" , det hjälpte inte ett dugg. Så nu ska jag och min dunkande huvudvärk sätta oss och plugga matte, det kommer nog inte sluta speciellt bra, men har inget val.

Ska också förbereda lite saker inför "NV-introdagen" i Genarp imorgon.

Vi hörs sen,
PUSS

13 september


Skjorta : Mammas gamla
Vit tröja : H&M
Jeansleggings : H&M
Skor : Din Sko
Klocka : Ur&Penn

powernap

Hej, hur är läget idag?
Själv rullar det på, är dock dödstrött nu så ska lägga mig och sova en halvtimme eller två och sen är det dags för mig att plugga lite matte eftersom vi har prov/test på torsdag, aaaaah. Ska även uppdatera bloggen också, så kika in här om någon timme igen.

PUSS

det blir en sommar i Sverige, med dig

Historian är pluggad och nu har jag precis kollat på första avsnittet av "Ensam mamma söker", haha! Jag tycker faktiskt om det jättemycket, då har jag iallafall någonting att kolla på de kommande söndagarna. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag nog sova är väldigt trött.

Imorgon blir det en ganska skön dag i skolan, börjar 8.20 med matte följt av historia och sen en  lunch/håltimme på typ 1,5 timme därefter har jag spanska till 13.35, efter det slutar jag. Har inte något plugg till tisdag heller eftersom vi ska på "NV-introdag" i Genarp, tror vi ska göra lekar och sånt, har iingen aning. Ute ska vi vara iallafall så håller tummarna för att det inte öser ner.



Men som sagt nu väntar duschen. Förresten om ni vill se en bra film kolla på trean nu, det är Mamma Mia.
PUSSSSS


en tredje del av den jag var går hem, en är krossad, en är din

Jag tror att detta är min lyckodag, eller inte, när jag delade ut reklamen vilket tog typ dubbelt så lång tid som vanligt började det regna så nu är jag genomblöt. Aja, what to do?

Nu måste jag skynda mig att packa ihop alla mina saker och fixa mitt rum innan pappa ska köra oss till mamma. Väl där måste jag börja plugga, har historia och matte som måste göras tills imorgon.



Nu är det stresssiigt, vi hörs!
PUSS


reklam

Nu ska jag ut och dela ut reklam, har dragit på det så länge nu så jag måste ta tummen ur röven och bara göra det! Ville bara säga att om ni ser någon irriterad tjej med en blå kärra dragandes efter sig och med en massa politiskreklam i handen, bli inte rädd ... det är bara jag!  Jaa politiskreklam, har 4 partier som jag ska dela ut till ALLA på Oscarshem även till de som inte vill ha reklam. Snacka om att det är pinsamt att trycka ner 4 reklamsaker till någon "Nej-tackare" som sitter i köket och stirrar på mig. HEHE


I LÖÖÖÖV THIS!!! NOT

Ajaa, nog snackat. ADIOS

dynamite

HEEYYYYYYYYYY, hur är läget idag?
Då har jag varit upp sen klockan 9, har kollat på Axels match och sen har jag bara segat framför datorn. Måste dela ut reklam nu, men jag vill INTE, det är sååå himla tråkigt. Känner mig fan deppig nu, jag orkar inte.

Aja måste rycka upp mig nu, såhär kan jag ju inte hålla på. När min ipod är laddad ska jag ta reklamkärran i högsta hugg och cykla mot Oscarshem, aaaah! Seyaoootherepeeeeps.

Ursäkta, jag vet inte vad det är med mig .. men är så trött.


just gonna stand there and watch me burn

Nu ska vi åka till Dalby. Här är tre coola bilder på mig och Ebba som är tagna precis. PUSS


Saturday

Hejjjj, just nu håller jag paå att vika reklamen. Det är så tråkigt så ni anar inte. Idag har jag bara städat och umgåtts med familjen, det är så jag kommer spendera resten av denna dag också ..... Kanske inte riktigt så som en bra lördag ser ut. Ikväll ska jag på kräftskiva i dalby. Men nu måste jag fortsätta med reklamen, vi hörs. Pusssss

10 september

Hej söta ni!
Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen, så har inte kunnat blogga alls! Först skolan som slutade 13.35 efter det så gick jag och Anna från min spanskgrupp och fikade på Espresso House och sen gick vi en runda på stan innan hon var tvungen att ta tåget hem. Då var klockan 15.40 och istället för att åka hem gick jag tillbaka till Katte och väntade på att Katja och Linnea skulle sluta. När dom hade slutat så stannade vi kvar i omklädningsrummet och snackade medans dom bytade om och sen så gick vi till Coffee Point och fikade och vid 6 åkte vi hem. Egentligen skulle vi tre och Anne träffas ikväll, men det blev inte så, så har istället kollat på Idol med min familj och nu sitter jag här. Är helt slut efter denna dagen så känner att jag snart kommer lägga mig i sängen och titta på någon film.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat något kul idag, ska försöka hitta på något att skriva imorgon. Jag är så himla trött och opeppad på allting just nu, skolan börjar ta över mitt liv igen, så som den gjorde i nian.



PUSS PÅ ER, NI ÄR BÄST!

Godmorgon från en Ipad

Jag skriver från pappas ipad nu, därför blir det varken en bild eller mycket text... Ska snart åka till skolan, börjar som sagt 09.45 med idrott, därför ska jag åka buss med min idrottskläde haha. Slutar iaf 13.35 så vi hörs senare. Puss! <3

för att jag älskar dig, så som du är

Imorgon är en härlig dag för mig i skolan, börjar 09.45 med idrott, den slutar 10.55. Sen har jag rast/håltimme/lunch till 12.30 då spanskan börjar. Slutar efter den lektionen alltså 13.25. Ska som alltid spendera lunchen/håltimmen med Katja som vi gör måndagar, onsdagar och fredagar för vi har håltimme samtidigt. Okej, väääldigt intressant för er att veta, men jaa! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa några kapitel ur "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö", vi ska vara på sidan 117 på onsdag så lika bra att jag läser på nu.

Förresten, lyssna på denna låten! Så himla fin.


Godnatt sötnosar.
PUSS

Judy by Monki

Snygg jacka i modellen Judy från Monki. För 450 kr blir den din!


H&M


IDOL

Nu vankas det Idol. Lovar att uppdatera med något intressant sen, haha!


9 september

Hej alla sötisar!
Hade så himla stessigt i morse så jag hann inte blogga tyvärr, det blev inte heller några outfit bilder. Ska verkligen försöka ta bilder oftare nu, det gör bloggen roligare.

Efter skolan var jag med Anne, Katja och Martin i stan och sen väntade vi på Katte medans Anne hade Grekiska. Tog bussen hem med Anne och nu har jag precis käkat och sånt. Har inget plugg jag måste göra tills imorgon, därför ska jag försöka chilla idag. Har dock masssa läxor till nästa vecka och en del matte som borde göras, får ta tag i det i helgen! Ikväll är det Idol klockan 20.00 och då sitter jag bänkad framför tvn.



Vi hörs sen!
PUSS

Swedish House Mafia - One (Your Name)


killing me softly

Idol är över för ikväll och jag kan inte säga annat än att jag älskar det, hehe!

Men nu är det slut på det roliga, jag har fysik och engelska tills imorgon. Så jeppp det är det jag kommer spendera min kväll med.



Vi hörs imorgon godingar!
PUSSIS


idol

Just nu håller jag på att titta på första avsnittet av Idol. Om 45 minuter är det det andra avsnittet. Jag ÄLSKAR idol.

Hörs sen!


17.16

Hooola, nu är jag hemma från en hektisk dag. Hade det jättestressigt i morse eftersom jag var tvungen att både duscha och plugga. Hoppade dock över plugget eftersom jag råkade snooza lite för länge. Fick därför kasta ner gympakläder och sminka mig i all hast och sen cyklade jag till skolan med Linnea och Katja. Första lektionen för mig var musik där vi bara spelade gitarr i grupper så det va kul. Efter musiken hade vi 10 minuter på oss att byta om och ta oss till Centrala Idrottsplatsen för att ha gympa. Som tur var hade jag min cykel så Emma kunde skjutsa mig dit så vi hann i tid. Efter idrotten hade vi en kvart på oss att duscha och ta oss tillbaka till skolan, detta var dock ännu stressigare så kom in med andan i halsen till spanskan. Eftermiddagen var dock inte lika stressig men en jobbig mattelektion avslutade dagen, 16.05.

Nu är jag så trött så att jag inte vet var jag ska ta av, vill bara lägga mig i sängen och kolla på film och sen sova. Men har en del plugg som jag borde göra snart innan jag tuppar av helt. Aja, ska iallafall ta det lugnt innan maten, sen får jag sätta igång.


Ett stycke trött Sofie.

Hur har er dag varit?
KRAMAR

6-0

JAAAAAAAAAAAAAA SVERIGE VANN! MED SEX-NOLL. ZUPER-ZLATAN GJORDE TVÅ MÅL!!!!!
Nu är jag dödstrött och har verkligen ingen ork att skriva någonting. Ville bara att ni skulle veta att Sverige vann och så, hehe! Men nu ska jag dejta min kudde, imorgon måste jag både plugga och duscha på morgonen good luck att jag kommer orka gå upp så tidigt. Vi får väll seeeee..



Sov så gott alla sötnosar!!!
PUSSISSSS

hejjjjjja sverige

Off we go, färdigfixad och taggad inför match haha!
Ses vi i Malmö ikväll? Om inte så hoppas jag att ni hejar när ni sitter hemma i soffan.




PUSS

I love you too much to walk away though


iloveyou

Hej, hur är läget?
Själv är det bra, men lite stressat. Om typ en och halv timme kommer Patrik och hämtar mig och Elise och sen bär det av mot Swedbank arena i Malmö, ska ju se Sverige - San Marino! :) Innan dess måste jag kolla igenom spanskan lite, fixa mig och äta. Alltså stressigt.



Jag skriver ett eller två inlägg innan jag sticker.
Vi hörs!
PUSS

7 september

Godmorgon snyggingar!
Idag är det en lång dag för mig, skola sen hem fixa mig och sen ska jag se fotbollen i Malmö. Har jättebråttom nu så slänger bara in dagens outfit så hörs vi senare i eftermiddag!


Jeans skjorta/tunika : Bikbok
Jeansleggings : H&M
Smycken : Grekland, Guldfynd, Indonesien och konfirmationspressenter

Hörs senare!
PUSSS

Just like a tattoo, I'll always love you


You were my last, my first

Nu har jag pluggat, gått en runda med Anne och snackat och sen snackat med en viss person i telefon. Ska läsa igenom glosorna en gång till sen ska jag förflytta mig till sängen och sova. Imorgon är det en lång dag från 8.15 till 15.45, har fysik, engelska, svenska, matte och naturkunskap 5 krävande ämnen så det är bäst att jag är utvilad.

Imorgon lär det bli jättedålig uppdatering, ska försöka slänga in några inlägg iallafall. Ska till skolan sen hem, fixa mig och vid 6 ska jag åka till Malmö och se Sverige - San Marino, yeeyy!! :D Men som sagt ska försöka blogga lite.

En mysig låt:

Godnatt sötnosar, vi hörs!
PUSS


6 september


Förlåt för de usla mobilkamera bilderna men min kamera är död och datorn var nedpackad i allt kaos.

Spetsbody : Kappahl
Jeans : Gina Tricot
Skärp : Gammalt
Halsband : Guldfynd
Ring : H&M


it's to late to apologize

Heeej, förlåt för att jag inte bloggade igår men allt är kaos just nu. Hemma är det kaos för vi fixar Axels och Ebbas rum så deras möbler står i mitt och Elises rum vilket betyder att vi knappt kan röra oss här. Därför fick jag sova i soffan, Ebba på en madrass i vardagsrummet, Elise i Axels säng och Axel i Ebbas. Sen är det en viss person som driver mig till vansinne och drar ur mig all min energi! Sen har jag jättemycket plugg.

Nu har jag dock pluggat klart för idag, måste bara repetera glosorna någon gång till. Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka att inte tänka på någonting som gör mig ledsen eller irriterad.



Återkommer snart med dagens outfit och lite så.
PUSS

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

JAAAA JAG PLUGGAR HISTORIA!!! :D:D:D


Fast nej, det är inte alls kul!

är du vaken lars

Godmorgon, godmorgon! Hur är läget idag?
Jag själv mår så bra som jag kan just nu, ljusblå himmel ute och sol prefaaa väder att dela ut reklam i! Men innan jag ska ut i det fina vädret måste jag plugga, plugga, plugga och sen fixa lite saker och sen åka till pappa. Som sagt jag måste plugga, har historia läxa till imorgon och läsa 65 sidor i Kim Novak, 7 sidor naturkunskap och som grädden på moset: 80 engelskaglosor till tisdag!!! Om vi får läxa till onsdag måste jag göra den imorgon också, för jag är inte hemma på tisdag kväll. Så ja, som ni förstår kommer jag nog inte uppdatera överdrivet mycket i bloggen nu då mitt schema är rätt hektiskt, men några små inlägg kommer jag klämma in här och där!

 

Hoppas ni får en mysig söndag iallafall!
Pussar


min favorit

Nu har tjejerna gått hem, vi åt och tittade på film och snackade och lite sådär. Chokladmoussen blev förresten god, kunde dock vara lite hårdare vispat. Men man lär sig av sina misstag så det får jag ändra på till nästa gång jag ska göra det.



Nu ska jag lägga mig och titta på film sen måste jag sova, har en del att göra imorgon tyvärr!!!!
Vi hörs, godnatt. <3

everything I do, I do it for you

Nu är rummet städat och jag är fixad. Katja, Anne och Linnea kommer dock senare än vad jag trodde så nu har jag jättemycket tid kvar, så ska sätta igång att hacka grönsakerna till tacosen och sen kan jag ju lika gärna passa på att duka innan.



Blir nog lite dålig uppdatering ikväll eftersom tjejerna kommer hit. Men något inlägg blir det nog allt!
Ha en fin kväll, PUSSSSS

kvällens outfit


Blus : H&M
Kjol : Gina Tricot
Tunna strumpbyxor : Lindex
Smycken : Gulfdfynd, konfirmations pressent, Indonesien

simply the best

Chokladmoussen är gjord, det är diskat där nere och nu är mitt rum kvar! Har dock ingen ork utan sitter här och smälter av Andreas Wijks videosar på youtube. :)''''''

Måste nog ta tag i städningen nu för runt 6-7 kommer tjejerna hit och då måste jag vara fixad och ha städat innan. Så på med bästa spotify listan på högsta volym och sen får jag sätta igång.


PUUUSSS


Vit chokladmousse

HOLA AMIGOS!
Kom precis hem från affären med mamma, köpte bla saker till till tacos. Vi köpte även saker till vit chokladmousse, har aldrig varken gjort eller ätit det så det blir en överraskning. Nu ska jag leka Bree och ställa mig i köket och göra chokladmousse. Håller tummarna för att det blir bra!

See you later aligator! <3


4 september

Godmorgon solstrålar!
Vaknade för en liten stund sedan och har precis duschat. Ska snart äta lite frukost och sen ska jag åka och handla med mamma. Efter det måste jag städa hela mitt rum + större delen av ovanvåningen, sen ska jag sätta igång att laga lite mat och baka inför ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska laga menmen får komma på det i affären sen.

Ni får ha en bra lördag, så hörs vi senare!
PUSS

jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

HEJJJJ, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat förrän nu men har inte haft tillgång till någon dator idag. Direkt efter skolan åkte jag hem till pappa för att vika reklamen, efter det åkte jag till stan och träffade Katja och Linnea en stund och sen åkte jag hem. Sedan åt jag mat tillsammans med min familj och sen tittade vi på Sverige - Ungern också, 2-0 till Sverige!!! :D Förresten så på tisdag ska jag till Malmö med min låtsaspappa, Elise och mina två kusiner och se Sverige - San Marino Em-kval , det kommer bli häftigt! :)

Nu är jag himla trött så ska lägga mig och kolla på en film, sen ska jag sova. Imorgon så ska jag upp i tid för att jag har en del saker att göra innan kvällen. Jag måste bla städa mitt rum som knappt går att ta sig fram i och handla saker inför kvällen. Katja, Anne och Linnea kommer hit och så ska vi äta och sånt mysigt!


mörkt hår på bilden, saknar faktiskt den färgen lite!

Men som sagt, film.
Vi hörs imorgon, sov så gott sötnosar!

jag somnar med dig i mina tankar

Nu har jag pluggat lite iallafall, har ingen ork till mer! Så nu ska jag ta en dusch och sen ska ta fram lite saker till imorgon. Efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa några sidor ur "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" som vi ska läsa på svenskan. Har dock redan blivit tvingad att läsa den i 8an, plus att vi typ överanalyserade den boken sen efteråt. Aja, har iallafall ett litet försprång nu då.

Imorgon börjar jag 9.45 med idrott i stadsparken, sen har jag en lååång håltimme och sen har jag spanska. 13.25 när spanskan är slut så är min skoldag slut också. Då måste jag direkt hem till pappa för att vika reklamen och sen ska jag nog hooka mina vänner på stan eller något, vi får se hur det blir.


bild på mig från i julas, i mörkt hår och lugg.

Men nu är det duschen som gäller för mig!
Vi hörs.

Katja, Anne och Linnea jag vill bara påminna er om att ni är det absolut värdefullaste jag har! Jag är ingenting utan er, älskar er över allt annat. <3


why do all good things come to an end

Jag vill bara att allt ska bli som förr. Jag vill fortfarande att du ska göra mig till världens lyckligaste .. att du ska göra mig hel! Jag vill inte ha det såhär, du betyder alldeles för mycket för mig.

Höstens budbärare

Igår när jag satt på bussen hem kom det på en man, han slog sig ner på den sista lediga platsen som fanns. Sedan vände han sig till kvinnan som satt brevid honom och sa: "Nu är det höst! Bara så att du vet.".
Kvinnan svarade bara med ett förvirrat "Okej.". När bussen stannade vid nästa busshållsplats hoppade mannen av igen.

Poängen med detta inlägget är bara att jag vill att ni, liksom jag och alla andra människor som satt på bussen, ska veta att det är höst nu! Bara så att ni inte har missat det eller så.


jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt

Godkväll sötnosar!
Sitter här och har hela skrivbordet fullt av en massa papper, böcker, häften och pennor. Om ni inte förstod det försöker jag alltså att plugga vilket är otroligt svårt då jag, för det första, inte har någon som helst ordning på mina saker och för det andra, att min studiemotivation just nu är lika med NOLL. Det enda jag har gjort på denna långa stund jag suttit här och försökt plugga är att skriva ner våra 77 engelskglosor som vi ska ha till nästa tisdag, greps lite smått av panik när min engelsklärare berättade detta! Det är ju nästintill omöjligt att lära sig så många glosor på en vecka när man har grymt mycket annat plugg. Har dock inget annat val än att bita ihop och göra det bästa av situationen. Nu ska jag fortsätta denna kväll med att läsa lite spanska som jag har tills imorgon, yey!

Kvällen i övrigt bjuds inte på så mycket spännande saker, ska duscha och lägga mig i tid. En viss person omvandlar all min energi till dålig energi, så ja mitt humör är inte på topp just nu kan jag tala om! Hoppas det blir ändring på det snart, för det är inte speciellt kul att gå runt att vara ledsen hela tiden. Aja nog om det och tillbaka till läxorna.



Vi hörs senare!
Puss på er, <3


helt seriöst du är inte värd mina tårar

Nu har jag pluggat matte och skrivit om min personliga sak som jag ska redovisa på engelskan imorgon. Har några skit svåra glosor i engelska tills imorgon och kom på det nu, bra jobbat Sofie! Så jaa det blir inget sova tidigt för mig, dags att sätta igång att plugga glosor nu. Lär dock inte göra det så länge då mina ögonlock väger flera ton och knappt går att hålla uppe.



SEYAOOOOOO PALS!

du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Hola amigos!
Kom hem för en liten stund sedan och nu är jag trött som alltid efter skolan. Dagen har faktiskt varit ganska rolig, hade musik, idrott, spanska, svenska och matte. Inget dötråkigt eller jättejobbigt ämne så det var bra! Hade också lååång lunch som jag spenderade med Katja!

Igår blev det inget "vanligt" inlägg då jag var väldigt ledsen över en sak som har hänt. Är det idag också och kommer säkert vara det ett tag, men ska försöka att inte tänka på det så blir det nog bättre.

Det blev inte någon dagens outfit idag heller då jag inte han ta några foton i morse och nu efter en lååång skoldag är det inte heller läge att ta några. Har iallafall en grå tröja med volanger och svarta chinos/finbyxor på mig idag.

Nu ska jag äta och sen är det dags för lite plugg.
PUSSAR

RSS 2.0