fantastiskt gott te

Godmorgon, har sovmorgon till 13.25 idag wiho! Gick upp för ett litet tag sen och nu sitter jag och äter frukost. Ska nog gå ut och gå en liten runda sen, fast borde inte det för att jag är så förkyld.

Ville iallafall tipsa er om ett fantastiskt gott te : "söder te". Det är som en blandning mellan alla olika bär, blommor och vanilj. Sött och gott. Vet inte hur det blir om man har mjölk eller honung/socker i. Men helt "svart" är det supergott , testa det!


Förkyld .. IGEN!

Struntade i min sovmorgon och gick upp sju för att plugga inför provet jag hade klockan 10. Åkte till skolan och fick reda på att lektionen var inställd så började inte förrän 11.55, lite störigt! Vädret var iallafall på topp och min näsa är täppt.

Var iallafall på min lillebrors parkour nyss och nu myser jag med te framför "mammor och minimodeller". Blä vad jag är täppt i näsan.

Aja, solbrillor i morgonsolen!


trött

Danmark vann em yes! Nu ligger jag i badet och håller på att somna. Snart ska jag dra mig upp härifrån för att först dammtorka rummet sen plugga engelska - prov imorgon! Blö. Pusss

Hahaha dör av denna bilden. Kan knappt hålla ögonen öppna.


29 januari 2012

Sliten tjej idag. Är såå himla trött efter denna fantastiskt roliga helg. Fest i Höör i fredags och födelsedagsfest för en av mina bästa vänner, Anne, igår! Blev sammanlagt kanske 9 timmars sömn i helgen vilket är lika mycket som jag brukar sova på en natt.

Idag har jag städat, åkt till pappa och delat ut reklam. Nu sitter jag bänkad i soffan framför tv 4 och väntar på handbolls EM finalen. Heja Danmark!

Bild från igår ; gyltene, Katja, Anne och jag.


All dressed up and ready to party

Har fixat mig och klätt på mig i snart 3 timmar nu, men nu är jag klar! Redo att fira Annes födelsedag. Kör på sammtsklänning, klackar och lockigt hår. Hoppas ni får en najs kväll. Puss


godmorgon

Igår var det fredag och skola. Skolan var bra. Vi tog blodprov på biologin för att se vilken blodgrupp vi var i. Efter skolan vek jag reklam hos pappa, åkte till stan för att möta Elin och Jesper och sen bar det av till Höör. Åt middag med Elin och sen gick vi på fest. Åkte hem inatt. Mycket bra dag!

Ikväll blir det födelsadagsfest för Anne! Fantasktiskt roligt <3


såhär ser jag ut idag.

tröja - h&m skjorta - h&m jeans - cubus kilklackar - topshop halsband - indiska

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1646494/images/2012/pic_186265557.jpg" class="image">


ute på hal is

Godmorgon!
Pjuh sitter äntligen på bussen mot skolan nu. Allting började i morse när jag bestämde för att köra på kilklackar idag. Hoppade på cykeln och började cykla mot bussen, eftersom det är minusgrader och slasket har frusit till is är det verkligen lika med självmordsförsök. Men halkade iallafall fram, när jag sedan bestämde mig för att leda cykeln en liten bit halkade jag ännu mer. Aja, precis när jag hade klarat mig ut från isen inser jag att jag har glömt min mobil, fick alltså cykla tillbaka igen. Glömde låsa dörren, fick altan gå tillbaka efter jag hämtat mobilen. Tiden bara gick och gick och då jag valde att jag skulle ta den allra senaste bussen för att hinna till skolan i tid var jag nu sjukt stressad. Han iallafall precis till bussen och slapp några brutna ben.

Nu är det skola till 16.00 som gäller, har två uppsatser i rad nu på morgonen också funny! Puss


girlish


målade naglar

målade nyss mina naglar. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig dels pga att jag tycker det är så långtråkigt att vänta på att lacket ska torka ordentligt, dels pga att jag är nybörjare på detta så är lite skakig på handen och sist men inte minst så hade jag dåliga förutsättningar att lyckas, mina naglar strejkar nämligen under vintern och frasar sönder. Här är resultatet iallafall.


mys

Halkade nyss hem från Alice. Vi (Alice, jag, Amanda, petter och Alices föräldrar) åt lite kaka och godis och satt och pratade ett låångt tag, väldigt mysig familj måste jag säga! Sen så fortsatte myset på alices rum.

Kröp nyss ner i sängen och tände ett ljus och ska snart sova. Imorgon är det söndag, redan?! Aja, roligt inlägg detta va? Gillar att ni antecknade varenda detalj. Puss på er


släktkalas och alice

Släkten gick nyss hem efter firande för Elise. Blev lite handbollstittande och buzz spelande för kusinerna och naima. Tyvärr skämde Sverige ut sig, mongosar hela bunten!

Nu ska jag snart lämna huset själv för att först gå inom Ica och sen gå hem till Alice och mysa, tror eiring också skulle dit. Trevligt!
Ses när vi ses. Puss


Känner inte igen mig själv idag ..


morning

Godmorgon, har legat och myst i sängen i en timme nu och håller på att dö av hunger. Ska därför ta tag i livet och gå upp snart. Om två timmar ska jag åka till skolan för en lektion. Sen ska jag nog vika reklam hos papi. Vet inte alls vad som händer ikväll .. och om det inte händer något lär jag bli depp. aja.
Pusssar


Amen hallå

Snö ? NU? 2 månader försent? What? Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Gick iallafall en låång runda med Clara. Och sen har jag sovmorgon till 13.40 imorgon najs! Därför ska jag gosa ner mig i sängen snart och titta på film. Hoppas på att jag vaknar med strålande humör imorgon!


Trött

Väldigt otaggad på livet, vilket jag har varit nu ett tag. Skrev kemiprov idag, blö!

Nu ska jag se handboll, heja Sverige! Kim andersson <3 sen ska jag träffa min älskade Clara.

Puss på er, hoppas ni mår bättre och är gladare.


UNDERBAR

Åh vad jag älskar denna låten. I med hörlurarna och höj volymen. Hans röst ger mig gåshud.

kaffe, kemi och glass

.. mina bästa vänner för tillfället!


plugg

är helt död idag med! pallar inte livet just nu.

Aja, ska iallafall ta itu med allt plugg jag har idag. Har redan skrivit klart 1,5 arbete idag. Men imorgon bjuds det på slutprov i kemi a och dum som jag är har jag inte pluggat så mycket. Så jepp, död tjej här! #*##:@€&?@@


sjukis

Har legat i soffan hela dagen sedan jag skrev senaste inlägget. Känner mig sjukt hängig. Har inte orkat plugga någonting. Blä detta var ju jobbigt.

Hejhejhej sliten tjej!


hemma

Gick upp fem i åtta, var på vårdcentralen en kvart senare och tog den första "gardacil"-sprutan. Nu ligger jag nedbäddad i soffan och tittar på "alla vi barn i bullerbyn". Ska göra detta i några timmar, sen måste jag plugga.

Puss


otaggad

Kom 2 timmar för tidigt till skolan pga inställd lektion. Åkte till pappas jobb och lämnade hans jojokort, åt lunch, hade fysik, hade matte. Träffade Clara, gick hem, åt, la mig under täcket.

Är så otroligt opepp på allt, mina mungipor pekar nedåt och jag vill inget annat än att begrava mig under täcket och sova. Vad är det med mig? Detta är verkligen inte likt mig.


true


.


handboll

Fimpade dåliga tankar, gick ut en runda och rensade huvudet. Nu sitter jag bänkad framför tvn och handbolls EM med te och en bit kladdkaka, sen är det sovdags.


blä

seg dag idag, har delat ut reklam , packat och åkt till mamma. Träffade Katja en stund när jag delade ut reklamen med. Sen har jag mest ätit och bara mest gjort ingenting. Vaknade flera gånger i natt i panik av att inte kunna andas. Pallar inte!

Nu är jag trött, seg och väldigt grinig. Jag HATAR mörker och kyla ! :(

Ser iallafall fram mot att titta på handbollen ikväll.


...

glömde säga att kvällen/natten/morgonen var väldigt trevlig och mysig hehe! Mina kompisar är fina <3


fredag och lördag

Just nu har vi lite släktkalas för pappa här hemma, hälften av gästerna har gått och jag sitter här och halvslumrar i soffan. Igår var jag på fest hos Nathalie med Hanna, Elin och mer folk. Det blev lite kaos, men jaaa sånt är livet. Sov hos N och åkte hem ganska tidigt.

Ska snart sova hehe för imorgon är det söndag alltså massa 2-do's !

Söt bild från igår. Emelie, Hanna och Fredrik.


kväll

Efter att ha bytt om tre gånger så är jag nu klar. Har en såkallad fuldag idag, så ingenting passade. Samma med smink, hår och bilder. Denna kvällen ska ändå bli sjukt kul, det ska jag se till!

Så ja här är tre misslyckade bilder. En är på sminkningen, sotade lite idag.


fredagen den 13e

Skolan idag blev klar på 1 h och en kvart. Sen drog jag och mina fina tvillingar till "grönt och gott" och åt sallad. Cyklade hem i världens motvind och när jag kom hem vek jag reklamen. Efter det städade jag hela skafferiet och kylskåpet. Tog ut allting, torkade av och sen organiserade jag om allt. Känner mig väldigt duktig.

Tänkte ta ett bad snart och sen fixa mig. Ska äta mat hos mina grannar ikväll och sen bär det av mot Eslöv på fest och sen Höör förmodligen, Kul!

Puss


lyckan som uppstår ..

.. När man vaknar på ett strålande humör.
.. När man inser att man kan cykla till skolan utan att frysa ihjäl, blåsa bort eller bli genomvåt.
.. När man inte kan ta en bild på sig själv med öppna ögon för att det är sol ute.
.. När man hör fåglarna kvittra.
.. När man ska till skolan för att ha en lektion.


hej sur sofie

Nu pallar jag inte mer!
Har suttit framför ett halvskrivet "word-dokument" nu i säkert en timmes tid. Samtidigt har jag läst bloggar, kollat lite ny musik och facebook (som förövrigt är fyrahundraelfte gången idag). Min näsa rinner samtidigt som den är så täppt att jag inte får någon luft, jag hostar stup i kvarten och hela mitt huvud känns som om det är fyllt med slem och väger 10 kg extra. Jag är trött och mina ögonlock behövs hållas uppe med tändstickor. Jag vill sova, men vill ändå inte sova .. det kliar i kroppen!
Så för att sammanfatta detta väldigt deprimerande och flummiga inlägg.... jag är trött, jag har inte pluggat NÅGONTING ikväll och jag är allmänt pissed på livet.
Därför ska jag borsta tänderna, sminka av mig och kasta mig i soffan en liten stund .. sen ska jag bannemej sova struntar i vilket.
Sovmorgon och så har jag bara en lektion imorgon, så ska nog överleva. Dessutom kan jag komma hem på eftermiddagen när det fortfarande  är ljust ute och kanske plugga lite (KANSKE)
PUSS

jag vill dö (nästan)


trött_tjej

Kom hem från skolan för ett tag sen. Massa kaos med våra lärare, samhällsläraren är sjuk i cancer och har inte stor chans att överleva, svenskläraren opererade axeln och har varit borta sedan en månad innan jul och fysikläraren ska gå ner i tjänst pga överbelastade armar. Så här sitter vi utan lärare och struktur, kul!

Provet imorgon är iallafall framskjutet, så ska få några andra uppgifter gjorda idag istället .. och jag SKA klara det även fast jag är trött.

Hehe kolla vad sliten jag är.


trötta ögon, lockar och kaffe

God morgon kära vänner!
Torsdag idag, vaknade förkyld ännu en dag .. blää. Vaknade även tröttare än någonsin typ, får hålla upp ögonen med tändstickor idag tror jag. Ska snart till skolan iallafall, kör på naturligt lockigt idag. Jahapp ska bara dricka upp mitt kaffe sen går jag puss.

Hahaha hur stel?


!


Godset

Blev födelsedagsfika tårta och kaffe här hemma med lite grannar för pappa i eftermiddags. Sedan åkte vi tåget in till Lund för att äta födelsedagsmiddag på "Godset", blev god mat och mys. Innan vi åkte hem köpte vi en glass, brr vad kallt det var. GRATTIS PAPPA!

Här kommer några bilder från ikväll.


11 januari

Grattis pappa, 40 år idag!
Jaa idag fyller min pappa år, så ikväll ska vi ut och äta och fira honom.

Slutade tidigare idag pga inställd lektion, skulle plugga på stadsbiblioteket men det var fullt så åkte hem. Och här sitter jag med samhällsboken i högsta hugg med Winnerbäck i öronen. Har massa kvar och sen labbrapport och svenska-sak. Blöö måste bli klar.




i


.


systrar i jeans

Skrev mer än halva rapporten och sen såg jag att det var "systrar i jeans - andra sommaren" på tv nu, så ska sätta mig och titta på den nu.

Puss


plugg

Kom hem för ett litet tag sen och åt nyss en pannkaka med keso och hallonsylt på (om ni inte provat det måste ni göra det, sååå gott). Hade syo snack idag om valbara kurser inför trean, woo asså det börjar närma sig slutet nu. Kaos! Hade iallafall kör sista lektionen idag, bara betygssnack dock gick superbra! Efter det stack jag och Carro i klassen till zen sushi där vi åt ett litet mellanmål och sedan pluggade vi samhälle i 1,5 timme. Åkte sen hem och nu sitter jag här. Ska skriva på en kemikabbrapport nu, och sen ska jag verkligen chilla! Kanske se lite på tv eller sova.

Hehe söt katt vi har, hittade honom sovandes i handfatet.


10 jan

Godmorgon, just nu väntar jag på att mitt nagellack ska torka så att jag kan bege mig mot bussen. Vaknade typ runt åtta i panik och trodde jag hade försovit mig, men det var lugnt. Blev också väldigt chockad när resten av huset var tomt, utan att jag hade hört någonting. Aja, har tom hunnit bada och läsa massa om Thailand (vi ska dit i sommar!!!) nu på morgonen.

Nu är det dags för årets första skoldag. Puss

Hehe trötta ögon!


skola imorgon ..

jahapp här ligger jag helt klarvaken i sängen och tänker. klockan är 23.35 och det är första skoldagen efter jullovet imorgon, vid den här tiden hade jag planerat att sova för lääänge sedan. men nu är det inte så. lyckligtvis så har jag sovmorgon imorgon och behöver inte gå upp förrän åtta. jag har även bestämt mig för att sova bort alla mina tankar och jobbiga problem och vakna med ett leende på läpparna imorgon, skutta upp ur sängen och bara vara glad hela dagen (även när jag klockan halv sex efter skolan, sätter mig på biblioteket och pluggar samhälle), jag SKA klara det!

okeeeej, HEJ flummigt inlägg men det är så jag är idag, det är så jag blir med för mycket tankar och när jag låtsas att jag är glad. nu ska jag tvinga mig själv att sova. puss babes


blää

tänk att ett litet hjärta i chatten på facebook kan vända hela min värld upp och ner.
ska gå ut och prata en runda med katja nu .. i spöregn! älskar mina vänner som ställer upp i vått och torrt <3

sista dagen på lovet

Spenderar sista dagen på lovet vid skrivbordet. Pluggar och lyssnar på Justin bieber. Känns som detta är favvo - sysselsättningen på slutet av varje lov.


har tråkigt på tåget ...


Kväll

Usch nu har jag varit så produktiv hela dagen så att jag spyr. Fixade mig nyss så ska snart ut på lite äventyr, haha. Puss


ansiktsmask

Har vänt upp och ner på hela mitt rum, rensat alla lådor och sånt, dammtorkat och dammsugit så nu är det skinande rent där inne. Just nu ligger jag i badet med en ansiktsmask i huvudet och chillar. Sen har jag ännu fler saker på min "2-do list".


nya träningsskor

Här om dagen när vi var i Malmö för att köpa presenter till min lillasyster så var vi inne på stadium där det var väärsta rean. Då jag var i ett extremt behov av ett par nya inneträningsskor köpte pappa ett par till mig. Nike freext heter dom och känns som om man har ett par strumpor på sig, så himla sköna!

Från 999 till 599 och så blev de mina.


7 jan

Hej!
Vaknade för en timme sen med en känsla av att ha slem i hela huvudet, fräscht! Har tagit det lugnt nu ett tag och ska snart ta tag i mitt liv. Borde plugga lite för det har jag inte gjort på hela lovet, så om jag kunde bocka av några uppgifter idag hade det varit super. Borde dammtorka och rensa i mitt rum. Borde vika reklam. Borde övningsköra. Borde även duscha och göra mig fräsch. Jag SKA göra allt detta idag har jag lovat mig själv. (kanske inte övningsköra, men allt annat!) så jaa dags att sätta igång.

Puss !


t r u e


mys

Idag har jag varit ute en sväng med familjen och handlat, ätit massa god mat och efterrätt, somnat i soffan, tittat på "the voice", ätit lite godis och sånt, gett min syster fina presenter. Jag har även hostat så att jag inte fick luft, haft ett sådant tryck i öronen att jag var nära på att börja gråta och så har jag frusit så mycket så att jag har haft två stickade tröjor och en filt på mig.

Blandade känslor idag. Som tur är har jag bara varit hemma sen jag kom hem i morse, förutom shoppingrundan, och vilat. Ska snart sova så att jag kanske får lite riktig sömn och blir friskare.

Hoppas ni har haft en fin dag i det fina vädret. Puuussss


6 januari

Kvällen, natten och morgonen spenderades med underbara människor. Gick hem från stan runt 12 i solsken, hur najs?

Min lillasyster fyller år idag så vi ska bara fira henne och så, mys. Puss på er


pw och frulle

Godmorgon, mår ni bra idag?
jag mår bra förutom att jag har hosta. Om 10 minuter ska jag möta Katja ute för en promenix som följs av frukost hemma hos henne. Känns väldigt ambitiöst då det regnar och blåser ute haha. Menmen, dags att hoppa i kläderna nu. Puss


.


4 januari

Hej, ligger just nu i badet och tar det lugnt. Kom hem från Höör för kanske 2 timmar sen. Igår blev det en kväll fylld med film, lips sjungande och mys .. var lite tråkigt att åka hem idag. Menmen.

Ikväll är det "the voice" så då sitter jag bänkad framför tvn.


..


2012

Har haft ett underbart slut på 2011 och en underbar början på 2012. Nyår blev lyckat, bio med anne igår new Year's Eve och en promenix med Katja nu på morgonen. Blev drabbad av en akut heshet när jag vaknade på nyår och kunde nästan inte prata två dagar framåt, nu börjar det bli bättre som tur är!

Ska snart se en film med Ebba och sen ikväll ska jag nog till Höör. Slänger upp några bilder från nyår här.


RSS 2.0