Pannkaksfrukost

Vaknade och skulle gå till skolan men blev att jag stannade hemma istället. Pannkakor till frukost och sen ska jag jobba. Ikväll ska jag på middag hos Alice! 

Star for life

Från konserten i Malmö arena
 

lördag

Hej, vaknade sent och har städat mitt rum och sånt nu. Ska snart åka till pappa för att vika reklam osv , sen ikväll ska vi fira Katja med god mat! pussss 

trött tjej

Hej! Fredag idag, SÅÅ skönt. Hade två lektioner idag, prov på ena och 50 min svenska på den andra. Efter skolan hängde jag med Hanna till Malmö där hon färgade sitt hår, sen så gick vi runt i Malmö lite, mysigt! När vi åkte hem så kommer Timbuktu gåendes på tåget, jag såg nog rätt fånig ut när jag satt där med det största smajlet man kan hitta haha. Åt nyss fredags-tacos och snart ska jag se "X-factor", blir alltså en lugn hemmakväll för mig med godis och tidig sänggång, Är riktigt trött idag faktiskt. 
 
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll.
 

ONE LAST TOUR

WEEEHOOOO, nu är det bestämt .. vi ska se SWEDISH HOUSE MAFIA i Köpenhamn den 26 november. Hanna är en ängel som fixade allt!! Är så lycklig.

i knew you were trouble when you walked in

Arbetsmarknadsdag i skolan idag, med två bra föreläsningar och två mindre bra. Var trött som en galning när jag kom hem så tittade på båda avsnitten av "Torka aldrig tårar utan handskar" på svtplay. Det är en serie som består av tre delar och baseras på Jonas Gardells böcker med samma namn, och handlar om homosexualitet, aidsspridning och livet i allmänhet i Stockholm på 80 talet. Mycket gripande serie som verkligen får en att tänka.
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger lite även fast jag egentligen borde hårdplugga då jag har prov imorgon och endast läst 2 meningar av alla tusen sidor vi ska ha. Kommer bli en rolig natt. För snart ska jag ut och träffa Clara, behöver frisk luft för mitt i mitt huvud är allt en enda röra just nu. 
 
Vad tycker ni om Taylor Swifts nya? 
 

Hurricane Love

Detta är fanimej det bästa jag hört på länge : HURRICANE LOVE heter bandet. En låt på soundcloud http://soundcloud.com/hurricane-love/only-human/s-Vvff5 . Lyssna, det är fantastiskt! Killen i rutig skjorta sjunger som en gud.


HELT JÄVLA SJUKT

Sitter här i soffan och försöker andas. 45 första minuter av ren besvikelse och skam men 35 sista minuter med avbitna naglar och ömma händer. Sverige vilket mirakel !!!! Zlatan, Elm, Källström jaaa hela gänget så jääävla grymma. Världens sämsta dag fick iallafall ett superbra slut. Fösta gången jag sitter kvar vid tvn och ser eftersnacket, ZlatanZlatanZlatan.

Tyskland - Sverige

Ger upp denna dagen nu! Ska slå mig ner framför tvn och hålla mina tummar för Sverige i fotbollen. PUSS

Bruno Mars - Locked out of heaven

Vad tycker ni om Bruno Mars nya? Jag gillar den faktiskt riktigt mycket, härlig melodi och Brunos röst är oklanderlig. 
 
Bruno Mars – Locked Out Of Heaven

ÄR DET ENS LAGLIGT?

Wooooooow, jag säger bara WOOOOW! Är det ens lagligt att sjunga såhär fint när man är 12 år???
 

Kör

Haha, loggade in på It's learning och såg att jag hade fått ett meddelande från min körledare. Hon hade bifogat en bild som togs på Malmö Arena förra torsdagen då vi var med på Star For Life konserten. 
Katedralskolans kör med Christina i täten
 

Världens bästa

Okej, jag har ett tips till er såhär i depptider (kan inte bara vara jag?!). Ta en lång dusch eller ännu hellre ett långt bad. Sedan tänder du massa ljus i ditt rum, kokar en kopp te och lyssnar på lugn musik som Enya. Så mysigt!
 
 

grå dag

Grå dag, grå Sofie! Usch, denna dagen har verkligen inte varit väldans trevlig. Är trött och tråkig. Måste plugga, men istället har jag suttit framför datorn och sjungit endast för att göra något roligt.

Jag vill ha sol, värme, något att se fram emot. Jag vill ha dagar utan plugg med personer jag älskar och bara göra vad jag vill. Jag vill kunna gå utanför dörren utan att frysa ihjäl. Och jag vill ha en fungerande iPhone! Oj vad jag klagar .. men det är en sån dag idag. Hoppas ni mår bra iallafall.

Nu ska jag ta på mig en mysig kofta, tända ljus i mitt rum och försöka plugga lite. Sen ska jag se "Ensam mamma söker" och sen ska jag faktiskt sova.


Bra helg

Hej! Helgen har varit super. I fredags var det fest på landet haha, med fantastiska tjejer. Igår var det också "fest". Idag fyller min söta lillasyster Ebba 8 så vi har firat henne och ätit god mat i sällskap med kusiner osv. Så nu är jag HELT slut, ska hoppa in i duschen sen ska jag krypa ner under täcket .. redan måndag imorgon igen blä!

Hoppas ni har haft en grym helg, puss!

Hahah, lagom sliten bild från i fredags. Olsson, Hanna, Emma, Jag & Rebecca


we are beautiful like diamonds in the sky

 
 
 

Lördagsmys

Gårdagskvällen i Höör blev lyckad, med fest och övernattning hos mina finaste tvillingar. Dagen idag har varit seg, med ett litet stadsbesök och sen mys i sängen framför xfactor.

Åt nyss tapas till middag, mums! och nu ska jag snart in till stan för en kaffe och mys med anne! Hoppas ni har en bra helg, puss

HAHAHA

Okej , jag kanske har dålig humor. Men kika in på denna sidan, så jääääkla kul ! 

kanelbullensdag

Kanelbullens dag idag, som om man har kunnat undvika det hehe. Blev en liten fika då svenskan var inställd idag, sen hade jag en till håla så jag och Hanna träffade Clara och åt lite lunch och sånt. Var och hämtade mina beställda skor innan också, fast sen när jag åkte hem fick jag värsta yrselattacken. Samma sak hände vid tre tillfällen i somras också. Så har legat i soffan och försökt andas nu en halvtimme.

Måste skriva en redovisning nu som jag ska hålla imorgon, KAOS! Måste även duscha, packa och välja kläder. Kanske tom platta mitt hår! Så jaaa, jag har massor att göra, hörs puss!

inget jobb

Skulle tydligen inte jobba idag, men imorgon då SKA jag jobba!!! Så blev en runda på stan med johanna och clara istället. Kom nyss hem från Nova där vi köpte present till en familjekompis. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det xfactor.

Förresten så får jag ångest på mig själv. Jag har strukturerat upp allt jag måste göra i min hjärna. Men har inte pluggat en sekund på två veckor typ (förutom inför ett prov och skrivit en inlämning) ... asså jag får panik! Jag måste sätta mig ner och verkligen plugga!!!! Hinner inte idag,men imorgon! 

2 oktober - studentmössa

Hej! Kom precis hem från skolan efter att ha provat studentmössa, jäääkla jidder det där är. Svart skärm i läder/mocka/skinn, tusen bokstäver i olika färger, ull eller inte ull, plast, läder eller papper, paket eller inte paket
 
. Hahah hur ska jag kunna välja?

Iallafall, lagade nyss naajs lunch till mig själv ... makaroner och majs haha fancy!

Nu ska jag bara chilla lite, plugga lite och sen vid halv 4 ska jag träffa Clara innan jag ska jobba! puss
 
 

Mysig kväll

Igår avbokade jag mitt jobbpass, var så trött i huvudet att jag trodde jag skulle somna. På kvällen stack jag och Anne till Robin istället och kollade på Xfactor och mös. Älskar mina fina vänner 

1 oktober

Hej! Vaknade upp supertrött i morse, känns inte som jag sovit på hela natten. Efter två koppar kaffe blev jag liiiite piggare och drog osminkad till skolan. Nu är jag hemma för har håltimme, om 1,5 h har jag kör så ska snart tillbaka till skolan. Ikväll ska jag jobba! Hahah kommer typ somna, Anja. Ledig imorgon iallafall förutom studentmösseprovning vid 11!

Ha en bra dag och kväll. Puss

RSS 2.0