ta vara på dina nära och kära.


funderingar

kunde det bara inte komma lite snö? Just för att det blir mycket ljusare och framförallt mycket mysigare. Just nu är det ju som någon slags blandning av nattsvart vår och höst.

Allt detta mörker gör mig så trött. hela denna veckan har jag gått och lagt mig vid halv tio, men när jag vaknar så är jag ändå lika trött som jag hade varit efter 4 timmars sömn. Detta går inte ur heller utan sitter i hela dagen fram tills jag lägger mig igen. Dessutom har jag inte ens orkat sminka mig eller ens engagera mig över kläder de senaste dagarna heller. Wow big deal känner ni va? Men grejen är den att jag älskar att fixa mig och ta på mig fina kläder. Det är inte så att jag känner mig ful osminkad, men jag känner mig helt klart snyggare sminkad. Och att fixa mig är liksom "en del" av mig själv, okej detta låter sjukt fånigt. Men jag gillar att fixa mig och känna mig fin (som alla tjejer nog gör) iallafall, så nu vet ni det haha.

Jaha här fick ni ta del av några funderingar. Nu ska jag gosa ner mig under täcket, läsa bloggar och lyssna på musik. Hoppas ni mår bra!



sista november

Ojojoj vad jag är trött idag. Just nu sitter jag på biblioteket och pluggar fysik och det har jag snart gjort i 1,5 timme nu. Ska snart möta Clara och pausa lite.

Usch vad jag är trött idag, mina ögon går ihop. Så när jag kommer hem ska jag bara chilla, kanske ta ett bad eller något.



28 november

Tjabbatjenare!
Måndag idag, blev väckt av ett sms en timme innan jag skulle gå upp (har sovmorgon idag) haha, men det funkade ändå. Skolan gick braoo. EFter skolan pluggade jag på stadsbiblioteket med Hanna och sen kom Clara också. Efter det blev det en liten minirunda på stan med Claris i jakt på ett pannband till henne.
Nu är jag precis hemkommen från en övningskörningsrunda. Wiho, andra gången jag körde idag och pappa vågade låta mig köra på en väg med mötande bilar. Det gick faktiskt jättebra, även fast pappa blev lite rädd en eller två gånger haha..
Nu skulle jag egentligen plugga lite svenska men NEJ allla mina anteckningar är hos mamma. Asså fan vad allt går åt helvete med mina inlämningar i det ämnet just nu. HAr fan en inlämning som skulle vara  inne i typ september som inte ens är inne. Fasiken, måste göra den snart alltså!!! Tror jag tar och pluggar fysik istället.
Sen om typ en timme blir det powerwalk med Kääätch.
PUSSSS

advents app

Okej innan jag går och lägger mig måste jag visa en av de mest onödiga apparna. Nämligen "adventsljusstaken". Där kan du bläddra mellan fyra bilder där ett, två, tre eller fyra ljus brinner. Lågorna rör tom på sig. Som grädden på moset kan du välja bland tre olika stämningsfulla låtar som du kan lyssna på samtidigt som du myser till ljusen på din mobil. Hahah!!!

Ni får vända på huvudet :)


lite julstämning

Woho äntligen lite lugn och ro. Sen jag kom till pappa har jag delat ut reklamen i stormen (var jätteblöt när jag kom hem), handlat mat och ljusslinga med pappa, öppnat presenter, ätit sushi och lussekatt, satt upp en julstjärna i mitt rum och packat upp.

Nu har jag fått mer julkänsla, stjärnan i fönstret gör mycket. Dock är detta vädret kaos, mina ben blåste nästan bort när jag gick i stan.


första advent

Hej!
Idag är det första advent och jag har NOLL julstämning, storm och massa regn. Blööö.

Ska snart till pappa. Och sen blir det födelsedagsfirande för mig. Ska dock dela ut reklam också.

Kul kväll igår förresten, förutom regnet.

Pusss


träffa anne

Ska snart äta och sen bär det av till Lund för att träffa anne. Tror det blir fest ikväll.

Såhär ser jag ut med fejksmile på läpparna.


övningskört

hej.
idag har jag övningskört för första gången i mitt liv, för att inte veta vilken kopplingen eller gasen är så gick det väldigt bra! Körde runt, runt på en parkering. om några gånger kommer jag klara det galant.

Förövrigt är det inte min dag idag. Är så himla ledsen och lättirriterad. Kul att du förstör mitt liv liksom!

Tror jag ska träffa anne ikväll. Puss


åh

Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu, har skrivit, suddat ut, skrivit .. typ 5 inlägg hittills, men inget av inläggen sätter ord på mina känslor och funderingar. Kan bara säga att jag är förkrossad, besviken och sårad. Det sammanfattar allt i tre ord.

Åt tacos och inte taxis (som det står i förra inlägget) ikväll, kollade på barnprogram och idol med min söta lillasyster. Vid nio kom Katja förbi och pratade lite. Nu ska jag sova.

Oj vad jag är glad, NOT. Men ååh vad jag är ledsen nu. IDIOT!


godis, ljus, minimello

har nyss ätit taxis och nu myser vi i soffan med godis och tända ljus framför minimello.


.


fredag

Hej! Idag är det fredag, ååh så skönt. Provet gick väl helt okej, varken bu eller bä. Men vad ska man förvänta sig när man pluggar 1 dag innan?

Aja, sista lektionen var inställd så slutade 13.25. Så nu är jag hemma hos pappa där jag ska passa axel och Ebba hela kvällen. Blir tacos och idolmys! :)

Hoppas ni får en skön fredag. Puss


öppethus och kemi

Ligger äntligen i sängen och just nu kämpar jag för att hålla mig vaken. Det har varit en lång och hektisk dag idag. Som jag skrev tidigare pluggade jag massor, åt lunch, fikade en liten fika med söta klasskompisar och sen var det öppethus. Vi sjöng massa och mellan uppträdandena så träffade jag lite kompisar som också var på öppethus.

Efter allt var klart åkte jag hem och pluggas en timme till. Ååh måste lära mig att börja plugga i tid så att jag inte behöver panikplugga i sista sekunden.

Vill tipsa er om ett kul spel till mobilen " temple run" heter det.

Nuuuu ska jag sova. Imorgon är det fredag, åh så skönt!


pluggelipluggplugg

Idag är det öppethus på katte vilket betyder att vi slutade klockan 10.50. Efter det gick jag till coffeebreak och åt lunch samtidigt som jag pluggade i 2 timmar. Nu har jag förflyttat mig till stadsbiblioteket och har suttit är i snart en timme.

Om två timmar ska jag vara på skolan igen för kör. Hoppas jag hinner plugga lite till ikväll bara. Kemiprov imorgon!


:)

Gick en runda med Katja , rundan blev ca 1,5 timme lång, alltid trevligt att prata av sig lite.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Tidigt uppgång imorgon. Idag kommer jag somna med ett stooort leende på läpparna och en varm känsla i kroppen. Hoppas detta är påväg åt rätt håll nu. Hehe, <3


söta syskon

Har så söta småsyskon. Har suttit i soffan större delen av kvällen med Ebba och myst, hon har krupit sig så tätt intill mig som det bara går. Har nyss lagt Ebba och nu ska jag bada. Efter det ska jag förhöra axel på engelskaglosor.

Om en timme ska jag ut och gå med Katja också. :) pusss

Söta Ebba och sixten


hejåhå

Skola 8.15 - 14.30 , sen åkte jag till pappsen för att passa axel och Ebba. Hittills har vi tittat på "Rasmus på luffen" och ätit mat. Och snart är det bollibompa hehe. Axel är dock på träning.

Ska ta mig ett bad sen när Ebba sover, och sen är det nog bäst att jag pluggar lite. Annars får jag göra det imorgon, Slutar nämligen 11.10 sen ska jag vara med på öppethus vid 4.

Pusss
Hahah sliitna tjejer


chaibaby

hejhejhej!
Sitter nu i min säng efter kör, utv-samtal, mat och lite modelljakten. Är så jäääkla trött, men måste läsa lite kemi. Annars kommer det gå åt helvete på provet, rent ut sagt.
Om en timme är det Desperate Housewives, då ska jag belöna mig (om jag har pluggat) med en chailatte och lite choklad. Om jag inte har pluggat kommer jag äta det ändå, heheh.



Tisdag

Idag har jag d-dag, är alltså ledig. Ändå sitter jag på bussen mot skolan nu. Ska nämligen ha kör från 13.15-15.15, vi ska öva luciatåg och lite så, mys! Måstemåste införskaffa mig ett lucianattlinne.

Sen 15.40 vankas det utv.samtal.

Ikväll måste jag verkligen plugga kemi, har inga ursäkter idag som gör att jag kan slippa det.

Puss på er


så lycklig

idag är jag så himla lycklig. har världens bästa kompisar, verkligen världens bästa! Är så himla bortskämd med dessa, och så otroligt lycklig över att jag har dom.

Jag har även världens bästa familj som alltid ställer upp i vått och torrt.

Denna födelsedagen har varit så himla bra. Ligger i min säng och gråter glädjetårar. Åååh vad jag älskar mina vänner, de är så fantastiska.

Fick även ett samtal och ett sms som gjorde mig såå glad!

Sen vill jag även tacka alla min Facebook-vänner äkta som oäkta. Gratulationerna bara öser in.


birthday

idag är det min 17e födelsedag. Blev väckt av skönsång klockan 6 i morse. Fick massa fina presenter och fortsatte sedan sova en timme.

Sen var det skola och efter skolan träffade jag Clara. Vi "pluggade" fast det gick inte så bra. Och sen drack vi te på ett mysigt café. Sedan åkte jag hem och på vägen hem köpte mamma och jag sushi och kinamat. Väl hemma blev det en mysig födelsedagsmiddag för mig.

Måste bara tillägga att jag blir helt rörd och smickrad över alla grattis. Blir så lycklig när mina vänner skickar fina sms eller kommer med söts presenter. Jag kan inte annat än le idag, jag har världens bästa kompisar!


trött

Åh vad jag är trött. Kröp nyss ner i sängen så lär väl somna när som helst.

Fick dock ett sms som jag känner kommer göra att jag somnar med en klump i magen. Åh vad jag hatar detta.

Aja imorgon fyller jag år, wiie. Har faktiskt lite små fjärilar i magen som man hade när man var mindre. Haha.


massa fina presenter

Nu har alla gäster gått. Har ätit massa kakor, tårta och fått fina presenter.

Här är vad jag fick:
-pengar
-ringar
-ett Thomas sabo armband

Tack så mycket !


söndag

Godmorgongodmorgon.
Igårkväll drog jag och Clara på fest , med ida, felicia, sofie och karolina (som jag skrev.) Den ägde rum utanför Dalby på en stoooor gård, i en typ "festvåning" väldigt fint! Iallafall så var det roligt folk, bra musik (när den inte bytades) och nice place. Kom hem klockan 02.40, så nu är jag lagom pigg.

Ska snart dra mig upp ur sängen för om en timme ska jag ta bussen till Lund. Sen ska jag dels ut reklam och sen ska jag hem till sandby igen. Klockan tre blir det kalas för mig. Wooho stressigt värre. Aja nu har jag bråttom. Puss


chill

har verkligen chillat i sängen hela dagen, ångest på det!

Snart ska jag äta och sen bär det av mot Dalby för fest. Lär inte stanna där så jättelänge eftersom jag ska upp tiiidigt imorgon. Men kul ska det bli.

Vad ska ni hitta på ikväll? Puss


fredag + lördag

heej snyggingar!
What´s up?

Igår var det skola, sen en massa farande och flängande fram och tillbaka från Lund. Tillslut åkte jag Anne och Katja på fest. Det var trevligt som alltid. Tjejerna sov här ikväll, men var tyvärr tvugna att åka hem tidigt. Så sen de stack har jag kollat på gårdagens IDOL som jag missade. Molly var fantastisk! Sen började jag faktiskt gråta när Amanda P åkte ut, hon har varit en favorit för mig under hela programmet.
Nu ska jag ta tag i mitt liv och börja städa. Ska även hjälpa mamma att baka. Imorgon blir det nämligen släktkalas för mig. På måndag är det min födelsedag, wihooo 17 år!
Jaohaapp, hoppas er fredagskväll var till belåtenhet och att denna lördag blir näääjs! puss på er

så sant


duktig tjej

Nu har jag både varit hos Clara och hjälpt henne med ett skolarbete och sen har jag även städat toaletten här hemma, vilket är något av det äckligaste jag vet. But i did it, och nu är det fräscht igen :)

Något som inte är lila fräscht är jag, juuust look at me:


torsdag

hej fina!
Idag är det torsdag, om ni inte visste det. :) imorgon är det fredag och den är det helg. Wiho!

Skolan idag gick bra, men nu är jag huuuur trött som helst. Blä. Kanske måste plugga idag, får se annars vet jag ju vad jag ska göra om jag får någon ledig tid i helgen!! :d

Idag är jag svartklädd. Stickad tröja med en polokrage, dock ingen tajt krage, svarta jeans, boots, hög toffs och sen piffade jag till det med ett rött läppstift. Tyvärr vill jag inte fastna på bild idag. Så detta är vad jag kan erbjuda.


flickan och kråkan

Hej, sedan jag gick ut ur dörren i morse har dagen gått i ett. Nu är jag äntligen på plats i sängen igen, nyduschad och allt. Dags att sova snart, ska upp tidigt imorgon.

Nu till en helt annan sak. Har ni hört "flickan och kråkan" med Mikael Wiehe? Om inte tycker jag ni ska lyssna på den. Jag får rysningar längst ryggraden och gåshud på armarna, den är så himla läskig. Tycker den är bra men på samma gång hemsk, den påminner mig lite om en skräckfilm. För att framhäva känslan tycker jag ni ska lyssna på låten högt i hörlurar.

Haha random men värt att kommentera. Nu ska jag sova iallafall. Natti!


I said brr

Godmorgon,
Hur är det med er? Med mig är det bra, vaknade tidigt även fast jag är ledig idag. Sitter nu och dricker te och äter frukost framför vakna med the Voice.

En annan sak uuusch vad det är kallt idag. Termometern visade -2.7 grader när jag vaknade, det är ju helt galet kallt. För bara några dagar sen var det 10 plus.

Aja, idag ska jag städa, kanske plugga lite, åka till Nova och titta ut saker jag önskar mig när jag fyller år. Sen ska jag kanske plugga lite också, det behövs! Iallafall klockan 3-5 ska jag till skolan för lite fysik och vid 5- halv9 ska jag på handledarkurs så att jag kan börja övningsköra. Jag har ändå en del att sysselsätta mig med idag.

Puss på er


not satisfied

Okej jag vill reda ut lite saker nu. Jag brukar inte vilja klaga, jag har alltid tyckt att det har varit bäst att bara bita ihop och gå vidare. Liksom strunta i det tunga som finns på min rygg. Men nu på senaste tiden har det blivit lite mycket av just klagandet. Fler och fler saker har lagts i ryggsäcken för att tynga ner och jag har nu nått punkten där tom mitt fejkleende kan genomskådas. Jag orkar helt enkelt inte låtsas mer.

Jag har världens bästa vänner, världens bästa familj och världens bästa klasskompisar. Jag trivs med tillvaron helt enkelt. Men trots detta tynger saker ner mig. Jag har nu bestämt mig för att verkligen ta tag i detta. Jag ska alltså inte bara skaka av mig problemen utan analysera de på djupet.

Då problemen löses en efter en kommer ryggsäcken bli lättare och leendet på mina läppar kommer bli äkta igen. Visst kommer jag stöta på hinder på vägen. Men jag vet att jag kan, bara jag vill!


.

Åh vad jag är trött. Ligger just nu nerbäddad under mitt täcke i soffan och kollar på top model och snart är det DHW !! :D

------------------------------------

Är så trött på dethär nu. Du säger en sak men jag kan läsa en annan. Vill ju tro på det du säger till mig, det som vi kommer överens om. men orkar inte att du lever ett dubbelliv. Ryck upp dig och ta tag i det. Snart finns jag inte kvar längre.


natti

Struntade i att plugga, kände mig inte kapabel till det. Får läsa igenom sidorna imorgon.

Gick en runda med Clara som jag egentligen inte borde gjort. Ligger under täcker och fryser nu.

Aja, tror jag ska sova nu. Först ska jag bara reda ut lite saker med en väldigt viktig person. Natti

Kan bjuda på en bild på hur mitt hår ser ut när jag bara har låtit det själv-torka efter jag har duschat.


i can't handle it

Sovit i soffan några timmar nu. Dags att plugga lite, måste trots allt till skolan imorgon. Wiho det slog mig nyss att jag har sovmorgon till 11.25 ,

Aja, förutom denna infektion (?) i kroppen så är det en annan sak som tynger ner mig. Klarar snart inte detta mer. Nonchalant är vad du är, även fast du gång på gång påstår motsatsen.


14e november

Jahapp, då blev det som jag inte ville. Fick gå hem från skolan för att jag mår dåligt. Mamma hämtade mig och sen åkte jag inom Ica för att köpa något mumsigt. Nu har jag gosar ner mig under täcket framför tvn.

Ska göra allt för att bli frisk nu.


jag hatar att bli tagen i andrahand!


13 november

Hej,
Idag har det varit en effektiv dag. Har både vikt och delat ut reklam, städat, packat, varit hos mormor och morfar och fikat och nu är jag hos mamma.

Puuh, är så trött nu, ikväll ska jag verkligen inte göra något ansträngande mer än att äta och sen ta mig till soffan.

Skulle ta en bild på mig, men kan knappt hålla ögonen öppna. Så ni får nöja er med denna.


fars-dag

grattis på fars-dag pappa!


:)

Dagen i stan med Clara var mysig.
Kvällen med anne var suupertrevlig och för att göra en lång historia kort sammanfattar jag den med tre ord: vandring, kul sällskap och dans! Tack för allt.

Nu ska jag gosa ner mig under täcket och sova. Imorgon är det söndag och farsdag. Puss


12e november

Hej!
Mysig kväll igår.
Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och köra till stan och träffa Clara. Ikväll kanske jag ska träffa anne (hoppashoppas!) annars ska jag vara hemma och passa småsyskonen.

This is me 2day:


krossad

ena halvan av mig vill bara ta bort ditt nummer, blicka dig på facebook och radera alla våra minnen.
andra halvan av mig vill lägga sig ner och gråta, kasta sig i din famn och säga att jag saknar dig.

det blir så jobbigt när det är såhär. man tänker och överanalyserar saker. du är så bra, men varför blir det då såhär.

ååh <3


111111

hejj,
hur är det med er?
jag mår bra förutom att jag är lite småledsen av en anledning. Men det ska jag borsta av mig nu och skita i.

Skola på dagen, sen skulle egentligen en annorlunda sak hända ikväll vilket det inte gjorde. Så älskade Hanna och Elin räddade mig, så vi kollade på idol och lite sånt mysigt i Höör istället.

Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Måste dock bara kommentera 111111, coolt tycker jag!

Här är lilla jag idag. Puss


:@


några peppande ord till er


let's go pw


wääh

hej!
försov mig imorse, istället för att panika hoppade jag över min 50 minuters långa biologilektion. Fy på mig. Men vad ska man göra när klockan inte ringer?
Så ja, det blev två lektioner idag då. Efter skolan gick jag till en trafikskola och gjorde ett syntest. Nästa onsdag ska jag gå på handledarkurs och sedan är jag redo för att sätta mig bakom ratten och övningsköra. Wiho!

Ska snart plugga lite engelska, har boksamtal imorgon. Sen ska jag nog springa eller pw'a.
Är så glaaad idag. Hoppas att det blir som jag vill imorgon, hoppas hoppas hoppas!
Aja, nu äre mat. PUSSELIPUSS

111109

HEJHEJHEJ!
Pjuuh, fysikprov avklarat. Bara en sak kvar denna veckan, engelska"redovisning".
Fika efter skolan med Johanna, Alice och Isabella. Sen träffade jag även Clara.
Är så fruktansvärt trött nu, tror det är dags att sova.
Ojdå vilket intressant inlägg. PUSS

8 november

Hej!
Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bra, tempot i mitt liv ligger på en hög nivå just nu, men jag både klarar av det och njuter av det. Gillar att ha mycket att göra! Haha Gud vad jag låter töntig, men det är sant.

Kan både bocka av ett svenskatal och spanska boksamtal på min "2 do list" idag. Imorgon har jag fysikprov.

Just nu tar jag en välbehövlig paus i badet. Om en halvtimme börjar DHW (Katja det var visst idag hehe). Sen är det nog bäst att jag pluggar lite till.

Aja, njut av denna bilden tills vi hörs nästa gång. Puss


puuh

Hej!
Dagen har inte varit nådig. Skola från 09.50-15.00, sen mötte jag Clara och så pluggade vi på biblioteket till 18.30. Sen cyklade jag hem och åt. Sen pluggade jag ytterligare tre timmar. Nu är jag så trött, fast det spritter i kroppen och känns som om jag har myror i benen. När jag pluggar så effektivt kan jag aldrig somna, det är ju då jag behöver det som mest.

Kan iallafall trösta mig med att jag har sovmorgon till 11.25 imorgon, så kan både sova länge och hinna plugga igenom mitt tal och den muntliga bokredovisningen på spanska.

Nu ska jag lyssna på relax musik och tänka på Justin Bieber, hehe. "best male artist" och "best pop artist" på EMA igår, inte illa! Och han är ju helt perfekt!


trööött

Just nu skulle jag behöva tändstickor för att hålla upp mina ögonlock. 6 timmars sömn efter massa dans, reklamvikning och utdelning, sen gäster på det hela har tagit kål på mig. Ska snart krypa ner under täcket och soooova.

Imorgon är det skola , buhu. Har huuuur mycket plugg som helst, till tisdag och onsdag. Känns att man kastas rätt in i verkligheten igen. Bara att bita ihop.

Godnatt på er


grekfest

Är nyss hemkommen från en grekfest i Helsingborg. Sminkade anne hos henne och tio minuter innan de skulle åka blev jag tillfrågad att hänga med. Så det var bara att kasta på sig en fin blus från anne, platta igenom håret, sminka mig lite snabbt och sen på med klackarna! Det var iallafall jätteroligt, har dansat grekisk dans så att fötterna värker.

Nu ska jag och anne sova. Hoppas ni har haft kul ikväll.


dialog mellan mig och ebba

Jag och min 7 åriga lillasyster satt och pratade lite innan idag, så kom vi in på födelseår.
Ebba: Levde jag 2008?
Jag: Ja det gjorde du, det var tre år sen.
Ebba: Levde du innan 2000?
Jag: Ja, det gjorde jag.
Ebba: När föddes du?
Jag: 1994.
Ebba: När föddes mamma?
Jag: 1970- någonting.
Ebba: Levde hon på stenåldern?

5 november

Vaknade på topp, men blev irriterad direkt när jag läste kommentaren som jag nämnde i förra inlägget. Tänk att en sån liten sak, som man inte ens ska bry sig om, kan förstöra hela ens dag. Tror jag ska dra på mig joggleggingsen och proppa i hörlurarna i öronen och gå en låååång runda för att rensa huvudet. Sen måste jag faktiskt plugga idag. Sjuuukt deprimerande, men lovet är faktiskt slut imorgon. Det är söndag, reklamdag och sista lovdagen. Blääääää!
Aaa, asså nu måste jag nog göra något innan jag sitter i pyjamas hela dagen, hehe. Hoppas ni får en toppendag. PUSS

ONÖDIGT

Egentligen ska jag inte ens lägga ner energi på detta, men det gör mig så himla arg. Gick in på bloggen och kollade kommentarer, så ser jag att det finns en ny från "anonym". När jag sen klickar mig vidare och ser kommentaren vill jag bara kräkas. ANONYM skrev "Oj, du glömde visst att du har rouge, foundation/concealer, puder, ögonbrynspenna och eyeliner också.".
Jag fårstår verkligen inte grejen. Får jag inte sminka mig som jag vill? Vad ger dig (anonym) tillåtelse att klanka ner på någon? Plus att du gör det anonymt, typ det fegaste man kan göra. Visst får du ha åsikter om mig, men om du nu vill framföra dessa så ser jag gärna att du gör det med ett namn.
Känner du någon tillfredsställelse, känner du dig själv snyggare eller känner du dig bättre på något vis när kommenterade detta äckliga på min blogg? Svaret är förmodligen NEJ! Frågan är då varför man är så jävla dum att lägga ner energi just på att skriva elaka saker till andra? JAG FÖRSTÅR INTE.  Har ingen lärt dig att "om man inte har något snällt att säga, så ska man vara tyst"?
Vill tacka "anonym" för att du kommenterade, du gav mig en mer läsare väldigt snällt. Men i fortsättningen skulle jag uppskatta om du vågar säga vem du är, TACK!

MAGISKT

Fruktansvärt bra, jag får rysningar!



.

Åh vad det kändes ovant att sminka sig och platta håret. Är iallafall ready 2 take off nu, bara Clara blir färdig. Hehe. Kör på mascara på överfransarna idag bara.

Haha här ser ni hur mongo-soffe ser ut idag. Besos


el cuatro de noviembre

Hej!
Vaknade tidigt idag, vet inte vad problemet är .. somnar tidigt och vaknar ännu tidigare. Snart är det dags att ta tag i livet. Ska packa upp, städa lite, kanske plugga lite och fixa mig. Ska nämligen träffa saknade Clara idag, wiho! Hoppas även på att jag får träffa mina tvillingar idag med. :)

Ooh vilket roligt inlägg, känner att ni dör av uppspeldhet på min dag! Här får ni iallafall två bilder på vår kattunge - SIXTEN!


borta bra men hemma bäst

Hemma igen efter tre underbara dagar i min mormor och morfars stuga i skogen, med anne och Katja. Vi åkte dit med mjukis, joggleggings, hoodiesar och tröjor proppade i väskorna. Inget smink, inga fina blusar, inte ens parfym. Vi har bara tagit det lugnt, varit ute och gått och cyklat i skogen, lagat mat, kollat på film och myst. Igår cyklade jag och anne till Höör vilket är lite mer än en mil enkel väg (haha) för att köpa snacks och lite te, vi är galna! Katja som tyvärr blev sjuk var hemma i stugan och tog det lugnt.

Nu är jag iallafall hemma, har lagat mat med pappa, sprungit en runda, myst med vår nya katt Sixten, pluggat lite och nu ska jag duscha.

Här kommer några dräggiga bilder från vår lilla tripp. Puss


N O V E M B E R

Godmorgon.
Idag är jag verkligen uppe med tuppen, ska nämligen gå hemifrån innan klockan nio. Sen bär det av mot stugan. Det ska bli super mysigt!


RSS 2.0