Du är fin som du är vad andra än säger!

Jag är arg och ledsen och undrar "Varför man ska trycka ner andra"? Vad är det som är så roligt med att säga nedlåtande saker till någon annan? Det gör en inte till en bättre eller snyggare person själv och det kan absolut inte göra en mer lycklig. Det som gör mig ännu mer irriterad är att de personerna som trycker ner andra för små skitsaker blundar för sina egna problem som egentligen är tusen gånger större! Trycker dom ner andra för att få bekräftelse på att de inte är de enda som har problem, eller? Jag finner liksom inga ord, varför kan man inte bara skita i att yttra sig om man nu måste tänka något negativt om någon annan? Det lönar sig inte för varken den som får kommentaren eller den som kräker den ur sig. Den som får kommentaren blir (även fast den inte alltid visar det) sårad och även fast den egentligen hade viljat det kan den inte skita i att ta åt sig. Hur fan ska man kunna bli snyggare (eller vad det nu är man klankar ner på) om man får negativa kommentarer hela tiden?

Åhhh, varför kan man inte bara ge varandra en massa komplimanger istället? Om man ger komplimanger får man de oftast tillbaka och det gör både dig och den andra personen gladare. Då blir personens utstrålning starkare och de små felen blir på så sätt mindre synliga.

Behandla folk som du själv vill bli behandlad, och jag tror absolut inte att det är en massa nedlåtande kommentarer du vill höra dagarna i ända? Och tänk på att du är fin som du är vad andra än säger!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0