Uppe med tuppen!

Nu har jag vaknat och fixat mig och snart bär det av till Katja. Jag ska som sagt hjälpa henne att flytta, eller ja hennes familj ... men ni förstår! :) Stannar nog där till efter tre eller något sådant, men vi hörs sen!

Här är lite dages-pics:

Inbakad-fläta i håret.


Hood, leggings och en tee! Perfa outfit för flytthjälp!! :)

Som sagt, hörs sen!
Puss, <3

Let's dance - time!

Nu ska jag ner och umgås med familjen framför "Let's Dance". 



Ha en mysig fredagskväll! :)
Puss, <3


Dagens - efter mulning!

Här kommer en bild på dagens sköna!
Bilderna är tagna efter jag är mulad, så ja ... mitt smink är HELT borta, och har helt lockigt hår!


Sammetsleggings - BikBok
Lila/rosa "blus" - vet ej
Svart kofta - H&M


Puss, <3

Fredagsmys

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga idag. Men för det första är jag superduper trött idag och för det andra gick jag hem till Katja direkt efter skolan. Så det har jag att skylla på iallafall. Sen så måste jag faktiskt klaga på Gunnesboskolan idag!!! Började skolan klockan 8.10 då vi skulle ha bild, men nej bildläraren var tydligen sjuk ... så vi gjorde absolut ingenting på den lektionen! Sen så var det spanska, woho kors i taket att läraren var där! :o Sen så skulle vi ha SO, men sjukis lärare ... Så vi gjorde ingenting på denna lektionen heller!!! Gick hem kanske 45 minuter tidigare och käkade lunch hos Linnea. Sen så var vi tvugna att gå tillbaka till skolan för att vi skulle ha NO. Läraren var borta här också, så vi fick ha en vikarie. Hon sög verkligen och det enda vi gjorde var att skriva ett läxprov! Sen sprang alla runt i klassrummet och bara skrek typ?! :o Det som jag vill ha sagt är alltså att Gunnesboskolan suger när inte de riktiga lärarna är där!!!! Visst är det sjukt skönt att inte göra någonting på lektionen, men vi har faktiskt saker att göra ... som ska vara klart på tisdag! :S Aja, vi får väll hoppas att sakerna blir framskjutna lite! :) När man skulle gå hem blev man mulad också!!! :(

Sen gick man som sagt hem till Katja och chillade lite eftersom hon ska flytta imorgon! :o Så då ska man befinna sig hemma hos henne klockan 9.00 imorgon och agera flytthjälp ... får ju se hur det går med mina mega muskler, hehe!

Nu är det dags för fredagsmys, :)
Puss, <3

God natt-inlägg

Även fast jag inte har något vettigt att skriva, måste jag ändå göra ett såkallat "God natt"- inlägg. Jag är nyduschad och fräsh och helt klar med alla läxor tills imorgon. Så nu ska jag gå och lägga mig tidigt för en gångs skull.

Puss och godnatt ! <3


Right now

Nu ska jag ta ett långt, varmt bad och samtidigt ska jag läsa lite no ... läxförhör imorgon nämligen.


Right now ... väldigt ugly!

Vi ses sen,
Puss, <3

28 januari

Idag är jag hemma tidigare än vanligt, eftersom vi slutar klockan 14.10! Det var faktiskt inte lika tråkigt i skolan idag, som det brukar vara... positivt! :) Nu ska jag läsa min no och sen så har jag inga fler läxor tills imorgon, så ikväll har jag tid att göra saker som jag aldrig har tid med annars. Så som att städa, göra hårinpackning och lite annat smått och gott! :)

Vi hörs senare,
Puss, <3


Plugg + te = sant

Nu sitter jag vid skrivbordet med en hög med läxor framför mig, på listan kan jag dock bocka av engelska och spanska. Så nu har jag inte så himla mycket kvar, ska nog försöka läsa so och no en gång ... sen får det faktiskt vara färdigt med plugget för ikväll. Jag äter också ett äpple (!) och dricker en kopp vanilj-te! :)



Efter plugget ska jag hoppa in i duschen och sen är det läggdags för mig.
Puss, <3

Dagens sköna






27 januari och snöstorm!

Idag har det varit skola och massa sånt tråkigt som vanligt, ingenting att orda om! Men idag är det också snöstorm, jag som verkligen trodde att vintern skulle ta slut och att vi snart skulle få skymta solen och vårblommorna. Men nej, istället sätter det igång att snöa som aldrig förr!!! Jag hatar snö mer och mer för varje dag som går ... åh! :o 

Nu måste jag ta tag studierna, som sagt jag är på efterkälken med att plugga. Vädret hjälper verkligen inte mig till att bli mer sugen. Aja, är man tvingad så är man! :(

Bilder och lite mer positiva inlägg kommer nog senare ikväll, om jag nu har lust att skirva något! :)
Puss, <3

PH och äpple

Sitter i sängen och tittar på Paradise Hotel med ett äpple i handen- Och nu är det verkligenriktigt spännande! :D Åh, vill inte att det ska sluta .. typ bara två veckor till final eller något?



Puss, <3

Dagens


Tee - JC
vitt linne
svart/grå jeansleggings - H&M
svart kofta med små paljetter på - Polarn och Pyret (haha)

Puss, <3

26 januari

Dålig uppdatering idag ... men nu kommer ett inlägg - bättre sent än aldrig, eller vad säger ni? Dagen har tillbringats i skolan, men började med en underbar sovmorgon. Skolan var lika tråkig som vanligt och det hände ingenting som är värt att skriva om. Efter skolan så gick jag och Katja till Nova och kom hem med några fina saker (se bilder). När jag kom hem började jag plugga direkt, eftersom jag känner att jag har slarvat lite med det de senaste dagarna. Men håll med mig om att det är dötrist att sätta igång att plugga när man kan hitta på en massa andra roliga saker istället?! Snart kommer jag väll komma in i rutinerna som vanligt igen och förhoppningsvis kommer det vara lättare att ta upp skolböckerna och börja plugga. (Okej, det var bara önsketänkande, men iallafall!!!) Nu ska jag bara sitta vid datorn tills Paradise Hotel börjar! :D


Hårklämmor, H&M : 19,50 :-
Sött Cupcake läppglans, BikBok : 29 :-
Ring, H&M : 10 :-


Cupcake läppglans


Tröja, BikBok : 75% rea på 249 :-
(ser annorlunda ut i verkligheten)

Puss, <3

God kväll

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli fräsh och sen är det Paradise Hotel!!! :D
Jag vet att jag har fastnat för Paradise Hotel och skäms lite över det. Men hallå, jag förstår inte hur man inte kan tycka om det?! ;)

Hahah, godnatt på er iallafall.
Puss, <3

25 januari

Grattis till Anne, Isak och Katjas pappa som fyller år idag!!! :)

Idag är det måndag och första dagen efter helg, alltid lika tröttsamt! Skoldagen var ingen höjdare men fick sluta en halvtimme tidigare eftersom lärarna skulle på någon föreläsning eller något sånt. Efter skolan gick vi till CG och köpte tårta och sånt, sen gick vi hem till Anne och firade henne! Jag har också städat mitt rum idag!!! Så nu kan jag ta mig fram och hitta saker som jag vill hitta, väldigt praktiskt må jag säga.

Sen har jag bekräftat min gymnasieansökan, vilket var på tiden. Jag fick fylla ut med 4 andra skolor eftersom det är bäst att man har många val. Så det blev:
1. NVNV, Katedralskolan
2. NVNV, Spyken
3. NVNV, Polhem
4. NVNV, Humanus
5. NVNV, Jensen (stavning)
Som jag tidigare sagt så vill jag bara in på Katte, så kommer göra allt för att komma in!!! :D

Väldigt hoppigt inlägg, hehe !!! Men nu kommer en bildbomb med bilder på mig och lillasyster!


Puss, <3

Söndagskväll

Hemma från bio nu. Den var faktiskt helt okej, dock en barnfilm, hehe! ;D
 Nu sitter jag bänkad framför tvn och tittar på "Blåsningen". Sen måste jag göra min matteläxa och sen är det nattinatti för mig.



Puss, <3

Söndag

Idag är det söndag och jag vaknade med ångest. Har så himla många saker på min "Att göra-lista" så vet inte alls i vilken ände jag ska starta. Låg i sängen liite för länge och bara gjorde ingenting, sen delade jag ut reklam. Sedan sa pappa till mig att vi skulle gå på bio med familjen, perfekt för mig som är lite deprimerad! :o Vi ska iallafall se Planet 51 någon animerad barnfilm, hehe. När jag kommer hem får jag ta tag i städning av Bagdad-rummet (mitt rum) och några läxor!


Idag längtar jag också efter sommaren något fruktansvärt mycket!!! Värme, bad, bränna, Grekland och ledighet .. Ja allt! Tänk att vakna upp och sätta på sig bikinin och dra till havet eller nånting, herregud vad jag längtar!!!


Turkiet, 08


jag 08, solbränd! :o

Ha en bra söndag allihopa!
Puss, <3

Hope for Haiti

Justin Timberlake & Matt Morris -  Hallelujah


Beyonce - Halo


Jay-Z, Rihanna, Bono, The Edge - Stranded (Haiti Mon Amor)


Puss, <3

Fixar mig

Jag är hemma från Katte och stan nu. Jag är helt säker på Katte, men ville ha lite mer info om vad estetisktval är för något ... står mellan dans och musik. Vet fortfarande inte vad jag ska välja. Sen så var vi på stan till kanske klockan 4, fikade och sånt. Sen så cyklade vi inom Katjas hus påvägen hem. Nu måste jag fixa mig klart för jag ska till Anne snart och fira henne!

Dagens köp:
Body lotion - Åhlens 29:-

Svart tröja med trekvartsarmar och "puffigare" axlar - H&M 99:-

Och detta har jag på mig nu när vi ska hem till Anne

Tröja med "puffiga" ärmar - H&M
Svart/Grå kjol - H&M
Svarta strumpbyxor
Smycken

Jag vet inte om jag bloggar ikväll, vi får väll se hur jag mår och hur pigg jag är.
Puss, <3


Lördag

God morgon allihopa! :)
Idag var jag tvungen att ställa klockan eftersom jag ska på öppethus snart. Upp klockan nio på en lördag är ingen höjdare. Men nu är jag iallafall helt klar och väntar bara på att Linnea och Katja ska bli klara så att vi kan cykla in till stan. (Lägg märke till cykla!!!) Så det blir på katte förmiddagen spenderas, sen blir det nog en sväng i stan och sen hem. Bloggar senare idag.

Ha en bra lördag.
Puss, <3

Fredagsmys,

Idag har det varit ytterst dålig uppdatering på min blogg, skola och sedan har jag tillbringat hela eftermiddagen/kvällen med kompisar. Dagen har inte varit världens bästa, eftersom det har hänt en del grejer. Jag undrar bara att man kan vara så idiotisk, tänker man inte innan man gör saker?!?! Ja men i allafall... Jag var med Katja hela kvällen idag. Vi var bla, på CG, Värpinge, stan och Gunnesbo. För att skryta lite om att vi var duktiga, så säger jag bara att vi gick från Bantorget till Katjas nya hus, sen till Friskishuset och sen till Gunnesbo. Väl hemma på Gunnesbo gick vi också en liten runda. Rejäl motion är vad det var! :)

Imorgon så ska jag upp klockan nio, för att jag ska hinna fixa mig tills jag ska till Katte på extra-öppet hus. Även fast jag är helt säker på att jag vill gå där, så ska jag ändå dit. ;)

Jag hoppas på bättre uppdatering på min blogg imorgon.
Sov gott kära läsare.
Puss, <3

I skolan

Sitter i skolan och ska leta fakta som Samtidskonst, men nej... Tar foto med Linnea och Falafel-tha-queen,. Här får ni några heeeta bilder!!! :)
Puss, <3

Godnatt

Bedtime outfit:

Natti och
Puss, <3

Natti

Nu har jag varit hos mamma och hämtat mina saker. När jag sen kom hem till pappa fick jag en jäkla huvudvärk och jag som skulle läsa so och no nu på kvällen!!! Får knarka några alvedon och sen får jag tvinga mig själv att läsa no:n iallafall. Imorgon är det ju skola och jag ska försöka vara utvilad för en gångs skull, så därför ska jag hoppa i sängen nu.



Puss, <3

facebook

De söta bilderna fick laddas upp på fejjan istället, det blev bättre så. Snart ska jag åka till mamma och hämta bla. min dator, kläder, smin och några skolböcker. Jag kanske skriver ett litet inlägg sen när jag är hemma eller någonting.

Puss, <3


Torsdag

Idag har jag varit sämst på att blogga, jag vet! Men direkt efter skolan gick jag hem till pappa, vek reklam och sen började jag plugga lite. Eftersom min dator och de flesta av mina andra saker är hos mamma ska pappa köra mig dit senare ikväll så att jag kan hämta de. Som sagt jag har pluggat nu på eftermiddagen och nu sitter jag med en kopp te framför datorn och ska leta lite fakta om en historiskepok till bilden...

Jag är på datorn hemma hos pappa (inte min) och hittade en massa gamla bilder, några kommer upp på bloggen snart! :)

Puss, <3

filmmys

Nu har jag äntligen pluggat färdigt för ikväll. Jag kan engelskglosorna (hoppas jag), 2 av 3 matteuppgifter är lösta, den tredje är typ omöjlig och No och So är läst! Nu hade jag tänkt att koka mig en kopp te, sen krypa ner under täcket med datorn i knät och titta på film. Ikväll blir det "Sommaren med Göran", en hysteriskt rolig film. Såg den på bio och nu ska jag som sagt se den igen. Om ni inte har sett den så kan jag verkligen rekomendera den. Så spring till närmaste videobutik/dylikt eller ladda ner den!! :D

Från:




Till:


Hoppas att ni har haft en bra dag.
Natti & Puss, <3

Snygg väska


En väldigt snygg väska enligt mig. Den är från Friis & Company och kostar 599kr. 

Hitta den HÄR

Onsdag

Nu är jag hemma från skolan, eller kanske för en och en halv timme sen. Men direkt när jag kom hem, slängde jag mig i soffan och tittade på Top Model. Sen väntade mina "underbara" läxor på mig. Så nu sitter jag vid skrivbordet med 3 läxor att göra. :( Tog en paus nu så att jag skulle kunna blogga lite... Sen är det back to work igen, satans läxor!

Dagens enkla:


Vit tee - H&M                                                                                                                             
Svart kofta - Vero Moda
Svarta leggings - H&M                                           
Halsduk - Gina Tricot        
Rosa klocka - Ur&Penn
Armband - H&M + Annes design ;)
Halsband - Guldfynd
Rosett örhängen - Gina Tricot
Ringar - Guldfynd & Kicks                                                                      

Bloggar mer när jag är klar med pluggandet...
Puss, <3


Paradise hotel och ljus

Myser framför Paradise Hotel med levande ljus och te.



Puss, <3

Musik.

Nu har jag suttit vid datorn ett tag och bara lyssnat på massa musik. Seriöst, vad skulle jag göra utan musik... :) Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag titta på Paradise Hotel!!! :D Pluggat som tusan ikväll, känner mig väldigt duktig. Imorgon kommer jag troligtvis inte blogga på morgonen eftersom jag börjar kl 8.05! :(




klassiska webcam bilden, ;)

Godnatt,
Puss, <3


Mitt uppe i pluggandet.

Nu sitter jag med ett berg av skolböcker framför mig. Har redan räknat några matteuppgifter i boken och den första inlämningsuppgiften, sen gav jag upp på den andra... Sen har jag pluggat engelskglosorna, så nu kan jag de hyffsat bra! :) Nu ska jag ta en liten paus i pluggandet och sen ska jag nog kolla igenom glosorna en sista gång...


Gammal bild...

Puss, <3


19 januari

Hej,
Nu har jag precis kommit hem från skolan, eller precis och precis. Men för ett litet tag sen iallafall. Dagen hade inte så mycket roligt att erbjuda. En jobbig idrottslektion och andra tråkiga ämnen. Det positiva med dagen var att jag hade sovmorgon (!!!) och slutade 45 minuter tidigare. Att vi slutade tidigare var eftersom vi bara skulle välja kabaré sak, alltså vad man vill göra på den. Jag valde dans! :D

Nu ska jag sätta min och plugga lite... eller ganska mycket rättare sagt. Har en del läxor denna veckan! :(



Ha det så bra så länge,
Puss. <3

godmorgon

Idag är det tisdag, en dag närmare helgen och skola. Jag hade lite tid över nu på morgonen så kunde göra ett inlägg. Problemet är bara att det inte finns någonting annat att skriva om än skolan, så blir ett till sånt tråkigt inlägg. Jag ska iallafall ta på mig jackan, halsduken, vantarna och skorna och cykla iväg till bussen. Längtar till sommaren då man kan sätta på sig ett par ballerina eller gladiatorsandaler, åhh, det kallas lycka! :) Slutar klockan 15.30 idag, förmodligen lite tidigare eftersom vi bara skulle välja Kabaré sak på TTF. Jag bloggar iallafall när jag kommer hem.

Ja som sagt inte så mycket att skriva om, men här kommer några bilder på dagens:


Långärmad tröja - MQ
Jeansleggings - H&M

Ha en bra dag,
Puss, <3

Godnatt

Nattinatti kära vänner,
jag vet att jag är lite tjatig. :)

Nog om det, här är fräcka tandborstar-bilder:


Puss, <3

Paradise Hotel

Jajajjaa, jag ska sluta tjata om Paradise Hotel. Men iaf, nu ska jag kolla på det ... och sen är det läggdags. Sovmorgon imorgon som jag sa tidigare! ;D


Godnatt alla snyggingar.
Puss, <3

dagens

Jag knåpade ihop en paint bild på dagens outfit, hahah! Jag är verkligen inget proffs på detdär med paint och jag råkade göra något knasigt med ögonen när jag hade hållt på med bilden i 20 minuter, så idag fick jag vara död. ;) Håret var blondt på original bilden. Plus att jag såg att det var något knasigt i botten på bilden, menmen.
Som sagt, verkligen inget proffs!!!


Sammets leggings - Bik Bok
Tröja - Gina
Skor - verkligen inte de på bilden ;)

Puss, <3

en timme

Sitter här framför datorn och mumsar på banan och grönt te och leker med webcamen. :) Orsaken till detta är att Paradise Hotel börjar om en timme och jag är redan klar med alla sysslorna som jag skulle göra idag :P

Här kommer mina vackra bilder :

Puss, <3

måndag 18 januari

Hejsansvejsan,
Förlåt för väääldigt dålig uppdatering på sistonde, men jag känner att skolan tar över min fritid. Så jag lovar att det blir bättre uppdatering på helger och lov. Som sagt, skolan tar över min fritid. Då är det lätt att räkna ut att jag har pluggat efter skolan... Känner mig faktiskt väldigt duktig eftersom vi inte har någon utsatt läxa tills imorgon utan jag på eget initiativ gjorde några läxor som vi har till senare i veckan. Skolväskan bjöd på bla: matte, svenska och engelska idag. Verkligen inte de roligaste läxorna, men jag måste ju! :( Jag ska in på youtube snart och försöka hitta något roligt/bra klipp till min Majas och Annes redovisning om tobak, nästa vecka?! Förresten är det måndag idag om ni inte har missat det, känns gött att det bara är fyra dagar kvar till helgen, haha! Skämt åsido. (Ja, jag är lite trött!)

Aja, dagens outfit var verkligen ingenting att hurra över och jag har inte ens tagit någon bild... Men kanske kan klippa ihop ett litet kollage med kläderna som jag hade på mig, senare ikväll.

Ikväll är det Paradise Hotel, vilket jag absolut inte får missa! Därför får jag inte gå och lägga mig tidigt ikväll heller. Men det sköna är att morgondagen börjar med en sovmorgon, det uppskattas verkligen alltid! :)

Iochmed att jag har haft dålig uppdatering bjussar jag på en bra låt. Ni som kollar på MTV, kan inte ha undgått den. ;)
Alexandra Burke ft. Flo Rida - Bad Boys

Puss, <3

Blåsningen

Det blev ingen dusch för mig just nu, fastnade framför Blåsningen på Tv3.
Hahahahha, säger jag bara. Så jäkla roligt det är. Det blir ett program som jag kommer att följa. ;)
Hahahahahah,

Aa, men nu ska jag faktiskt duscha... :)
Puss, <3

söndagskväll

Jag vet att jag sa att ni skulle få bilder från igår, men det blir inte ikväll iallafall, någonting knasigt hände med min kamera när jag skulle lägga in bilderna på datorn, så de fräsigaste bilderna kom inte in på datan ... Får fixa det imorgon. :s

Idag har jag som sagt delat ut reklam och varit hos mormor & morfar. Sen åkte vi hem, handlade och nu sitter jag framför "Project Runway". Sen ska jag ta en dusch, fixa mina naglar och sova! Åhgud, jag har varit så trött, så trött idag. Hade egentligen tänkt att plugga lite, men nej min hjärna vill inte fungera... :s

Look for yesterday.

tunika - Bik Bok
halv glansiga leggings - H&M
klackar - Din Sko


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, eller om jag har någon ork ska jag plugga lite.

Puss, <3


hej alla glada,

Nu sitter jag här med rosiga kinder framför datorn och har precis delat ut reklam. Ja, tro det eller ej. Jag har delat ut reklam i detta kallllllla vädret. Innan dess sov jag över hos Katja. Bilder från igår kommer upp på bloggen senare ikväll, när jag kommer hem till mamma. Snart ska jag till mormor och morfar och fika och sen hem till mamma som sagt.

Hoppas att alla har haft en bra helg och är taggade för skolan imorgon! ;)
Puss, <3


mot katja,

Sådär, nu är jag fixad och ska aldeles strax sätta mig i bilen för att åka till Katja. Eller först ska vi lämna Elise på bion, sen ska jag hem till pappa och hämta kudde och lite annat sånt. Sen ska jag till Katja. Hinner inte fota så fina bilder ... men här är en iallafall.


Tunika - Bik Bok
Leggings (halv glansiga) - H&M
smycken

Lockigt hår och min hand ser tjock ut ...
menmen

Puss, <3

hejsansvejsan

Nu är jag nyduschad och fräsh! :) Snackade med Katja i telefon innan och JA, vi ska hem till henne ikväll och äta räkor. Mumsigtmumsigt. Så därför ska jag snart till affären och köpa lite saker till en sallad.

Puss, <3

JUSTIN BIEBER !!!

Jag ska inte va någon trånande fjortis, men herregud vad denna killen är bra på att sjunga!
Lyssna och njut säger jag bara :

Puss, <3


16 januari,

Godmorgon alla,
Så himla skönt att få vakna av sig själv i morse! :) Jag var jättepigg när jag vaknade, så jag klädde på mig jogg-leggings och gick ut och sprang 5 km. Sen åt jag fil med müsli till frukost,(ja gröt funkade ju inte så bra för min del.) ;) Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa mitt rum lite!



Puss, <3


seg idag

Hejhejhejhej,
förlåt att jag har varit så himla seg idag... Men hann inte blogga i morse, var tvungen att skynda mig så mycket till bussen, sen efter skolan vek jag reklam hos pappa (tradanstradans) och sedan bar det av till Nova. Käkade lite där och sen tog jag bussen till stan med Anne och Linnea för att köpa godis på Candy people (?), bara jag som tycker att det är väldigt fräckt och annorlunda där? ;) Iallafall, efter att vi hade köpt godis gick vi till Katte för att ta bussen hem till Sandby :) Väl hemma hos mig tittade vi på "My bloody Valentine", den var väldigt läskig stundtals och lite långtråkig ibland. Sen så var den lite för "köttig" för min smak. Så nej ingen höjdare! ;) Efter filmen så skjutsade vi Anne och Linnea hem, och nu sitter jag här framför datorn.


candy people.

bilden talar för sig själv.

sommaren 09 ... herregud vad man såg ut :o

Jag är så himla trött idag, skolan tar verkligen kål på mig... Så jag tror att jag ska nanna snart så att jag kan vara pigg och utvilad för morgondagen: den första lördagen i den första helgen denna vårtermin! :)

Imorgon ska jag förmodligen hem till Katja och äta räkor på kvällen, :)

Puss och godnatt, <3

skaka rumpan lilla stumpan

Godnatt allihopa! :)
Visionen om att lägga sig tidigt funkade inte, fastnade på msn och muuusiiiica ! :D
SKAKA RUMPAN LILLA STUMPAN
Men nu ska jag sova iallafall...

Puss, <3

god kväll,

Efter x-antal alvedon och en slappedag framför tv:n mår jag mycket bättre. Så ikväll var jag duktig och pluggade och städade lite. Så nu är mitt rum rent och so-läxan gjord! :) Ska lägga mig tidigt idag, så att jag får sova ut rejält.


so-läxa

en osminkad Sofie. :)

Puss, <3


inspiration

Mary-Kate Olsen får stå för inspirationen idag.
Oversize skjorta, jeans, stor väska, klackar, solglasögon och smycken.
Simpelt men endå så snyggt! :)

Puss, <3

14 januari

Sjukis-bilder.
Outfit for today;
- Sweden-tröja
- hotpants


Puss, <3


Bring it on - Fight to the finish

Nu har jag sett klart filmen och den va verkligen bra! Defenitift värd att se. Det som gjorde den ännu bättre va ju att där va snygga skådespelare... ;) Men som sagt väldigt bra, en sån "feel-good" film som man inte kan göra annat än att sitta och le när man tittar på. Lite förutsägbar, men sjukt bra! ;)



Nu känner jag mig mycket bättre än vad jag gjorde i morse, fortfarande lite ont i huvudet. Men om man nu knarkar alvedon så går det nog över tills imorgon! :)

Puss, <3


nutellamackor och "Bring it on"

Nu sitter jag här i soffan med två nyrostade mackor med nutella på och ska se den femte filmen i serien "Bring it on" alltså "Bring it on - fight to the finish".


Puss, <3


reklamer

Bara jag som tycker att denna reklamen är bra?
Mer sånna här reklamer tack!


När jag satt och kollade runt på youtube hittade jag massa gripande reklamer. När har de egentligen visas i tv? Ta bort alla sånna strunt-reklamer och sätt in mer vettiga! :)

Puss, <3


sjukisdag

Idag vaknade jag med feber och som kronan på verket med ett dunkande huvud. Så jag hade inget annat val än att stanna hemma. Så nu sitter jag med datorn i knäet och tittar på Top Model säsong 6. Dagen ska jag tillbringa i soffan och senare i eftermiddag måste jag läsa SO, eftersom jag SKA till skolan imorgon. Man missar ju så mycket när man är borta, tur att det är första veckan iallafall! 

Jag bloggar nog inte så mycket idag, bara om jag kommer på något bra att skriva.
Puss, <3 


snart läggdags,

Då sitter man här nyduschad och äter en banan.
Det luktar väldigt somrigt i mitt rum, eftersom jag har smörjt in mig med mitt favorit body butter. Det som jag använde hela sommaren från "HAWAIIAN tropic". Det luktar en blandning mellan lime och kokos, så himla gott!
Jag har inte använt det på länge och nu när jag verkligen längtar till sommaren så tyckte jag att det var dags, man blir väldigt len och som sagt, det luktar underbart!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, eftersom jag ska upp klockan 6 imorgon och inte vill försova mig igen!;)
Puss, <3


orklös

Är det bara jag som inte har någon ork? Jag gör inget annat än att sitta vid datorn, orkar inte ens prata när jag sitter och äter mat med familjen. Försov mig idag pga att jag var så jävla utmattad. Jag har egentligen 10 000 saker att göra. Viktiga saker som plugg! Men nej, istället bänkar jag mig framför datorn, läser bloggar och stänger in mig i mina hörlurar.

Allting är skolans fel! Åhhhh, fan vad jag inte orkar med skolan. Hur ska detta egentligen sluta? Började i måndags och bara haft en helt vanlig skol-dag än! FYFAN!!! :(

Nu ska jag verkligen försöka ta tag i mitt liv och duscha, sen ska jag sätta tänderna i svenskaläxan tills imorgon!
Ska också försöka lägga mig tidigt så att jag orkar gå upp i tid imorgon.


Puss, <3


Lauren Conrad

Jag säger bara: Lauren Conrad! :-)




försov mig,

Idag vaknade man av att Katja ringde, två timmar efter jag egentligen skulle gå upp och tio minuter innan jag skulle befinna mig på Victoriastadion. Jag hade satt klockan, men stängt av den när jag ringde och somnat om! Så fick skynda mig att klä på mig och sånt, cykla till bussen och sminka mig där. Som tur var hade jag packat min väska igårkväll. Såklart kom jag väldigt mycket försent eftersom Sandby-bussen aldrig vill passa stadsbussarnas tider... Men jag kom iallafall fram tillslut. Spelade lite squash (stavning) och badminton där, sen vidare till McDonald´s på Fäladen. Men Linneas och Annes kort funkade inte där, så jag och Katja fick ta med oss det mesta av vår mat på bussen vidare till stan där vi senare åt. Sen tog vi bussen till Bollhuset för att spela bowling. Jag förstår inte vad är det som är så himla roligt med att spela bowling?! För det första kan man inte styra klotet åt den riktning man vill, för det andra är det så drygt att vänta på sin tur och för det tredje händer det ju ingenting (bara om man får strike)? Aja, jag fick inte så bra poäng iallafall...

Påvägen till bussen hem gick vi inom stan och jag köpte ett par ljusa jeans från H&M för 199:-.


Puss, <3


10 minutes to go,

Bara tio minuter kvar, JIPPY !!! :)


gymnasieval !!!

Nu är jag inne på: www.gymnasieansokan.se och har ångest!!! Man ska ju helst ha minst 4 val, men vad ska jag göra när jag har bestämt mig för ett program på en skola, och inte vill gå på någon annan skola.

Alltså jag vill gå NVNV på Katte, och ingen annan stans!
Val två får väll mot min vilja bli NVNV på Spyken.
Och det tredje blir NVNV på Polhem.

Men som sagt jag vill bara gå på Katte! :D




Här är en lite video från Katte eller Katedralskolan, som det så fint heter! :)

Nästa inlägg blir inte ett ångest-inlägg, promise!
Puss, <3

Favoritlåt

Min favoritlåt just nu: Jay Sean - Tonight


godkväll,

God kväll alla glada, :)
Gissa om jag blev sur när mitt internet laggade i morse, därför ni inte fick några outfit bilder eller någonting... Så det var en besviken Sofie som satte sig på bussen till skolan idag.

Men nu är jag äntligen hemma och kan blogga igen. Känner mig väldigt trött idag, men måste bannemej se Paradise Hotel idag och det är ju 22.00-23.00, så det blir ingen tidig sänggång ikväll inte.

Skola idag, as always. Väldigt skönt med sovmorgon och att sluta tidigare, det uppskattas verkligen.
Imorgon bär det av till Victoriastadion på morgonen (9.30), lunch i stan och sedan vidare till Bollhuset för att bowla. Alltså ingen vanlig skoldag och om jag har uppfattat det rätt, skulle vi sluta ganska tidigt! :D

Eftermiddagen tillbringades med Katja och Anne, sedan tog jag bussen hem ... och nu sitter jag här vid datorn. :)


Idag hade jag ett par jättesöta rosettörhängen, som jag fått av mina små söta kompisar, på mig.

Bloggar lite senare igen
Puss, <3


i falafelhuset :)

Då sitter man här i Annes gröna stol och bloggar lite.
Har käkat lite, och ska snart dra vidare hem till Katja och fortsätta där ;D
Haaha, min diet funkar inte så bra, kräktes typ av havregrynsgröten och nu buffé :)

Bloggar mer när jag kommer hem, :)


Snygga Anne på bild, :)

Puss, <3

elfte januari, tjugohundratio

Havregrynsgröt var absolut ingen succé, men jag ska äta det varje morgon nu framöver. Bara att bita ihop! :)


Nu sitter jag med datan i knäet och tittar på Paradise Hotel, det gillas :)


Bloggar mer imorgon,
Puss, <3

havregrynsgröt,

Eftersom ett av mina nyårslöften var att äta mer nyttigt så ska jag satsa på att äta havregrynsgröt till frukost. Därför ska jag testa att laga en tallrik snart, för att se om det verkligen är värt att ens laga imorgon. Eftersom jag aldrig riktigt har gillat gröt tror jag att det blir en stor flopp. Det ser ju förfärligt äckligt ut också, men med lite socker och kanske sylt så tror jag att det ska slinka ner. Man vet ju aldrig vad man tycker innan man har provat. ;)

& nu kom jag precis på att det är Paradise Hotel ikväll : 22.00-23.00 !
Då vet man en som sitter bänkad iallafall, :)

Puss, <3



nyfärgat hår

Då är håret färdig färgat! :)
Som jag redan visste blev håret mörkare än vad det stod på förpackningen, man kan knappast säga att mitt hår är ljusbrunt. Det är snarare mörkbrunt, men trots allt blev jag faktiskt ganska nöjd.

Här är bild på håret, och en osminkad Sofie :


Puss, <3

bikini =)

En väldigt fin bikini från H&M som jag ska beställa, gillar verkligen överdelen.

Som sagt, finns att beställa på H&M och kommer till butikerna till våren eller nått när alla bikinis kommer dit.
Överdelen : 129 kr
Underdel : 99 kr


färgar håret :)

Som jag sa tidigare köpte jag hårfärg på vägen hem. Det blev Schwarzkopf country colors ; nr 50 :) Det ska bli ljusbrunt, men av egna erfarenheter blir det oftast mörkare än vad det står på förpackningen. Anledningen till att jag ville färga håret var för att jag tycker att mitt hår hade fått en grön nyans av någon konstig anledning, så det är bara den jag ville färga bort.

Jag trodde att det var en permanent hårfärg, men när jag läste igenom bruksanvisningen hemma, såg jag att det bara var en intensiv toning, hoppas att det håller bra ändå:)



Återkommer med mer info om resultatet ;)
Puss, <3


första skoldagen avklarad,

Hallåj,
Då är man hemma efter första skoldagen efter lovet, inte jättejobbigt men fick reda på en massa jobbiga saker. Vi kommer ha minst två inlämningar, redovisninar eller prov per vecka + andra läxor som läggs på. Sen kommer vårterminen också bestå av nationellaprov, vilket jag inte hurrar över! Men en sak som är bra, är att jag har sovmorgon varje tisdag, och slutar 14.10 på torsdagar istället för kl 15, det är för att jag inte har HKK. Då slutar jag tidigare, har sovmorgon och har ett mindre ämne att plugga till, JIPPY !!! :D

Aja, sen gick man in till Åhlens en sväng på vägen hem, köpte hårfärg. Visar sen :)

Ska äta nu, bloggar lite senare ...

Pusss, <3

back to hell!!!

Godmorgon,
Då har man vaknat upp efter en helvetes natt, slår vad om att jag inte sov en hel timme i sträck utan att vakna!!! Typiskt att detta ska hända då man verkligen behöver all sömn man kan få. Så med andra ord vaknade jag som en zombie då klockan väckte mig klockan 6, jag snoozade vilket gjorde det lite stressigt nu på morgonen... jag måste ju hinna med min buss.

Dagen till ära tog jag några "fina" webb-bilder innan det var dags att cykla till bussen: - oredigerade & mörkt rum

Outfit :
Svart/grå jeansleggings : H&M
Linne med volang+små rundade nitar : Gina
Grå tunn kofta : H&M


Gud vad jag är tröööötttt ,

Aja, jag bloggar när jag kommer hem från skolan (om jag nu gör det).

Puss, <3

godnatt, :)

Jadå , man överlevde kvällen trots allt. Känner att det är dags för mig att nanna aldeles strax, som sagt ska jag upp klockan 6 imorgon.

Som ni ser har jag lagt ner tid på att försöka göra bloggen snyggare, vet inte riktigt om jag har lyckats, men iallafall..  Jag kommer förhoppningsvis vara lite mer fantasifull och rolig i mina inlägg imorgon, :)


Här får ni en väldigt het bild på mig, :)

Puss och godnatt, <3


skola imorgon, :(

Sista dagen på lovet, och jag har somsagt tillbringat större delen av den på Nova med Anne. Shopping gör mig glad :)
Jag har också städat - vilket verkligen behövdes, och sen har jag åkt till mamma.

Jag tror inte att jag överlever denna kvällen, kommer dö av ångest. Vi får väll vänta och se ...

Väldigt intressant inlägg jag vet ... men det jag ville säga är att Mark är söt :)

Puss, <3


nova,

Jaha, då har man kommit hem från Nova :)

Dagens inköp:


En jeansfärgad skjorta/tunika : Bikbok
Perfekt till svarta leggings, eller till vita shorts och brunbrända ben. ;)


Nagelfil som gör naglarna mjuka : Lindex
Nått lack som är bra för naglar som bryts och skivar sig : Kicks
Underlack : Kicks

Puss, <3


söndagen den tionde januari,

Uschochfy, vaknade med ångesst ... Efter tre underbara lovveckor ska man tillbaka till skolan igen, något jag inte har längtat efter precis!

Om en liten stund ska jag och Anne till Nova, måste hitta på något roligt denna dagen så att jag inte avlider.
Sen måste jag städa mitt rum innan jag ska till mamma.
Ikväll blir det tidig sänggång hoppas jag, så att jag ska orka gå upp 6.10 i morgon! :(

Bloggar när jag är hemma från Nova igen,
Puss , <3



om man har en blogg måste man ju visa dagens outfit ... så idag blev det:
jeansleggings - h&m
grå stickad kofta - lindex, tror jag ;)
och ett vanligt svart linne ..


impulsiv utflykt till stan ;)

Jahaja, hemma från en impulsiv sväng till stan.
Vi fick för oss att vi skulle till stan & så blev det. Plankade tåget, till Sleven och köpa lite gott ;) , gå till botulfs, sen bussen hem.

Vi är inte kloka må jag säga, ;)
Puss , <3


påväg till tåget...




on : sleven


Katja shakar på Lilla Fiskaregatan ;)

myskväll,

Sitter man här med Katja och Linnea, myst med lite chips och choklad. Precis kollat lite biljetter till en konsert i februari .... mer info kommer :)   

Får se vad som händer senare ikväll, hittar antagligen på något riktigt fett nu sista dagen på lovet.
 



glitter eyeliner

Nu när jag ändå sitter här och väntar på Katja och Linnea tänkte jag att jag kunde blogga lite mer :)

Jag ville bara visa er Viva la Divas glitter eyeliner som passar perfekt till den som vill piffa upp sin vardags-sminkning lite, eller varför inte till festen? Somsagt Viva la diva, finns att köpa på åhlens för max 50:-, billigt och bra !


lagat mat

Då har man precis lagat mat med pappa, det blev inte så gott nått konstigt viktväktar recept... såg mest ut som en spya :o

Vet inte vad som händer ikväll, ska träffa Katja och Linnea i allafall, blir väll film eller något sådant...

Seyaaoo, <3


bilden från headern, :)


pusta ut

Nu efter nån timmes irritation har jag blivit lite mer hajj på detdär med header ;) ännu inte riktigt klart, men dags för mig att ta en paus från datorn nu...

Ska hjälpa pappa att laga mat, fixar det sista senare ikväll!

Puss, <3

första inlägget :)

nu har jag äntligen skaffat blogg, känns som om det var på tiden :)
jag ska försöka förstå mig på detta lite bättre, sen kommer förhoppningsvis min blogg se ut som jag vill!
jag återkommer senare,

puss,


RSS 2.0