Nyårsafton

Heeej!
Sista dagen på 2011, gud vad detta året har gått snabbt. Ser verkligen fram emot 2012, jag fyller 18 bl.a. och känner att det kommer bli allmänt bra!

I veckan har jag varit i Malmö, Höör och Lund och bara träffat en massa underbara kompisar. Njutit av lovet till fullo.

Idag har jag massor att fixa. Duscha, packa alla tusen saker jag ska ha med mig, fixa håret, välja kläder (är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig), åka till Lund, möta Hanna och Elin, åka till Höör, fixa oss och sen blir det fest! Hoppas ni alla får en superbra sista dag på året, själv tror jag min blir kanon. Dock hostar jag hela tiden, meeen ingenting kan stoppa mig nu haha.

Puss på er!


on the bus INLÄGG SOM SKULLE UPP I TORSDAGS KVÄLL

Sitter på bussen på väg mot Lund nu. Ska hem till min lina för kusinmys och middag med Hanna och Emilia också. Ska bli väldigt trevligt.


...


28 december

Vaknade nyss upp hos Hanna och Elin mys. Var i Malmö igår med sandbytjejer och sen på kvällen åkte jag hit till Höör, med Nathalie också. Idag blir det nog Malmö igen tror jag. :)

Nu ska jag väcka Hanna hehe. Puss


Mellandagsrea

Hej!
Idag var jag, mamma och Elise på center syd för att kolla i affärer och byta en julklapp. Gillar egentligen inte denna rean, för mycket hysteri för så lite tycker jag. Och jaa kom hem tomhänt, fanns liksom inget riktigt som lockade mig. Men iallafall. Har bara varit hemma och myst ikväll, tittat på film med familjen och så.

Imorgon blir det Malmö med Clara, sara, Rebecca och Alice. Förmodligen blir det att jag träffar hanna sen också, hoppas det!

Nu är det dags att sova, puss.


hahaha

Ännu mer knäppt blev det när jag hoppade på tåget. Jo det fanns massor med platser på tåget men ändå satte sig en kille bredvid mig. Tillslut så nästan tryckte jag mig mot fönstret för att han bredde ut sig så mycket. Det måste ha sett väldigt roligt ut för människorna som såg det. Killen varken sa eller gjorde någon gest till att prata med mig. För en sekund eller två blev jag nästan lite rädd för honom. Som tur är hoppade han nyss av tåget så nu kan jag breda ut mig över sätet och pusta ut. Hhaha.

Vilken konstig resa, först bussen och nu detta. Undra vad som händer när jag ska hem?


...

tystnaden som uppstår när busschauffören släcker lamporna i bussen och går ut och röker - här sitter jag själv i mörkret.


du är bra.


julklappar

Nu är alla julklappar öppnade. fick allt som jag önskade mig och är så himla glad. Har ätit så mycket mat så att jag skulle kunna rulla fram och nu ska vi äta kaka också. Pjuuuh.

Hoppas ni har haft/ har en mysig dag. Jag älskar julen. Imorgon fortsätter firandet här hos mormor och morfar, fast då kommer mina fina kusiner också.

Puss på er!


god jul

Julafton idag!
Är hos mamma nu och har precis fixat mig. Snart bär det av till mormor och morfar för julfirande.

Här är en bild på mig och Linn. Hoppas ni får en mysig dag med massa julklappar, mat och mys. Pusss och god jul.


godnatt

Åhh har myst hela dagen.
Bilar 2, julgodisbakning, julklappshandel, inslagning av julklappar, massa julmusik, glögg och lussebullar hos grannen, presentöppning, julmat, grinchen, ännu mer julgodis, julkalendern och sällskapsspel med familjen.

Bäddade rent med nya lakan som jag fick i julklapp och när jag kom upp på rummet för att lägga mig hittade jag min katt liggandes med huvudet på en av kuddarna. Såå söt haha. Så nu säger både jag och Sixten godnatt. Imorgon är det julafton och då är det bäst att vara utvilad.

Nattinatti


*

Iphonen stavade själv, det skulle inte stå gyllen utan cykeln. ;)


julklappsshopping

Blev att jag kastade mig på gyllen för att trängas lite på Nova. Köpte de sista julklapparna. Nu myser jag i soffan med mina syskon och tittar på "bilar 2".


lille julafton

Hej!
Idag är det dan före dan och julstöket är i full gång. Jullåtar fyller hela huset, julgodis bakas och julskinkan är i ugnen. Idag ska vi fira jul hos pappa, för imorgon ska vi till mamma.

Åh älskar julen!


.


Dan före dan före dopparedan

Tänkte inte på det innan, det är ju julafton i övermorgon! Sitter på tåget mot Lund nu och har julmusik i öronen, mys. Ska fika med Katja och anne när jag kommer fram. Ännu mer mys.

Bilden är från fannystaafs blogg


torsdag

Iiiih jullov och allting är allmänt underbart! Vaknade nyss upp hos Hanna och Elin och ska väl snart börja ta tag i våra liv. Vet inte hur dagen är uppbyggd men ska iallafall träffa Katja (och anne? :)), åka hem till mamma och packa om sen åka till pappa. Imorgon ska jag fira jul hos pappa så dags att fixa julstämningen nu!!

Hehe såhär såg jag ut igår. Massa kör, sen Nova, Eslöv (Wiho 2a gången i mitt liv) och sen Höör.


upp och hoppa

Åh vad min säng är skön, spenderade nästa hela kvällen här i och nu kan jag nästan inte komma upp härifrån. Måste dock göra det nu för ska alldeles strax ta bussen haha.

Julavslutning idag wiiho! Tänk att jag - lilla jag, har gått hälften av min gymnasietid nu. Det är helt sjukt!!

aja nog babblat, ha en fin dag! Pussis


tisdag

Fysikprovet är över och nu ska jag gosa ner mig i sängen med vindruvor och lite chips framför "rosa the movie" , kan alla repliker därifrån haha.

Ikväll kommer min "låtsas" farmor från Borås.


true.


paus

lussebulle, te, tända ljus och julkalendern. Paus i en halvtimme tänkte jag.


fysik

Måndag och skola och kör.

Åt nyss och nu ska jag bara plugga fysik! Slutprov i fysik a imorgon från 08.15-12.00 wiiiho!! Har iallafall satt en gräns till senast nio sen ska jag belöna mig själv med några avsnitt av julkalendern, har inte sett sen den 14e.

Puss


....


.


rolig helg

Har haft en superbra helg. Fest i fredags, mys i Höör igår och sen reklam idag. Fick dock vänta i stan igår i 1,5 timme för att bussen inte kom, blöö!!

Det snöade när jag delade ut reklamen wiiho äntligen lite julkänsla!! :)

Snart ska jag gå mot Nova där Niclas ska hämta mig och sen ska jag hem till mamma.

Borde plugga lite fysik idag också, men vi får väl se hur det blir med det. Pusss


fredag

Äntligen är det fredag, kan bocka av biologiprovet nu. Så har BARA fysik slutprov kvar.

Är hemma nu en sväng för att byta innehållet i väskan från skolböcker till smink och sånt. Ska snart åka till stan igen för att sedan ta tåget till Höör och till Hanna och Elin. Sen ikväll blir det partyparty!

Puss på er. Här är en bild från i morse.


.


många bollar i luften

Pjuu, dags att andas har sprungit runt i huset som en hamster nu i någon timme. Har skrivit klart mitt reportage, lagat en jacka och ett par strumpbyxor, duschat, provat kläder, städat mitt rum, ätit mat, läst bloggar och pluggat biologi.

Nu ska jag fortsätta med biologin i 20 minuter och sen blir det sista delen av filmen jag började på innan. Puss


15 dec

Skola från 8.15 - 10.50 idag. Tittade på film på spanskan och dissekerade en fårtestikel på biologin. Det förstnämnda var kul det andra vara bara sjukt äckligt.

Efter skolan gick jag en runda på stan med mina två älsklingar, sen åkte jag till pappa för att hämta lite saker, sen åkte jag hem till mamma. Tittade på halva love actually. Nu ska jag snart träffa Clara och sen blir det PLUGG! försöker locka mig med andra halvan av filmen när jag blir klar.

Wiho sliten tjej som somnade under halva filmen haha.


likadan dag idag som alla andra, förutom julshopping. därför får ni bara bli lite klokare.


Lucia

Vadå "uppe med tuppen", det är "vara uppe innan tuppen" som är den nya grejen! Klockan ringde 04.50 idag. Uppsjunging och så i skolan och sen körde vi lucia. Efter det blev det fika och sen körde vi lucia på barnsjukhuset. Det var så himla rörande, cancersjuka barn, barn med dropp och småsmå bebisar kom och kollade på oss med sina föräldrar. Fick kämpa med att hålla tårarna inne. Efter det blev det fika igen. Fick massor med komplimanger för att vårt luciatåg var så fint. Hade även svenska och spanska idag.

När jag kom hem var jag hur död som helst så har inte pluggat alls mycket idag .. Nu är jag iallafall nedbäddad i sängen och ska kolla på julkalendern. Har massa tända ljus och allt. Puss


så fin så att den förtjänar att publiceras igen.


aah

Satt nyss på alarmet på min mobil till imorgon, 04.50 woooho!

Känns verkligen som om det är dags att sova nu alltså. Godnatt !


111212

HEJ! skola idag som följdes av luciaövning. Imorgon är lucia och jag ska infinna mig på skolan 07.00 för uppsjungning. Börjar egentligen 11.25 wihooo.. Men nej det blir mysigt och sen ska vi även lussa på barnsjukhuset. Nu ska jag duscha och lägga upp mitt lucianattlinne. Borde sova sen, men kanske ska skriva lite på mitt reportage innan.. Puss på er

.


dhw

Är hos mamma nu, och åt nyss. Nu ska jag hoppa i myskläder och sen ska jag ta mitt täcke till soffan och krypa ner där. Jag ska nämligen kolla på desperate housewives, missade de två sista avsnitten.

Puss


3e advents - fika

Har nyss delat ut reklam och blev bjuden på fika när jag kom hem. Chailatte, pepparkakor och lussebulle , juligt och gott.


Kul kväll/natt

Igår så åkte jag till höör för att gå på fest med Hanna och sunniva. Det var faktiskt riktigt roligt, härligt folk och myycket dans. Var dock inte hemma förrän vid 03.30 och för mig är det otroooligt sent för en fredagskväll. Så ja nu är jag lagom pigg hehe.

Idag får jag försöka bli en människa igen, plugga lite så det är gjort, vika reklam. Sen ikväll blir det förmodligen grekfest med anne ! :)

Puss


Slaget om lund

Jepp katte drog hem segern i handbollen i "slaget om Lund" mot spyken.

Nu är jag hemma och försöker typ andas, är så himla arg, ledsen och irriterad. Vet inte varför egentligen.

Ikväll ska jag förmodligen till Höör på lite fest. Och så har vi gäster. Puss


trött_chey_94

Godmorgon!
Uh vad jag är trött, måste dricka kaffe så att jag vaknar till liv. Snart ska jag bege mig mot bussen och sen vankas det skola. Och i eftermiddag "slaget om Lund".


:*

Heheh, sur sofie i förra inlägget! Men folk som är överlägsna vill jag bara kräkas på. SÅåå OVER AND OUT!

Har precis duschat och pluggat klart och nu ska jag gosa ner mig i sängen med julkalendern, är så fruktansvärt trött idag. Men imorgon är det fredag, underbart.
- puss och natti

mind your own business b*tch

En sak som gör mig så himla irriterad är är folk ska lägga sig i - att någon ska bestämma över dina val.
Om det är dina föräldrar - visst, men någon som inte ens känner dig.
Någon som kommer där och hytter med fingret när du gör något som DEN inte tycker är okej.
När det enda den gör är att försöka vara överlägsen och framstå som felfri.
Nä USCH vad det gör mig irriterad! Varför får man inte vara som man själv vill,
varför får man inte styra över sina egna beslut? - Mind your own business b*itch !

8e december

Pjuuh dagen har gått i ett. Skola, stan i en timme, sen tillbaka till skolan för luciaövning. När jag kom hem åt jag samtidigt som jag pluggade lite biologi och nu sitter jag i bilen på väg för att sätta ljus på farmors grav.

Sen när jag kommer hem blir det ännu mer biologiplugg.


dagens visdomsord


7 december

Hej!
Skola idag och sen blev det lite julklappsshopping i väntan på anne. Fikade med henne och sen förflyttade vi oss till cream där det blev ännu mer fika och så kom även Katja.

Nu har jag precis ätit och ska ni titta på julkalendern. Har även sällskap av mina två söta katter.


Utkast: Dec. 6, 2011

Låt aldrig rädslan för att misslyckas, hindra dig från att spela.


försöker bli frisk

Ligger här i ett varmt bad och försöker bli frisk. Har massa tända ljus och några av de har tom en "avkopplande-doft". Ska ligga här tills vattnet blir kallt och sen ska jag sova. Blir förhoppningsvis (konstigt ordval i detta sammanhang haha) skola imorgon.

Missade dhw förra veckan och även denna, så mamma spelar in det till mig. Dubbel lycka på söndag alltså!!


högst upp på önskelistan

Så himla snygga, inte för mycket och bekväma som joggingskor.
699 :- , topshop


..

Sjukis-Sofie ska nu släpa sig till skolan. Usch, jag kan inte ens andas. Får väl se hur detta slutar.


life's what you make it


blöö

Vaknade i samma tillstånd idag, faaan! Har prov i eftermiddag och har även en jätteviktig körlektion. Får försöka vila upp mig nu och sen åka till skolan iallafall.

Orkade inte plugga igår så får väl trycka in det sista i huvudet nu. Åh vad jobbigt detta blev.

Hoppas ni mår bra iallafall! :)


sjukisdag

Som jag förfarade, blev sjuk. Vaknade med huvudvärk, täppt näsa och värk i öron och hela kroppen. Fick bli att jag stannade hemma idag.

Har myst med mitt tjocka duntäcke i soffan framför "letters to Juliet" (som för övrigt var jäääättebra!). Var dock tvungen att sticka till skolan 15.00-16.45 för luciaövning, det tog på krafterna kan jag säga.

Därför ska jag nu gosa ner mig i sängen och titta på dagens avsnitt av julkalendern och sen modelljakten.

Måstemåstemåste råplugga spanska sen, prov imorgon och jag har inte ens öppnat böckerna. :(

Puss


Andra advent och 4e december.

Idag är det andra advent och 4e december , 20 dagar kvar till jul.

Har hunnit övningsköra 2,4 mil, vikt och delat ut reklam och tittat på elises dansuppvisnining. nu måste jag plugga lite. Åt faktiskt julmat idag och fick chailatte och lussekatt till efterrätt.

Är förkyld och allmänt opepp idag så ska avsluta dagen med ett långt bad sen. Får se om det ens blir skola imorgon ..

Nu ska jag fortsätta lyssna på julmusik och trycka in spanskaverb i huvudet!


Utkast: Dec. 2, 2011


2a december.

Jaa då var det äntligen fredag, ännu en skolvecka över! Skola och FN-rollspel idag. Sen fikade jag även med Johanna, mysigt.

Är så himla trött idag så tror bara att jag ska stanna hemma ikväll. Det är ju ändå idol och sådär. Vet inte mer vad som händer i helgen. Måste plugga lite, men annars har jag inget bestämt - skönt!

Ha en bra fredag. Puss


a cinderella story

Är helt slut nu. Kastade mig i soffan efter jag läst en bok för Ebba och städat.

Såg att det var "a cinderella story" , med hilary duff, på trean. En av mina favoritfilmer. Den är så himla förutsägbar, men det är väl så alla tjejfilmer är? Den är iallafall så mysig och äckligt romantisk.

Nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta titta. Sen ska jag sova.


1 december

Hej idag är det 1a december och nedräkningen till jul kan börja på riktigt. Julkalendern börjar och första luckan i chokladkalendern öppnas. Firade detta med kaffe och lussebulle i morse.

Skolan flöt på och när jag slutade gick jag till stadshallen och kollade på det sista av FN-rollspelet som alla som läser samhäll b är med på.

Efter det var jag en runda på Nova med Katja. Bytte mitt pannband och köpte en silvrig tröja och en blå kavaj.

Nu ska jag äta sen ska jag se julkalendern

Pusss


RSS 2.0