godnatt

Uhh denna dagen har varit kämpig, men nu är den över. Mysfika med Anne och Katja ikväll. När jag kom hem tittade jag på X-factor som jag missade och jag säger bara SHIIIIIT fyfan vad det finns bra sångare i Sverige. Jag vet inte ens vad jag ska säga, tappar orden så bra det är. Gå in och lyssna på tv4play om ni inte har hört, lovar ni blir inte missnöjda!

Bjussssar på en bild från slutet av sommaren. Dags att sova PUSS

seg-söndag

HEJ! Idag är jag sliten och trött, men det är så det ska vara på söndagar.
Gårdagen slutade med att jag efter en lååång väntan åkte till Hässleholm på fest och sen sov med mysigt sällskap i Höör. Missade tåget i morse så fick vänta i 55 minuter i ett iskallt Höör. Åt på MC med anne i Lund sen, köpte godis och nu är jag hemma och myser i sängen. Måste vika och dela ut reklam ... men det får vänta en timme, är sååå trött. Ikväll blir det mysfika med två av världens bästa kompisar!

Hoppas er helg har varit grym, pusss

Min iphone är sönder

Min iphone är sönder, och jag äger ingen kamera som inte är tjock som en tegelsten. Det är därför jag bara laddar upp gamla bilder så ni vet. Men i slutet av november, då ska jag troligtvis köpa en iPhone5.!

Lördag

Började lördagen med en promenad med Katja, sen satte jag mig framför datorn och fastnade här. Så grått och trist det är idag, buhuu. Känner bara för att köpa en stor påse godis och gosa ner mig under ett tjockt duntäcke och titta på filmer hela dagen. Men nej här ska vi vara effektiva, haha får se hur det går.

Gårdagskvällen var impulsiv och trevlig och efter en moccalatte slutade den i Malmö.


New in

Sprang runt hela nova igårkväll förgäves, hittade inte ett enda par snygga skor. Så idag fick det bli en runda på stan, hittade ett par snygga skor som dock var lite slitna i limmet och såklart de enda paret i 37. Så efter jobbet stack jag till Nova, där båda 37orna hade tagit slut (på 4 timmar). Så fick nog när jag kom hem och beställde de. 39 kr extra i frakt men vafan... Så nästa vecka är de mina, wooho ! 
 
599:- på Din sko
 

Fredag-fredag-fredag!

Äntligen fredag. Började dagen med ett läkarbesök för att ännu en gång gå därifrån ovetandes om vilken sjukdom jag har. Det lutar bara åt en långdragen förkylning. Sen åkte jag till skolan och efter skolan jobbade jag. Nu har jag nyss ätit fredagsmiddag med tacos, mums!

Ska väll fortsätta denna fredagen med att skriva en labbrapport, wiiho vad roligt ... NOOOT ! Aja sånt måste göras, när jag är klar kanske jag hinner träffa anne en snabbis. Trevlig helg på er ! puss

torsdag

Klarade av hela skoldagen, dock lätt flummigt men vafääen jag överlevde! Träffade Clara på en fika efter skolan och nu ska jag snart på skojakt på Nova, trodde pappa skulle köra mig dit men nej inte det , får dra dit med lillasystern istället om hon kan komma hem från sin dans någon gång!

Det är en bra dag idag. PUSS

jävlar vad jag klagar

Jag vet att jag klagar och gnäller nonstop! Men jag är faktiskt trött på att titta på gamla repriser på tv hela dagarna, jag är trött på att svettas och frysa om vartannat, jag är trött på att höra regnet smattra mot fönstret, jag är trött på att ha ofräscht hår, jag är trött på att gå runt i pyjamas hela dagarna och värma pizzor i ugnen. Jag är trött på att vara ensam hemma och inte kunna göra ett dugg. Jag är trött på att inte ha någon ork att gå ut och ta frisk luft. Jag är trött på att inte få träffa mina kompisar.

Så nu skiter jag i detta. Imorgon SKA jag vara frisk och gå till skolan, hur jag än mår när jag vaknar. Lite vardagsrutiner tack!

One more day + vem är du?

Godmorgon! En till sjukisdag väntar, tom vädret ute verkar vara sjukt ... Regn och blåst! Dock vaknade jag upp utan feber idag iallafall, så kanske kan gå till skolan imorgon yeeey! Så idag blir det filmmys och plugg. Ska också ta ett långt bad och fräscha till mig lite.

Förresten vem är ni? Det känns så konstigt att ni är fler än 10 personer som klickar in er här anonymt varje dag. Kan ni inte lämna en kommentar vem ni är? Jag publicerar inte den så bara jag som ser den...

Pussspå er

ovisst

Jahapp, vårdcentralenbesöket idag tog en timme och jag visste lika lite om min sjukdom när jag gick ut därifrån som när jag kom dit. Efter några blodprov och halstest kunde inte någon sjukdom hittas hos mig. Jäklans konstigt då mina halsmandlar är så svullna att det känns som om de ska sprängas, jag hostar och dessutom har feber... Ska iallafall dit på fredag igen för fler tester, hoppas någon sjukdom hittas då!

Förövrigt har jag sovit, gnällt och haft ont idag. Weho!!! Hoppas ni är friska och glada iallafall, puss på er

usch

Sovit så dåligt inatt, febern har gjort att jag drömt jättekonstiga saker och vaknat stup i kvarten. Om2 timmar ska jag till doktorn så får vi hoppas att jag kan få medicin så att detta försvinner.


sjukling

Usch trodde att en dag i sängen skulle hjälpa mig bort från sjukdomarna, men nej tydligen inte. Efter xfactor och "Ensam mamma söker" blev det direkt att gå upp till sängen igen, har så ont i kroppen att det känns som om alla ben ska brytas. Måste uppsöka vårdcentralen imorgon, alltså ingen skola. 
 
Nu ska jag gosa ner mig under täcket och försöka sova, får se hur det går. Puss

wow - Channing Tatum


The vow / Älska mig igen

Passade på att se en till film nu när jag är sjuk. Det blev "The vow" eller ja "Älska mig igen" som den heter på svenska. Är riktigt svag för sånna filmer, speciellt med ögongodis som Channing Tatum i huvudrollen. Kan ju säga att jag grät så att jag inte fick luft några gånger under filmen också. Men väldigt bra film faktiskt ! 

Bra start på veckan

Vaknade upp med värk i hela kroppen, ont i halsen och en helt igentäppt näsa. Blev bara för mig att ringa och sjukanmäla mig och stanna kvar i sängen. Orkade nyss släpa mig upp och få i mig lite te och frukost. Snart ska jag bädda ner mig i sängen igen med en mysig film. 

Förövrigt såg jag "Pojken i randig pyjamas" igår och jag kunde verkligen inte sluta gråta. Riktigtriktigt bra, samtidigt som den var så fruktansvärt sorglig och gripande så var den ändå så fin. Se den!
 

Lördags

I lördags var det festdags här i lilla sandby. Några härliga brudar samlades hos mig för lite förfest, sen stack vi taggade till Caroline. Festen var hur rolig som helst till polisen kom, men då flyttade vi vidare till Freddy haha. Älskar att festa med personer man känner hur bra som helst, så härlig stämning! Slutade med att jag kom hem vid 4 och åt makaroner. Vaknade upp med ett leende på läpparna i söndags, fantastiskt lyckad och knäpp kväll !!

Två fina bilder 


otroligt oambitiös

Oj vad många inlägg det blev här idag haha! Gillar faktiskt att blogga, det är rätt skönt att skriva av sig ibland faktiskt. Hela kvällen har jag suttit vid datorn för att jag skulle påbörja en svenskauppsats. Men nej istället har jag gråtit till Justin Bieber youtubeklipp, tittat Facebook 4000 gånger och sen uppdaterat bloggar om och om igen för att se om något nytt dykt upp. Träffade även Clara en snabbis och var och handlade med mamma på ICA. (Känner hur era intressesmurfar hoppar av upphetsning nu jepp). För övrigt ska jag gå upp om exakt 6 timmar och jag sitter här i blött hår. Måste alltså fixa en massa saker innan jag sover ... wiiiho kommer vara så pigg och fräsch imorgon så det skriker om det.

Nu ska jag sluta skriva en massa strunt som ni ändå inte kommer palla läsa eller lägga ner någon energi på.... puss på er !
 
 

JAG ÄR KÄR !

 

hjälplös

Ni vet den där känslan som uppkommer när man inte kan påverka, när det inte finns något man kan göra för att ändra på verkligheten? När det kvittar hur många fina ord man säger, hur många sms man skickar eller hur många telefonsamtal man ringer. När varken leenden eller kramar gör någon betydelse. Ni vet den där känslan som omsluter hjärtat och krossar det, långsamt men säkert, i tusen bitar? Ni vet den där känslan som uppstår när man ser personer man älskar så fruktansvärt mycket må dåligt?

d-dag

Hallåå! fick en kommentar om att jag ska börja blogga mer, kanske låter som en bra ide? Idag har vi iallafall d-dag vilket betyder att vi är lediga. Jag som har fysikB prov imorgon visste ju exakt vad jag skulle göra idag tills jag vaknade i morse. Plugginspirationen finns inte och jag har sammanlagt räknat tre tal idag. Resten av tiden har jag tittat på Xfactor, lite youtubeklipp, ung och bortskämd och sen ett dötrist program på tv2 ENBART för att inte plugga haha ohno! Aja, nu ska jag snart cykla till vårdcentralen för att få min sista Gardacilspruta....

Hoppas ni haft en bra dag. PUSS !

Ni är kvar!

Hahah, gick in här av en ren slump, för att jag är så fruktansvärt uttråkad, och såg att det fortfarande är tre personer som tittar in här varje dag!!! Funderar på att börja skriva lite igen .. men vet inte....
Hoppas ni har det superbra iallafall, och ha en trevlig lördag!!
Världens finaste

RSS 2.0