God jul

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag inte vet om jag kommer ha tillgång till internet borta i Thailand.

Ville bara önska er en god jul! Puss på er.


Har ni mycket snö där hemma?

Jag älskar Thailand

Hur är det med er? Här i thailand är allt super över 30 grader och massa sol, bad och shopping. Vi åt precis mycket god mar påå en restaurang mitt på stranden. Har även hunnit shoppa en del, shit vad det är billigt här! En fin långklänning för 300 bath alltså 75 svenska kronor. Och ett par fina skor för 25kr, helt galet! Indigon ska vi snorkla och åka en båttur till fyra olika öar. Kan tyvärr inte lägga in några bilder eftersom jag bara har Ipaden ... Har dock trådlöst internet på detta stället så i. Typ åtta dagar till. Lägger upp något senare om jag har något spännande att säga. Nu ska vi mysa lite och sen blir det sängdags .. Et är sex timmar mer här än hemma. Hoppas ni har det bra. Pusssssss

adios suecia!

Nu är det så kära bloggläsare att jag drar till Thailand, kommer tillbaka den 31 december. Om jag hittar ett internetcafé lovar jag er en liten uppdatering. Ni får ha det underbart här hemma och så hoppas jag att ni får en riktigt god jul med mycket snö och paketer. Puss på er ni är bäst! <3


much to do

Jag har en massa saker kvar att göra även fast jag redan har gjort den del, tänkte hoppa in i duschen nu.

En sak som slog mig innan var att tänk vad många saker jag gör nu som jag gör för sista gången detta året. Som att vara i skolan en hel dag, vara hemma hos mamma och typ duscha hemma. Sjukt att tänka så faktiskt.

Aja nog om det filosofiska och mer till det intima, dags för dusch nu!
Jag lovar er att ni får ett inlägg imorgon innan jag sticker, det ska jag allt hinna med! MEn som sagt dusch nu och sen måste jag fortsätta med avprickningen av 2do-listan. Hoppas ni mår bra! PUSSS


8 december

Hejhallå!
Kom hem från skolan för ett litet tag sen och nu har jag åttahundra saker att göra. Imorgon klockan 12 går tåget som ska ta mig och min familj till Kastrup och sedan ska vi flyga till Thailand med en liten mellanlandning i Turkiet. Hur niiice? :) Dock måste jag in till skolan i 90 minuter och göra del 1 av nationellaproven i maA! Detta gör att jag som sagt har åttahundra saker att göra. Måste skriva diskussionsdelen på en labbrapport, städa mitt rum, packa det sista från mamma, åka till pappa, packa det sista därifrån och sen duscha och fixa mig själv. Tror ni jag hinner? Det är klart jag gör hehe. Men det lär bli lite tyst på bloggen idag, men hoppas ni har överseende med det.

Här har ni några mycket snygga bilder på mig och sara idag. Puss på er! HAHAHAH har ni någonsin sett något fulare än den sista bilden? .. Nej, jag tänkte väl det.

ansiktsmask och sömn

"Desperate housewives" slutade precis och nu ska jag lägga mig. Morgondagen kommer bli en mycket hektisk dag med skola, packning, hem till mamma sen till pappa och jaa you name it. Så ja måste få all sömn jag kan få. Godnatt sötnosar. Puss på er!

Förresten kolla in denna mycket underbara bloggen; myvestlunds

Såhär snygg var jag med en chokladmask i ansiktet.


Pick yourself a favourite

Här är 11 gamla oufits. Vilken tycker du är snyggast? Skicka en kommentar vettja!
Börja räkna den längst upp till vänster som nummer 1



hhheyyyaaaah

Hälften av alla måsten är nu gjorda och ni som är så smarta fattar att jag har häften kvar. Dock är denna häften inte minst lika jobbig som den andra. Ska börja med att kasta av mig kläderna och hoppa in i duschen. Sen klockan 9 är det "Desperate Housewives" som jag sa innan. Vad gör ni idag? Har ni mycket plugg eller kan ni ta det lugnt?

Puss på er sööötisar
Ser ni att jag har ögonskugga på bilden? Har börjat att måla lite brun ögonskugga i två nyanser till vardags. Det piggar upp ögonen och sen blir man lite glittrig och det är ju alltid fint.


hur kunde jag glömma?

Medans Kissie snackar om hur mycket hon vill gå ner i vikt och blablabla. Vill jag bara påminna er om att "äta bör man, annars dör man"  och asså jag glömde berätta en sak innan .. HEheheh. HEhehe .. Idag har jag ätit FYRA (alltså 4) lussekatter. Och det ligger en hel påse till där nere och väntar på mig, har jag sagt att jag älskar lussekatter? :o

Jaaa, tänkte att ni ville veta.

7 december

Hejhallå!
Idag är allt på topp! Klarade av denna jobbiga dag  hur bra som helst och jag är liksom i en fantasivärld. Hahah är typ hög på längtan! Dock inte inför nationella på torsdag utan det som kommer efter .. Anonymiiisen vet ju vad det handlar om. Aja, nu har jag en heel lista som ska betas av... Typ lite plugg, duscha, fixa med ipod osv. Ikväll är det även "Desperate Housewives", wuuuunderbart!

Nu ska jag börja beta av min lista, men vi hörs såklart senare! PUSS på er

Ibland är det konstigt hur snygg man kan vara. HEHEHEHE

för jag vet, vem jag är när jag är hos dig

Hemma från en promenix med mammsen och nu har jag precis kollat på "Ung och bortskämd", det är så himla roligt haha. Drack nyss en kopp te också. Nu ska jag nog ta mitt pick och pack från soffan och dra vidare in mot mitt rum. Innan jag lägger mig ska jag läsa lite engelska också, det är bäst så eftersom jag inte har pluggat någonting idag. Imorgon är det tisdag vilket innebär en helvetesdag i skolan, men det ska nog gå bra .. min klass är full med underbara människor som gör det lättare och roligare! Det är även dan före dan före dopparedagen eller okej inte dopparedagen utan Thailandsresandagen. Och anonym, du borde vara stolt över mig eftersom jag inte ens har nämnt resan nu på några dagar. Hehe! Aja, det innebär iallafall att jag har en del att stå i.

Nu ska jag sluta tråka ut er. Så hörs vi imorgon. Puss på er ... bara så ni vet så är ni bäst, era kommentarer förgyller min dag .. även fast dom är få så värmer dom. Fortsätt kommentera det skadar inte, (om det är snälla kommentarer vill säga!)


ut en sväng

Mamma ville att jag skulle hänga med henne till affären, hon försökte tom muta mig med lite godis. Tror att jag struntar i godiset men ändå hänger med. Är proppmätt och sen har vi massa lussebullar här hemma. Tog på  mig en tjock, stickad tröja för det är väldigt kallt ute. PUSS

Hej, visst är jag snygg? (noooot)

outfit 6 december - i suddiga bilder


// Skjorta H&M / Sammetsleggings Bikbok / Halsband Present //

6 december

Hej hopp, hur är läget med er idag?
Med mig är allt på topp förutom att jag är lite småtrött men det hör väl till. Skolan idag var bra. På lunchen hann jag gå inom Åhlens för att byta min väska jag fick i födelsedagspressent, den hade gått i sönder i ett av fästena vid handtagen (där de sitter fast i väskan) så jag gick till Åhlens och flörtade till mig en ny, haha! Nämen det är ju inte så roligt att en väska går sönder efter 2 veckor, men nu fick jag iallafall en ny så nu är jag glad igen! Köpte även en ansiktskräm där.

Nu är jag hemma som ni kanske fattade och ikväll ska jag njuta av att jag inte har så mycket att plugga. Ska bara göra lite engelska och naturkunskap, det är egentligen inte så viktigt men ändå. Tror jag ska hinna med att ha lite ansiktsmask, fixa med låtar till min ipod och kolla på "Ung och bortskämd" också. Mysig måndag detta!

Dagens outfit kommer upp här senare ikväll.
PUSSS PÅ ER !

Näääärbild (och anonym det är inte fel med närbilder, ;) tänkte liksom bespara dig några tangenttryckningar genom att göra det klart för dig redan nu!)

if i could care less ..

Duschen väntar på mig och sen är det dags att sova, är trött som tusan. Imorgon är det skola men slutar halv 2 och på eftermiddagen ska jag plugga lite och sen bara chilla. Har faktiskt inte alls mycket plugg denna veckan, förutom att jag har nationella i Matte A på torsdag förmiddag bara några timmar innan jag sticker till Thailand.

I väntan på att duschen ska bli ledig sitter jag och äter en lussebulle (lussekatt) muuums. Det är min favorit på julen när det kommer till mat. Kan livnära mig på lussebullar, frukost lunch middag och mellanmål. Det är så jäkla gott!

Men godnatt och puss på er!


än en gång ...

Fyfan vad det är trist och irriterande med negativa kommentarer från anonyma. Det är bara så jääädrans onödigt. Om du nu har någon åsikt kommentera med ditt namn isåfall, annars kan du lika gärna skita i att kräka ur dig en massa patetiska saker. Våga stå för din åsikt!

OCH NEJ DET ÄR INTE NÅGOT FEL MED SNEBENA, det sa jag väl inte heller? Väx upp och håll inte på att kommentera anonymt, det räcker nu!

jingle bell rock

Heeeej, nu är jag hemma hos mamma. Sedan förra inlägget har jag hunnit fixa med en massa låtar, packat, städat, tagit ut pengar, åkt till mamma och sist men verkligen inte minst delat ut reklam! Fyfan för det sista säger jag bara, jag fick dra reklamkärran ovanpå snön för det var så mycket snö och sen så snöade det konstant hela tiden när jag delade ut, var nära på att ge upp x antal gånger men det gjorde jag inte som tur var.

Nu sitter jag och lyssnar på en massa jullåtar och ska snart äta middag. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra ansiktsmask och lite sånna saker. Vi hörs senare. PUSSIS

gaaaaaaaaaammal bild på mig, hur såg jag ut egentligen? Snebena hade jag iallfall, ;)

5 december

Hola amigos!
Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade mer igår, men jag kom hem myyycket senare än väntat och så hade jag helt enkelt varken tid eller ork. Vaknade för några timmar sen och sen dess har jag och min lillasyster laddat ner lite låtar inför resan, pappa står för filmerna. Efter jag har skrivit klart detta ska jag sätta på mig kläder direkt och sen måste jag städa lite på mitt rum efter det vankas det reklam och sen ska jag till mamma. Har jag mycket att göra? Nej jag tänkte väl det. Vad ska ni göra idag? :)

Vi hörs senare i eftermiddag. PUSS!

off to granniiee's

Efter många sega timmar och ett "Kenza och Tyra show avsnitt" är jag nu färdigfixad och redo att åka till mormor och morfar. Stannar där i några timmar så jag slänger in något inlägg när jag kommer hem. Men aja nu ska jag och min lejonman dra oss vidare. Har ni någonsin sett något större hår? :o


ny favorit

Bruno Mars - Grenade
Underbar låt, Bruno Mars lyckas alltid!

4 december

Hej på er! Nu är jag hemma, eller ja för några timmar sen, från Emma. Igår hade vi det jättemysigt vi bakade pepparkakor, tittade på idol och snackade en massa. Sen sov vi och idag vaknade vi upp till julkalendern, haha vilken julstämning. Vi vaknade alltså typ halv 9, men ändå är jag inte så trött nu göttgött! Sen kom pappa och hämtade mig och sen jag kom hem har jag kollat lite bloggar och packat nästan helt klart till Thailand, skönt att det är gjort. Nu ska jag bara chilla och sen om nån timme ska jag fixa mig för middag hos mormor. Vad ska ni göra idag? Men vi hörs senare, Pussselipusspuss

Sleeeden och trött!

Mot Emma

Nu är jag färdigpackad och fixad. Så nu bär det snart av mot Lomma. På mig idag har jag min nya sammetsklänning från h&M men har den som en tröja istället för klänning. Jag och Emma ska baka, kolla på idol och mysa. Kommer hem imorgon. Vi hörs då! PUSSSS


3 december

Hooola amigos, klockan är halv 4 och jag har redan hunnit vara i skolan och sen kommit hem och vikt reklam imponerande! Nu ska jag packa och fixa mig och sen om några timmar bär det av till Lomma och hem till Emma för en massa mys och bak. Men uppdaterar när jag är klar med det. Puss på er sötnosar!

the bed is waiting

Guud vad det var skönt att bada. Rakade benen, hade hårinpackning och hade en chokladansiktskräm. Smorde även in mig med massssa hudkräm så nu känner jag mig väldigt fräsh. Jag är klar med allting jag skulle göra idag så nu tänkte jag bara lägga mig i sängen och sova, lär somna som en stock direkt. Sen imorgon har jag en liten sovmorgon och en kortis dag. Tror även att jag ska sova hemma hos Emma på kvällen, vi funderade på att ha lite julmys. I helgen ska jag förövrigt njuta av den sista lediga helgen i Sverige detta året och sen ska jag packa.

Men vi hörs säkerligen imorgon. Puss på er!


motivation

Kanske inte världens bästa kvalitet på videon, men det är ändå det han säger som är det viktigaste. Titta på klippet och lyssna, det är verkligen motiverande och man tänker efter på hur bra man egentligen har det. Du är fin precis som du är, även fast det kanske inte alltid känns så!

santa want you bring me the one i really need ...

Kan man få nog av julmusik? Det kan inte jag iallafall och om man är för lat för att göra en egen jullåtslista finns det en massa bra på internet och även på spotify. Min favorit är denna: Julstämning som SonyMusicEntertainment bjussar på. "Årets härligaste julspellista är här - tänd ett ljus och låt den streamas! :)" Nu när det är snö och mysigt ute så tycker jag inte alls att det är för tidigt för att få upp julstämningen. Så lyssna och njuuuut!


2 december

Hemma från skolan nu, det snöar och allt är allmänt mysigt idag! .. för min del iallafall. Har inga som helst krav tills imorgon så ikväll ska jag bara plocka fram lite kläder, lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning och tända en massa ljus. Ska även lägga mig i lagom tid ikväll. 

På vägen hem så köpte jag och Emma oss lite godis som jag också ska smaska på. Fick precis reda på att middagen ikväll består av pannkakor, så jaaa jag kommer bli tjock ikväll. But who cares? :) Just nu går alllllt bra och jag är på G att bli the same old me again!!! Puss på er underbaringar, vi hörs senare!

överglad för lite godis:

chilllliiin' on tha fysiklektion!

Nu har vi fysik och jag arbetar väääldigt effektivt! Eller ja faktiskt, jag antecknar precis som man ska... vilket inte alla i klassen gör hehe! Dethär med skoldatorer var kanske inte riktigt bra! ;)

Såhär gör jag och Elin:

tråkmåns

Okej jag lovade några inlägga ikväll, men har helt enkelt inte haft tid. Det känns som om det enda jag gör är att klaga på noll inspiration i bloggen hela tiden, men det är så det ligger till nu och det är bara att gilla läget. Har för övrigt varit överambitiös och suttit och skrivit ihop manus-lappar om vad jag ska snacka om på redovisningen imorgon, så nu ska jag bara träna in det! Göttans! Kom på att jag ska ha med en engelsk artikel till skolan imorgon också, men det får jag göra på lunchen imorgon för det orkar jag inte göra nu.

Aja, ska kolla igenom nkn nu igen sen är det sängdags för mig allt detta plugg tar kål på mig! Puss och godnatt
Här har ni en bild på mig som är tagen precis .. laaagom sliten!

1 december

Godkväll sötnosar!
Idag är det första december vilket innebär att vintern är här på riktigt, julen har kommit och adventskalendern börjar. Kollade på avsnittet i morse men jag vet inte vad jag tyckte om den .. Den var väl ingenting att hurra över direkt, men det kanske kommer. Efter skolan stack jag och fikade med underbara Emma i min klass och sen drog jag hem. Har varit och kollat på min lillasysters gymnastikuppvisning också. Nu ska jag sätta mig med lite naturkunskap, har redovisning om växthuseffekten imorgon och måste förbereda stödord. Så ja där har ni min dag i ord. Ska försöka klämma fram något inlägg senare, men som ni vet är det dåligt med inspiration nu.

Iallafall hoppas ni har haft en underbar dag och att den fortsätter lika dant. Pussssisar


RSS 2.0