Livet är ju bara helt underbart

Hej !!! Jag är såå himla glad och lycklig allting är helt perfekt just nu. Helgen var verkligen super, bjärred i fredags med trevligt folk, hos Rebecca i lördags med uuunderbara tjejer och samma tjejer på Söndagen hemma hos Johanna. Idag har jag spenderat dagen på en filt i Stadsparken med fina Rebecca. Samma sak står på agendan imorgon! Älskat att ta med en filt och gå inom någon affär och köps med sig jordgubbar, vindruvor och något annat gott och sen bara ligga och slappa i solen, mysigt! Aja imorgon ska även Hanna och Elin joina så det böir trevligt. Ska kanske på någon fest på kvällen ohj sen på onsdag ska vi nog till Malmö. Nu ska jag slappa lite och sen ska jag ut och springa. Ikväll blir det lugnt för min del, stannar hemma och kollar på Lite missade avsnitt. Pussnpå er hoppas ni njuter av lovet

Rolig kväll !

Hej på er! Igår var det verkligen en jättejätterolig kväll hemma hos rebecca med 7 tjejer. Vi åt god mat, dansade lite och sen slutade allt i att vi satt och snackade jättelänge om massa saker. Mycket najs! Ikväll blir det middag igen, hos Johanna och Clara mycket trevligt. Men först ska jag hem till pappa där jag bl.a. Ska dela ut reklam, jiiiho! ;) hopps ni har det vääldigt bra, för det har jag ! Puss

16 april

Hej!
Idag är det lördag och efter denna helgen kommer ett lov, så himla skönt! Igårkväll var jag hos Johannes i Bjärred med lite folk, kom hem runt tre så somnade som en stock direkt. Idag ska jag till Rebecca ska hjälpa henne med maten och sånt innan så måste lägga i en högre växel nu. Har fortfarande inte duschat eller någonting.
Aja hade egentligen ingenting att säga men tänkte slänga in ett inlägg iallafall. Hoppas er fredag var grym och att er lördag blir ännu bättre! PUSS

ganska imponerande

Vi fick se detta youtubeklippet på musiken i onsdags och jag blev faktiskt ganska chockad. Att man inte har tänkt på att det finns så många låtar som är uppbyggda av exakt samma ackord!


14 april

Jahapp då var det torsdag igen.
Hade simtest i skolan och det gick förvånansvärt bra, simmade 100 m på 2 minuter och 3 sekunder vilket blev MVG, yeyyyyy ! Sen skuggade Rebecca mig halva dagen, nääjzz. Vek även reklam hos pappa efter skolan och sen tog jag bussen med Rebecca hem. Nu sitter jag här tröttttt framför datorn. Känner att jag måste hitta på något ikväll, inte bara plugga. Kanske går ut och går en runda? Ja det får nog bli så ..

Imorgon är det fredag och sen ... LOOOOV ! Shit vad det är efterlängtat. Bara sova länge och hitta på en massa roliga saker och ta det lugnt. Kollade även hur vädret ska vara och det ser ut som om vi får sool och massssa plusgrader, HOW NICE ! Typ hoppar runder av glädje nu, det kan ju inte bli bättre.

Nu tänkte jag fortsätta att vara trött och lyssna på musik och sen klaga lite på mamma .. jag är faktiskt hungrig.

Hoppas ni mår topppen , pusss !

sötchey_94

Heeej!
Kvällen blev som jag hade förutspått, gick ut en runda med Alice. Alltid mysigt med den tjejen alltså. Jag har även testat bikini tills imorgon, vi ska nämligen ha simtest och eftersom jag ska satsa för kung och fosterland tänkte jag välja den bikini som sitter bäst. (Jag ska liksom dyka i och göra massa snygga vändningar och sånt, hahahha *in my dreams*). Så nu vet ni hur det ligger till jao!

Okej nu ska jag gosa ner mig i soffan med ett av mina mysiga täcken och en kopp te och sen så ska jag se Big Brother. Hahah vilken blandning. Aja, puss på er !

Jag just nu!!!

happy

Hej alla glada (och inte glada!)
Idag är jag på jättebra humör, det var längesen sist haha. Även fast det är grått och trist ute, jag hade matteprov idag och att jag hade en lååååång skoldag idag så har det varit bra. Sista lektionen var inte fullt seriös men vem bryyyr sig? hahah.

Sitter iallafall här och ler och sjunger för mig själv. Inget plugg ikväll, eller inte något viktigt iallafall så ska nog träffa Alice en stund. Nu ska jag iallafall käka. PUSS PÅ ER !


have you ever done something you can't change, something you can never rearrange? I have, I have ..

"Looking back over my shoulder
I can see that look in your eye
I never dreamed it could be over
I never wanted to say goodbye

Looking back over my shoulder
With an aching deep in my heart
I wish that we were starting over
Oh instead of drifting so far apart
Every day it's a losing battle
Just to smile and hold my head up high
Could it be that we belong together
Baby won't you give me one more try
One more try"

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Hejhejhej!

Vaknade med en rejäl huvudvärk i morse så det fick bli att jag stannade hemma. Somnade om och sen runt 10 gick jag upp för att verkligen ta tag i matten. Idag har jag kanske pluggat 5 timmar nonstop så när jag trodde att jag var klar för en liten stund sedan var det med lycka jag la ifrån mig böckerna. Men vet ni vad? Jo jag fick reda på att vi skulle ha två saker till med på provet, så jaaa det är bara för mig att slå upp böckerna igen och försöka räkna några uppgifter på det också. Lär ju inte lära mig det alls bra eftersom jag inte ens har kollat igenom sidorna innan, håller tummarna för att det inte kommer så många uppgifter på detta då.

Pluggar till MAX klockan 9 för sen är det Desperate Housewives som är följt av Big Brother. Tänkte spela lite keyboard och sjunga också .. så ja pluggar bara en halvtimme till om jag känner mig själv rätt ;)

PUSSS!


you can count on me like 1, 2, 3 I'll be there

Ville mest säga att Malmö FF vann matchen mot Halmstad idag med 3-1.

Sen tänkte jag säga att jag älskar vädret (fast det ska regna imorgon, big NONO!)

Och nu till det negativa, jag pallar inte skolan jag pallar inte att jag är trött och seg och har matteprov på onsdag. Får bli att jag stannar hemma imorgon tror jag, behöver sova för att få energi och sen måste jag råplugga. Aja får se hur det slutar, ska dock försöka masa mig till skolan.

PUSSELIPUSS hoppas ni mår bra!


så vackert så att jag får gåshud!


Mattemattematte

Hejhej! :) Ni är sämst på att kommentera, liksom hallå?! Vad tyckte ni om sången, ska jag lägga upp fler klipp eller bryr ni er inte? :o aja skit samma .. Skola idag sen var jag och handlade med pappa och efter det har jag legat i soffan och läst lite i en engelskabok och sen har jag typ nördat spel på min iphone. Nu ska jag sätta mig med lite matte .. Andragradsfunktioner och andragradsekvationer och tillämpningar och masssa annat! Prov nästa onsdag men känner att jag måste börja plugga lite redan nu. Sen klockan nio är det desperate housewives, huuuuur bra är inte det? Vad ska ni göra ikväll? :) pusss

Sofie och Elise - Baby

Här är vår andra låt tillsammans. Justin Biebers "Baby".


Sofie och Elise - Good Riddance

Jag har ju lovat er ... här kommer ett klipp där jag och min syster sjunger!
Släng in en kommentar vettja.


RSS 2.0