En tävling

Som vanligt kollade jag runt bland bloggar och det slutade med att jag satt inne på Lilys blogg.
Då hittade jag en super tävling där man kunde vinna SATC boxen, självklart gick jag med i den! Gör det ni med.
Här hittar ni tävlingen.

yey, äntligen en tävling i min smak! :D

Puss, <3


Torsdag

God morgon,
Igår blev det ingen blogg heller, efter stan i tisdags så åkte jag hem till mamma. Där träffade jag sedan Rebecca och Isak och var med de hela kvällen! :) Sen sov jag över hos Rebecca och var hos henne med Isak hela dagen igår! På kvällen kom hon till mig och vi mumsade i oss Ben & Jerry´s.

Idag så ska jag nog träffa Rebecca och Isak igen, men innan dess måste jag städa lite och duscha. Ikväll ska jag hem till pappa igen.

Puss, <3


Tisdag och sportlov

Hallååj,
jag skulle ju ta tag i bloggen, jag vet! Men jag var opeppad igår.
Åkte iallafall pulka på S.t Hans med familjen, haha! Sedan så var jag på gymmet med pappa. På kvällen var jag och Linnea hemma hos Katja en sväng.

Idag ska jag träffa min kusin Emilia. Vi ska in till stan och shoppa! :)

Ikväll ska jag träna med pappa och sen ska jag hem till mamma.

Hörs senare,
Puss, <3


Ingen bloggning på ett tag

Jag vet att jag inte har bloggat på ett bra tag, men har inte varit på humör. Känner att vädret och lite andra saker gör mig grymt nere. Sen har det varit väldigt mycket i skolan den sista tiden också.

Jag har iallafall fått en ny mobil. Har kvar mitt gamla nummer, men kommer få halebop snart.
En vit Samsung Gt-S230 är det iallafall.


Nu ska jag nog titta på en film eller någonting eftersom jag är väldigt trött.
Jag ska även glädja mig med att det är lov hela nästa vecka och att jag inte behöver gå upp tidigt någon dag! :D

Puss, <3

God kväll

Nu sitter jag med datorn i knäet framför Blåsningen. Snart ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag se klart "Patrik 1,5" som jag började titta på igår-kväll.

Vi ses imorgon.
Puss, <3

Miley Cyrus


Miley Cyrus var verkligen snygg på årets "Grammy Awards" där hon förövrigt pressenterade "Black Eyed Peas" när de skulle uppträda. Klänningen, accesoarerna och skorna, ja allt var urläckert! Hennes hår var också underbart!

Puss, <3

Dagens

tee : Gina
jeansleggings : Vila
halsband : fått

Puss, <3


Söndag = städdag och åka till pappa

Idag så vaknade jag tidigt eftersom jag hade en del att göra innan det var dags att åka till pappa. Jag har städat mitt rum vilket verkligen behövdes, det såg ut som ett bombnedslag. Sedan har jag packat alla mina saker som jag ska ha med till pappa. Om kanske 30 minuter ska mamma köra oss till pappa och sedan är det reklam-tajm! :( Nu håller min dator på att dö, så jag skriver mer senare.

Ha en bra söndag alla söta.
Puss, <3


Shopping

Nu är jag hemma från Nova med en del nya saker! :)

Här är bilder på sakerna:

Spetströja : Kappahl 199kr
Svart linne med fastsydda kedjor : Lindex 149kr
Beiga jeansleggings : 159kr


Väska med fransar och runda nitar : Flash 349kr


Linn och jag

Det är ju inte meningen att jag ska ha alla kläderna på mig samtidigt, men jag var lite smart och fotade allt i ett. :-)

Puss, <3

                                                                                                                                   
UPDATE:
Spetströjan är en body ;)
och väskan har ett axelband till som man kan sätta på (den går alltså att ha på ena axlen, snett)



Lördag och den 6 februari

Igår bloggade jag inte alls. För jag hade nämligen inte tillgång till någon dator. Först var jag i skolan (as always), sen gick jag hem till pappa för att fixa reklamen. Efter det gick jag till Nova med Anne, Linnea och Katja. Sen gick vi hem för att äta kvällsmat. Kvällen tillbringades sedan hemma hos Katja! :) Sen tog jag bussen hem till Sandby och somnade bums när jag kom hem.

Dagens köp:

Eva Longoria Mascara + : Kicks 129kr


Rakhyvel : Kicks 140kr

Idag vaknade jag runt 11 och ska snart hoppa in i duschen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag förutom att jag ska till Nova med mamma och lillasyster lite senare.

Ha en bra lördag allesammans,
Hoppas på mer uppdatering idag iallafall!
Puss, <3


4 februari

Idag var det skola som vanligt. Gick en sväng om pappa på hemvägen för att se om reklamen hade kommit vilket den inte hade. Så då fick jag fortsätta hem till mamma med bussen! När jag kom hem satte jag mig vid skrivbordet med mina spanskböcker direkt och här har jag suttit i två timmar utan paus!!! Prov imorgon och dum som jag är har jag inte pluggat innan, så fick allt till sista dagen. Ikväll blir det fortsatt plugg, dusch och sen sova. Är lika trött som igår och jag orkar faktiskt inte engagera mig i bloggen idag heller, tyvärr!

Ha det superbra alla!
Puss, <3

Tredje februari

Idag är jag trött så att det skriker om det!!! Så jag kommer troligtvis inte göra några fler inlägg på bloggen än detta, tyvärr. Idag var det fortsatt mycket snö (förstår inte varför det inte kan bli sommar) så Patrik körde mig till bussen, snäll som han är. Var i skolan och hade no-redovisning på morgonen. Det gick väll helt okej? Sen var det som vanligt resten av dagen. Följa Katja till Kobjer och sedan ta bussen därifrån hem. Nu sitter jag framför datorn och har lite ångest över att jag inte har pluggat någonting idag! Men om jag inte har helt fel för mig så har vi ingen läxa tills imorgon och spanskprovet är till fredag. Så har iallafall en dag till på mig att träna, som tur är.

Jag ska snart gå och lägga mig, kan inte hålla mina ögon öppna längre!
Ha det så bra alla sötnosar.
Puss, <3


God kväll

Min lillasyster tyckte att jag såg ledsen ut och därför ställde hon sig och bakade en kladdkaka, mycket gulligt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det Paradise Hotel, yey! :D

Här är bilder på mig idag:


Man kan ju undra vad jag tänker på? :o

Ljusa jeansleggings - H&M
Tröja - MQ

Sweet dreams!
Puss, <3

Rysningar på hög nivå

Ahmir - The climb


Puss, <3


Andra dagen i februari och snöstorm!

Denna tisdag började med en sovmorgon, vilket inte var helt fel! Sen var jag i skolan som vanligt. Hade So-redovisning med Tekla som verkligen gick mycket bättre än förväntningarna... eller det kändes så iallafall, får väll se hur det var när betyget kommer! När jag skulle ta bussen hem så tog det fruktansvärt lång tid, mer än två timmar?! Och det brukar ta ca en timme. Anledningen till denna försening var eftersom det är typ snöstorm ute och bussen höll på att köra i diket! Som jag har sagt tidigare är jag supermegaduper trött på snö och jag går och fantiserar om sommaren hela tiden! Och nu kommer denna snöstorm, får verkligen hoppas att jag ens kommer till skolan imorgon? För jag ska ha no-redovisning om Tobak på morgonen i skolan, sen skulle vi nog också ha nån muntlig engelska sak om jag inte minns helt fel. Så kvällen kommer för min del mestadels bestå av plugg, (utöver det jag redan har skrivit om så har jag spanskprov på fredag!) Sedan ska jag också duscha och titta på finalen av Paradise Hotel, även fast jag redan vet vem som vinner så tycker jag att det är spännande.


turkiet 08

Hörs senare!
Puss, <3


Teve kväll

Innan: Outsiders
Mellan : 13 snart 30
Nu: Paradise Hotel, yey! :)
      - sista programen innan finalen imorgon! (snyft)

Puss, <3

Tummen ur ...

Hela dagen har jag tillbringat i sängen och i soffan! Så nu får jag ta tummen ur röven och göra något vettigt. Eftersom jag mår bättre nu och ska till skolan imrogon, tänkte jag att det skulle vara smart om jag pluggade lite! Så det får väll bli så.

Puss, <3


Outfit

Supersnygg outfit till våren/sommaren. Vill verkligen ha allt på bilden!


Allt förutom skorna är från H&M!

Puss, <3

Hope for Haiti #2

Jag laddade upp några videos från "Hope for Haiti" tidigare. Nu när jag kollade runt på youtube hittade jag några till som var superbra. Så här bjussar jag på de.

Shakira - I'll stand by you
 

Christina Aguilera - Lift me up


Madonna - Like a prayer

Alicia Keys


Coldplay



Taylor Swift


Där finns många fler, men känner att jag har lagt upp tillräckligt många videos idag! Om ni vill se mer så sök bara på "Hope for Haiti" på youtube.

Puss, <3

Grammy Awards 2010

Beyoncés uppträdande. Sinnessjukt bra! :)



Black Eyed Peas.



Lady Gaga & Elton John.


Pink.


För övrigt vill jag verkligen DISSA Lady Gagas outfit och uppträdandet var lite överdrivet! Men när hon satte sig vid pianot så blev det hela mycket bättre. SUPERgrattis till Beyoncé och alla andra som vann priser! :)

Puss, <3

Sjuk

Jag vet att det har varit superduper dålig uppdatering på min blogg i helgen. Anledningen till det är för att jag var trött i lördags och igår var jag så himla hängig. Mitt huvud dunkade och jag orkade knappt röra mig! Likaså var det imorse när jag vaknade och därför fick jag stanna hemma idag. Efter ett antal alvedon och en rejäl sömn mår jag lite bättre. Får hoppas att jag kommer på någonting riktigt roligt att skriva om nu när jag har varit så snål med inlägg.

Hörs senare!
Puss, <3

RSS 2.0